Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım merak ettiriyorsun ama anlatsana ne oldu?

canım çok gıcık bir durum ya.. peki böyle durumlarda genelde erkek arkadaşın napar? ilk mesajı kim atar?
böyle bi durum yaşamadık daha önce hiçç ayrıldığımız oldu ama tartışıyoduk bitti diyoduk sonra o veya ben kimde hata varsa ya da kim önce davranırsa o ilk adımı atmış oluyodu..ilkkez ayrılmadan 2 gündür konusmuyoruzz napıcağımı bilmiyorumm

hosbulduk canımm evet bi ara sağlığından şüphe duydumm nebileyim iyisin değilmi yazacaktım ama vazgeçtimm o benı merak etsınn dmi ama

canım ya kıyamam, sabretmeye çalış lütfen. ona her mesaj atasın geldiğinde bize yaz, sana destek olalım

bence kendini boşuna üzüyosun şu an benden söylemesi zordur bilirim ama sabret 1-2 güncük daha sakın msj atma sakın

canım ya kıyamam, sabretmeye çalış lütfen. ona her mesaj atasın geldiğinde bize yaz, sana destek olalım
sağol kuzmm cok zor bu belirsizlik yaa canım nasıl acıyo bilemezsinn ben neden böyle muamele görüyorum eksiğim ne nolur birisi söylesinde eksiğimi tamamlamaya çalışayımm

Hmm anladım canımm haklısın sinir bozucu bir durum ama sabret az kalmışş çok falan deme maşallah

ay kızlar bende yeniyim

Sende bendensin ozaman merhaba

bence kendini boşuna üzüyosun şu an benden söylemesi zordur bilirim ama sabret 1-2 güncük daha sakın msj atma sakın
atmam zatenn atarsam kendime kötülük yapıcam tekrar o da ben doğru yapıyorm diye devam edecek aynı şeylere gözlerimin altı falan çöktü ölü gibiyim

başka kızla falan mı bilmiyorum canım orasını da
ben başka bişiyini gördüm yani

sağol kuzmm cok zor bu belirsizlik yaa canım nasıl acıyo bilemezsinn ben neden böyle muamele görüyorum eksiğim ne nolur birisi söylesinde eksiğimi tamamlamaya çalışayımm

canım kesinlikle senin hiç bi eksiğin yok, hatta fazlan bile var, fazla ilgi şımartmış senin küçük beyi onun eksiği var tamamlaması gereken. kendine sakın suç bulma, sen elinden gelen herşeyi

atmam zatenn atarsam kendime kötülük yapıcam tekrar o da ben doğru yapıyorm diye devam edecek aynı şeylere gözlerimin altı falan çöktü ölü gibiyim

kötü olman çok normal ben kaç ay geçti hala kötüyüm ama inan değmez çok ciddiyim onların umurunda bile değil yani zerre bizm hissetiklerimizi hissetmiyorlar acıları biz çekiyoruz kadınlar çok beğlenıyor erkekler de bu olay 0
ama ben soğudum mesela artık umrumda bile değil ne hali varsa görsün istediğini yapsın istediği kişiyle kakari kikiri olsun

Merhaba canım konu ne acaba ? Neden kendini suçluyorsun ki
mrb güzelim..ya benım 2 yıllık ilişkim varr erkek arkadasm çalışmaya başladı başlayalı cok ilgisiz olduu evdeki neti bozuk mesela cafeye gidecek diye 4 gözle bekliyorum gidiyo ve telefonunu evde unutuyoo bana haber veremeyince görüşemedik dogal olarak bende sitem ettim biraz kızdı bana bunda bişey yok dedi..zaten ayrı şehirlerdeyiz görüşemiyoruzz sırf o siyah sevıyo diye saçlarımı siyaha boyadımm gönlü olsun diye sevdiğim begensin benı dedım daha siyah halimi hiçç görmedii..en son o cafe tartışmasının ertesı günü msj attım 'ben senın ıcın ölürüm' diye cvp gelmedi sonra yemekte yalnız değilsin heralde dedım ' yalnızım' dedi sonra tekrar ben senın ıcın ölürüm diye yazdım gene cvp yok neden cvp vermıyosun dedım veriyorum ya dıyo sonra dedım sende bi tuhaflık var msj atmış 'evet sogudum senden bunaldım bıktım tebrikler soğuttun benı kendınden' yazmışş bende ne yaptım ben sana dedım ' hiçbişey' yazmışş sonra dedım actıgım topikteki arkadaslarım ne güzel sevgilileriyle evlilikten konusuyolar alacakları eşyaları konusuyolar biz neden böyle değiliz diye üzülüyodum gözlerim doluyodu sana belli etmiyodum dedım 'benım evlilik düşünecek durumum yok ve sen bile bile üzülüp sızlıyomuşsun anladın mı şimdi neden sogudumu senden' yazmışş..sonra bikaç kere msjlaştık evdeyım falan dedi ama dün aksamdan beri msj yok o atmayınca bende atmadım cok kırıldım çünküü insan sevdiğine söylermi bunları ? ben ona hemen evlenelim demiyorum hayaller kuralım diyorumm o bile zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…