Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hım anladım tatlım ya biraz daha sabret burada oyalan bakalım bizimle ben hayatta sabredemem msj atarım bu huyum yüzünden su an erkek arkadasım gec cevap atmaya pasa pasa devam ediyo sözümü geçiremiyorum sen sabret

Hmm anladım canımm haklısın sinir bozucu bir durum ama sabret az kalmışş çok falan deme maşallah

Sende bendensin ozaman merhaba

yok canım çoğu bitti azı kaldı hele de çalışmaya başladım başlayalı son 6 ay ışık hızıyla geçti sanki iki basamaklar daha da çabuk geçicek innşallaaah sizin azıcık minicik bişi kalmış :) kaç gün kaldı tam

atmam zatenn atarsam kendime kötülük yapıcam tekrar o da ben doğru yapıyorm diye devam edecek aynı şeylere gözlerimin altı falan çöktü ölü gibiyim

2 gün hiç ayrı kalmamıştık diyosun ya canım ilk 2 yıl ayrılık lafı bile geçmeyen biz sonrasında zamanla önce saatlik sonra günlük sonra bikaç günlük ve en uzunu 1 haftalık ayrılık yaşadık. 4 yılın sonunda 4 gün ne ses ne soluk ne msj yokdu kaldıki ben hemen hergün bu adamı görürdüm bırak msjı fln kafayı yicekdim ya bildiğin evdekilere de belli etmemeye çalışıyosun ya en kötüsü o. bitti dedim ya artık bitti 1 gün değil 2 gün değil 4. gün akşama doğru önce bi msj sonra aramalar vsler özlem sözcükleriyle dolu bi barışma geldi ama o 4 gün ömrümden kaç yıl gitti bilemem o da ayrı

canım kesinlikle senin hiç bi eksiğin yok, hatta fazlan bile var, fazla ilgi şımartmış senin küçük beyi onun eksiği var tamamlaması gereken. kendine sakın suç bulma, sen elinden gelen herşeyi
evet benım vicdanım cok rahatt eğer ayrılırsak belki ilk zamanlar anlamaz belki başka bi heyecanı vardırr belki gönlü başkasına kaymıştır bilmiyorum ama o kızdanda hevesini aldıgında her baktıgı yüzde beni arayacak o

Allah allah neden böyle yapıyor acaba başka sıkıntısımı var dicem ama sıkıntısı olsa bile insan böylemi yapar sevdiğiyle paylaşır.
Canımm sen elinden geleni yapmışsın sevgilin için gerisi ona kalmış şuan yaptığı resmen şımarıklık yani.Neden evlilik düşünücek durumu yokmuş peki ?

Tatlım iki basamaklar su gibi geçiyor valla benden söylemesi Biz kavuşalı 1 ay oldu canım bitti bizim askerlik darısı başınıza inşallah

maddi olarak sanırım askerden ocağın sonunda geldii şuanda iletişim merkezinde çalışıyo bankalardan arayanlar oldu bu işte çalışırken kaçırdı bazı bankaları ama bu işten ayrılıp bankaya yönelecek..zaten ben hemen evlenelim nişanlanalım demiyorum hayaller kuralım azıcık ilgi göstersinn bi seni cok özledim desinn başka bişey değil bekledıgım

ben bu kadar detaylı bilmiyodum ya :26: siz hiç öncesinde evlilikle ilgili işe girmeden önce yani bişeyler konuşuyomuydunuz? birde senin sevgilin mi burayı biliyodu? görüp okudysa işi inada bindirip msj atmama durmu da olabilir biz sana burda atma sakın diyoruz ya :26: ayrıca durduk yere de soğuttun beni kendinden denicek bi tartışmada olmamış ilginç gerçekten. bişey sorucam özel olmazsa 2 yıldır diyosun ya askerde de beklemişsin sanırım siz askerdeyken yada hemen öncesinde mi ilişkiye başladınız?

Tatlım iki basamaklar su gibi geçiyor valla benden söylemesi Biz kavuşalı 1 ay oldu canım bitti bizim askerlik darısı başınıza inşallah

ayy ne güzel yaaaaaaaa inşallah canım inşallah bi ara 150 lerde sıkıştırdı ama şimdi gene rahatladım 100 den düşme fikri bile acayip heyecanlandırıyo beni sanki bitiriyomuşuz gibi

evet önceden diyodu askerden geldiğim gibi sana evlenme teklif edicem falan diyee...burayı okumuş olsa bence vicdanı sızlardıda msj atardı bana kahroldugumu okumus olurdu..kısa dönem yaptı askerliğinii 2 yıldır cıkıyoruz 6 ay yapıp geldi canımm

canım kötü şeyler düşünme lütfen ya kendini daha çok harap edersin bu düşüncelerle, herşeyi akışına bırak, ben zannediyorum ki 2 gün içinde mesaj atacaktır:26:

hoşgeldin kuzumm, sende durumlar nasıl oldu:26:

kızlar klüpte bi tuhaflık var donup duruyo ya Allahım ya rabbim zaten sinirlerim bozuk moralım bozuk bide burası donuyo deliricem..ah canım napıcaz bunlara bilmiyorumm

kızlar erkek arkadaşlarınıza kadınlar klubunden bahsettiniz mi ya biliyolar mı? Ben söylemedim ya girer okursa filan diye ayrıca bir gün girerse görürse de okursa hakkımı helal etmem ben ona göre

Canımm benim sevgilimde askerden geleli bir ay oldu 3 haftadır çalışıyor ama hiç böyle birşey duymadım ben ondan.
Aksine evlenmek için birikim yapmak için hırslanması lazım sevgilinin bu bahane olamaz yani

canım durumunu okudum lütfen mesaj atma ona arama bile çok hatalı erkek arkadaşın
üzülmene değmez

bende aynı şekilde düşünüyorumm bahane bu bence sadecee çok yorgunum msj bile zor atıyorum diyoo bende napıcağımı şaşırıyorum 2 yıldır onunla bebek gibi ilgilendimm hatta bazen şaka olarak anne dıyodu bana hep ilgilendimm yeterki aramız sogumasın dedimm zaten ayrı şehirlerdeyizz ilgimi sevgimi hissettirmezsem olmaz diye düşündümm ama anlamayana ne yaparsan yap böyle yapıyomuş iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…