Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

cok iyi deilim acıkcası bugun bi ara bitsin muhabbeti oldu sonra simdi sinirliyim kapat dedi aksam uzeri konustuk bugun konusmayalım yarın konusuruz yoksa istemediginiz seyler soylicez falan dedi olay bu kafayı yememe ramak kalıyor bzn

ayy ne güzel yaaaaaaaa inşallah canım inşallah bi ara 150 lerde sıkıştırdı ama şimdi gene rahatladım 100 den düşme fikri bile acayip heyecanlandırıyo beni sanki bitiriyomuşuz gibi

Hele bir düşte gerisi ne kadar kolay görüceksin canım benimm
kızlar klüpte bi tuhaflık var donup duruyo ya Allahım ya rabbim zaten sinirlerim bozuk moralım bozuk bide burası donuyo deliricem..ah canım napıcaz bunlara bilmiyorumm

evett donup duruyordu ya bende sinir oldum
kızlar erkek arkadaşlarınıza kadınlar klubunden bahsettiniz mi ya biliyolar mı? Ben söylemedim ya girer okursa filan diye ayrıca bir gün girerse görürse de okursa hakkımı helal etmem ben ona göre

Benimki biliyor hatta bişeyler anlattığımda bana takılıyor girip okucam yazdıklarını diye

canım durumunu okudum lütfen mesaj atma ona arama bile çok hatalı erkek arkadaşın
üzülmene değmez
evet cok hatalı ama hala anlamadı hatasını ona göre onu ben kendimden itmişim Allah aşkına söyleyinn bi insan gerçekten severse sevdiği ona ne yaparsa yapsın soğumaz bence yanlış mı düşünüyorumm

canım ben durumunu bilmiyorumda banada anlatırmısın sorun ne sizin:26:

Tatlım sakın geri adım atma çok haklısın çünkü..
Ayrı şehirlerde olmanız birbirinize daha çok ilgili olmanızı gerektirir aslında çünkü bulaşamıyorsunuz ne biliyim ya ben anlamadım sevgilini başka derdi olabilirmi acaba seninle ?

yanlış düşünmüosun ama bizim mal kafa erkekler çok ilgiden bıkıyorlarmışmış halbuki ilgi insanın hoşuna gider işte erkekler böyle güzelim ya

bılmıyorumm daha önce evlilikle ilgili bi tartışma yaşamıştık ailemın maddi durumu iyi değill zaten vicdanımda rahatsız senı bu sekılde bekletmekten falan diye ama ben dıyorum ya ben hemen evlilik nişan zaten istemiyorum benımle geleceğe dair konussun o bana yeterrr

kızlar erkek arkadaşlarınıza kadınlar klubunden bahsettiniz mi ya biliyolar mı? Ben söylemedim ya girer okursa filan diye ayrıca bir gün girerse görürse de okursa hakkımı helal etmem ben ona göre

söylmeyin bendn uyarı ben bi kez söylemiştim sonrada buraya tekrar üye odluğumu söylemiştim ama nick imi söylememiştim ay ne kadannnnn iyi yapmışmışım haa

canım ben durumunu bilmiyorumda banada anlatırmısın sorun ne sizin:26:

cnm bizim nisan durumları var bu aralarda dun onun mevzusu oldu ben agırdan almak istiyorum vs dedi bugunde ben istemiyorum demedim sen bana ilgilenmiyosun diyosun trip yapıyosun dedi ama bazı kelimeler soyledi baya baya kırıcı bugun ben yine iyi davrandım ama ayrılık mevzusu oldu aksamda bugun konusmayalım yrn konusurus dedi kapattı moralim bozuk

yanlış düşünmüosun ama bizim mal kafa erkekler çok ilgiden bıkıyorlarmışmış halbuki ilgi insanın hoşuna gider işte erkekler böyle güzelim ya
dediğini geçte olsa anladımmm ya bi ilişkide her zaman bi erkek ısrar eder evlilikte olsunn görüşmek açısından olsunn bizde ısrarcı olan benım kaçan taraf oo

Canım insan sevdikten sonra her zorluğa göğüs gerebilir maddi durum falan bahane olamaz bence.Anlıyorum seni ama karşındaki malesef anlamıyor

Canım insan sevdikten sonra her zorluğa göğüs gerebilir maddi durum falan bahane olamaz bence.Anlıyorum seni ama karşındaki malesef anlamıyor
zaten ben onu bekledim ve beklerimde ama bana ilgi göstersin kadın oldugumu hissettirsin kendımı erkek gibi hissediyorum yaaa

canım seninkinin maddi olarak sıkıntısı var mıydı:26:

zaman çabuk geçiyor yavrum ya

haklısın canım, 3.5 yıl önce 7-8 yıl var diyorduk şimdi 3-4 yıla düştü

anladım canım bozma moralini inşallah düzelir aranız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…