- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.801
öncelikle çok teşekkür ederim kızlar sağolun.
sorunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz şu 11 ayda o kadar yol katettik ki ailelerimiz falan herkes biliyo annemle annesi bile tanıştı herşey çok güzel.birbirimize ilgimiz sevgimiz güvenimiz harika.onun kendi işi olduğu için giriş çıkış saatleri sorun değil bu yüzden sabah gelip beni evden alıyo işe götürüyo,öğlen gelip alıyo yemek yiyoruz sonra işe bırakıyo,akşam yine beni almaya geliyo eve bırakıyo yani her an beraberiz ve bundan çok mutluyuz ama ama gel gelelim çok kavga ediyoruz o kadar saçma şeylerden ediyoruz ki...etmemek için o kadar çok şey denedikki olmuyo olmuyo olmuyo çok yoruyoruz birbirimizi birimiz en ufak bişeye alındımı diğeri alttan alamıyo illa surat asıcaz gerilicez sonra en ince ayrıntısına kadar konuşup çözmeye çalışcaz anca o zaman gerginliği atabilioruz...biz nasıl aşıcaz bunu kızlar nolursunuz yardım edin bana niye böyle oluyo
Hayırlısı yakında söz düşünüyoruz bakalım
Hmm sizin yaşlar küçükmüş canım daha ama önemli olan sevmek sevilmek bir arada olmak siz yanyanayken zaman akar giderr
bende geldim kızlarrr..kötüyüz canım ya dün aksamdan beri hiç msjlaşmadık içim gitti bi kaç kere kendımı tutamıcaktım msj atıcaktım sağlıklısın dmi falan diye ama öyle yaparsam herşey başa saracak hatasını anlasın özür dilesin istiyorummsiz nasılsınız
bende geldim kızlarrr..kötüyüz canım ya dün aksamdan beri hiç msjlaşmadık içim gitti bi kaç kere kendımı tutamıcaktım msj atıcaktım sağlıklısın dmi falan diye ama öyle yaparsam herşey başa saracak hatasını anlasın özür dilesin istiyorummsiz nasılsınız
noldu kuzum yaaa anlamadımm :26:offfff çok moralim bozulduuuuu ya
pislik,gerizekalı hayvan
senden artık nefret ediyorum aşağılık pislikkk
sana harcadığım emeklere yazıklar olsun yaaa ne salakmışım yüzünü görememişim senin
iyi ki de terketmişsin beni şuan çok şükür diyorumm işte içimde gram bırakmadın kendini şuan gitt gitt gez istediğinel toz istediğin sözleri söyle benim ne umrumda ki zaten free bir insansın sen zaten
öfffffffff şu günler geçsin bitsin gitsin eskiye dönsün herşey sıkıldım üstündeki gereksiz fazla ilgiden!!!
bu arada slm kızlar içimde tuta tuta şiştim yazdım rahatladım biraz oh be
offfff çok moralim bozulduuuuu ya
pislik,gerizekalı hayvan
sana harcadığım emeklere yazıklar olsun yaaa ne salakmışım yüzünü görememişim senin
iyi ki de terketmişsin beni şuan çok şükür diyorumm işte içimde gram bırakmadın kendini şuan gitt gitt gez istediğinel toz istediğin sözleri söyle benim ne umrumda ki zaten free bir insansın sen zaten
kuzumm hayırdır yaa ne olduu??
Sevindim canımmEvet küçüğüz dahaaa İnşallah aramızdaki saygıyı, sevgiyi,güveni hiç kaybetmeyiz,tek istediğimiz bu...Bakıcaz artık :))
evett konuşmuyoruz hiçç off napıcam bu belirsizlik benı mahvediyo bitti dese en azından bittiğini anlayıp kabullenmeye çalışıcamay 1gündür konuşmuyorsunuz yanibiz konuşuyoruz da canım benimki aynı tas aynı hamam msjlarıma geç cevap vermeye devam ediyor
hosbulduk canımmhoşgeldin fıstığımçok iyi yapmışsın mesaj atmamakla, o şu an senden msj bekliyor zaten. eğer atarsan onun beklediği şeyi yapacaksın
öncelikle çok teşekkür ederim kızlar sağolun.
sorunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz şu 11 ayda o kadar yol katettik ki ailelerimiz falan herkes biliyo annemle annesi bile tanıştı herşey çok güzel.birbirimize ilgimiz sevgimiz güvenimiz harika.onun kendi işi olduğu için giriş çıkış saatleri sorun değil bu yüzden sabah gelip beni evden alıyo işe götürüyo,öğlen gelip alıyo yemek yiyoruz sonra işe bırakıyo,akşam yine beni almaya geliyo eve bırakıyo yani her an beraberiz ve bundan çok mutluyuz ama ama gel gelelim çok kavga ediyoruz o kadar saçma şeylerden ediyoruz ki...etmemek için o kadar çok şey denedikki olmuyo olmuyo olmuyo çok yoruyoruz birbirimizi birimiz en ufak bişeye alındımı diğeri alttan alamıyo illa surat asıcaz gerilicez sonra en ince ayrıntısına kadar konuşup çözmeye çalışcaz anca o zaman gerginliği atabilioruz...biz nasıl aşıcaz bunu kızlar nolursunuz yardım edin bana niye böyle oluyo
evett konuşmuyoruz hiçç off napıcam bu belirsizlik benı mahvediyo bitti dese en azından bittiğini anlayıp kabullenmeye çalışıcam
offfff çok moralim bozulduuuuu ya
pislik,gerizekalı hayvan
canım sen askermi bekliodun biz seninle konuştuk sanki önceden:44:
Konu ne bilmiyorum ama madem böyle düşünüyosun ayrıldığınız için şükrediyosun hakkında hayırlısı olmuş moralini bozmaya değmezz
evet cnm asker bekliyorumve asker olduğu için gösterilen ilgiden sıkılmış vaziyetteyim artık beyimizin hoşuna gitse de ben sinir oluyorummmmmmm!!!!!
değmez canım konuşmaya
sadece keşke hiç tanımasaydım onu ve keşkeee değer vermeseydim o seviyorum dediğimmm sözlerime acıyorum hiç haketmiyormuş meğer
ben burda o akdar acılar çektim onun hiççç umrunda değil
kakari kikiri
birde birşeyini gördüm ki konuşmak dahi istemiyorum nefret ettim yani bardağı taşırdı hayvan
hiç umrunda değilmişim meğer diğer kızlaar daha çok umrunda onun
yazıklara olsun yaaa
kimseye değer vermiceksin amakimseye güvenmiceksin erkek değil mi işte
birde
o kadar sadık kalmamalıydım ona kaarşı hata yaptımm ahhh aptal bennn aptalll atractive gerizekalı bennn
evet aynen öyleee ben cok fazla değer veriyorummm hiç beni bırakırr soğur benden bi gün diye hiç düşünmemiştim ama demekki mutlaka aklının bi köşesinde bu olmalıymışş yanı her zaman ayrılığa hazırlıklı olmalıymış insan canı daha az yanması içinnsana bişi diyim mi canım hep üzülmeye devam edicez ben böyle insanları işte değer verdiğin sana değer vermiyor aynı sende benim gibi yapıyosun üzülen gene biz oluyoruz
değmez canım konuşmaya
sadece keşke hiç tanımasaydım onu ve keşkeee değer vermeseydim o seviyorum dediğimmm sözlerime acıyorum hiç haketmiyormuş meğer
ben burda o akdar acılar çektim onun hiççç umrunda değil
kakari kikiri
birde birşeyini gördüm ki konuşmak dahi istemiyorum nefret ettim yani bardağı taşırdı hayvan
hiç umrunda değilmişim meğer diğer kızlaar daha çok umrunda onun
yazıklara olsun yaaa
kimseye değer vermiceksin amakimseye güvenmiceksin erkek değil mi işte
birde
o kadar sadık kalmamalıydım ona kaarşı hata yaptımm ahhh aptal bennn aptalll atractive gerizekalı bennn
hosbulduk canımmevet bi ara sağlığından şüphe duydumm nebileyim iyisin değilmi yazacaktım ama vazgeçtimm o benı merak etsınn dmi ama
Senmi ona çok ilgilisin omu anlamadım canımŞafak kaçç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?