- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.821
böyle bi durum yaşamadık daha önce hiçç ayrıldığımız oldu ama tartışıyoduk bitti diyoduk sonra o veya ben kimde hata varsa ya da kim önce davranırsa o ilk adımı atmış oluyodu..ilkkez ayrılmadan 2 gündür konusmuyoruzz napıcağımı bilmiyorummcanım merak ettiriyorsun ama anlatsana ne oldu?
canım çok gıcık bir durum ya.. peki böyle durumlarda genelde erkek arkadaşın napar? ilk mesajı kim atar?
hosbulduk canımmevet bi ara sağlığından şüphe duydumm nebileyim iyisin değilmi yazacaktım ama vazgeçtimm o benı merak etsınn dmi ama
evet aynen öyleee ben cok fazla değer veriyorummm hiç beni bırakırr soğur benden bi gün diye hiç düşünmemiştim ama demekki mutlaka aklının bi köşesinde bu olmalıymışş yanı her zaman ayrılığa hazırlıklı olmalıymış insan canı daha az yanması içinn
hosgeldın canımm senı daha öncede gördüğümü hatırlıyorum topikte ilişkinden bahsetmişsindir belki ama suan kafam cok karışık oldugu ıcın hatırlayamıyorummmay kızlar bende yeniyim
4 buçuk yıldır çıkıyoruz nişanımız da tahminen 2 yıl sonra canım özet buhosgeldın canımm senı daha öncede gördüğümü hatırlıyorum topikte ilişkinden bahsetmişsindir belki ama suan kafam cok karışık oldugu ıcın hatırlayamıyorummm
sağol kuzmm cok zor bu belirsizlik yaa canım nasıl acıyo bilemezsinn ben neden böyle muamele görüyorum eksiğim ne nolur birisi söylesinde eksiğimi tamamlamaya çalışayımmcanım ya kıyamam, sabretmeye çalış lütfen. ona her mesaj atasın geldiğinde bize yaz, sana destek olalım
ay kızlar bende yeniyim
hayır etraftan gösterilen ilgiden bahsediyorum ailesi akrabaları vs baştan beri böyle olunsaydı tamam da asker oldu olalı böyle olunca sinir oluyorum. dönse de gene sadece benim sevgilim olsa yaaaaaşafak da daha çok 102 40 dkka sonra 101 olucak
ay kızlar bende yeniyim
atmam zatenn atarsam kendime kötülük yapıcam tekrar o da ben doğru yapıyorm diye devam edecek aynı şeylere gözlerimin altı falan çöktü ölü gibiyimbence kendini boşuna üzüyosun şu an benden söylemesizordur bilirim ama sabret 1-2 güncük daha sakın msj atma sakın
Hoşgeldin tatlım
senin ilişkin ne kadarlıktı, yazdın mı göremedim ama:26:
ayy kuzum benim kıyamam sana.. üzme kendini, sen çok daha iyilerine layıksın ki Rabbim sizi ayırıp onun gerçek yüzünü gösterdi sana. Böyle düşün lütfen. O ne yaparsa yapsın, hangi kızla olursa olsun mutlu olabileceğini sanmıyorum ben.
sağol kuzmm cok zor bu belirsizlik yaa canım nasıl acıyo bilemezsinn ben neden böyle muamele görüyorum eksiğim ne nolur birisi söylesinde eksiğimi tamamlamaya çalışayımm
Hmm anladım canımm haklısın sinir bozucu bir durum ama sabret az kalmışş çok falan deme maşallah
Sende bendensin ozaman merhaba
atmam zatenn atarsam kendime kötülük yapıcam tekrar o da ben doğru yapıyorm diye devam edecek aynı şeylere gözlerimin altı falan çöktü ölü gibiyim
sağol kuzmm cok zor bu belirsizlik yaa canım nasıl acıyo bilemezsinn ben neden böyle muamele görüyorum eksiğim ne nolur birisi söylesinde eksiğimi tamamlamaya çalışayımm
atmam zatenn atarsam kendime kötülük yapıcam tekrar o da ben doğru yapıyorm diye devam edecek aynı şeylere gözlerimin altı falan çöktü ölü gibiyim
mrb güzelim..ya benım 2 yıllık ilişkim varr erkek arkadasm çalışmaya başladı başlayalı cok ilgisiz olduu evdeki neti bozuk mesela cafeye gidecek diye 4 gözle bekliyorum gidiyo ve telefonunu evde unutuyoo bana haber veremeyince görüşemedik dogal olarak bende sitem ettim biraz kızdı bana bunda bişey yok dedi..zaten ayrı şehirlerdeyiz görüşemiyoruzz sırf o siyah sevıyo diye saçlarımı siyaha boyadımm gönlü olsun diye sevdiğim begensin benı dedım daha siyah halimi hiçç görmedii..en son o cafe tartışmasının ertesı günü msj attım 'ben senın ıcın ölürüm' diye cvp gelmedi sonra yemekte yalnız değilsin heralde dedım ' yalnızım' dedi sonra tekrar ben senın ıcın ölürüm diye yazdım gene cvp yok neden cvp vermıyosun dedım veriyorum ya dıyoMerhaba canım konu ne acaba ? Neden kendini suçluyorsun ki
kuzum özel değilse neyini gördünnnbaşka kızla falan mı bilmiyorum canım orasını da
ben başka bişiyini gördüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?