- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.861
anladım canım maşallah ne güzel, az kalmış
kuzum ne oldu ki özel değilse:26:
ayy ne güzel yaaaaaaaainşallah canım inşallah bi ara 150 lerde sıkıştırdı ama şimdi gene rahatladım 100 den düşme fikri bile acayip heyecanlandırıyo beni sanki bitiriyomuşuz gibi
kızlar klüpte bi tuhaflık var donup duruyo ya Allahım ya rabbim zaten sinirlerim bozuk moralım bozuk bide burası donuyo deliricem..ah canım napıcaz bunlara bilmiyorumm
kızlar erkek arkadaşlarınıza kadınlar klubunden bahsettiniz mi ya biliyolar mı? Ben söylemedim ya girer okursa filan diye ayrıca bir gün girerse görürse de okursa hakkımı helal etmem ben ona göre
evet cok hatalı ama hala anlamadı hatasını ona göre onu ben kendimden itmişim Allah aşkına söyleyinn bi insan gerçekten severse sevdiği ona ne yaparsa yapsın soğumaz bence yanlış mı düşünüyorummcanım durumunu okudum lütfen mesaj atma ona arama bile çok hatalı erkek arkadaşın
üzülmene değmez
cok iyi deilim acıkcası bugun bi ara bitsin muhabbeti oldu sonra simdi sinirliyim kapat dedi aksam uzeri konustuk bugun konusmayalım yarın konusuruz yoksa istemediginiz seyler soylicez falan dedi olay bu kafayı yememe ramak kalıyor bzn
bende aynı şekilde düşünüyorumm bahane bu bence sadecee çok yorgunum msj bile zor atıyorum diyoo bende napıcağımı şaşırıyorum 2 yıldır onunla bebek gibi ilgilendimm hatta bazen şaka olarak anne dıyodu bana hep ilgilendimm yeterki aramız sogumasın dedimm zaten ayrı şehirlerdeyizz ilgimi sevgimi hissettirmezsem olmaz diye düşündümm ama anlamayana ne yaparsan yap böyle yapıyomuş iştee
evet cok hatalı ama hala anlamadı hatasını ona göre onu ben kendimden itmişim Allah aşkına söyleyinn bi insan gerçekten severse sevdiği ona ne yaparsa yapsın soğumaz bence yanlış mı düşünüyorumm
bılmıyorumm daha önce evlilikle ilgili bi tartışma yaşamıştık ailemın maddi durumu iyi değill zaten vicdanımda rahatsız senı bu sekılde bekletmekten falan diye ama ben dıyorum ya ben hemen evlilik nişan zaten istemiyorum benımle geleceğe dair konussun o bana yeterrrTatlım sakın geri adım atma çok haklısın çünkü..
Ayrı şehirlerde olmanız birbirinize daha çok ilgili olmanızı gerektirir aslında çünkü bulaşamıyorsunuz ne biliyim ya ben anlamadım sevgilini başka derdi olabilirmi acaba seninle ?
kızlar erkek arkadaşlarınıza kadınlar klubunden bahsettiniz mi ya biliyolar mı? Ben söylemedim ya girer okursa filan diye ayrıca bir gün girerse görürse de okursa hakkımı helal etmem ben ona göre
canım ben durumunu bilmiyorumda banada anlatırmısın sorun ne sizin:26:
yanlış düşünmüosun ama bizim mal kafa erkekler çok ilgiden bıkıyorlarmışmış halbuki ilgi insanın hoşuna gider işte erkekler böyle güzelim ya
dediğini geçte olsa anladımmm ya bi ilişkide her zaman bi erkek ısrar eder evlilikte olsunn görüşmek açısından olsunn bizde ısrarcı olan benım kaçan taraf ooyanlış düşünmüosun ama bizim mal kafa erkekler çok ilgiden bıkıyorlarmışmış halbuki ilgi insanın hoşuna gider işte erkekler böyle güzelim ya
bılmıyorumm daha önce evlilikle ilgili bi tartışma yaşamıştık ailemın maddi durumu iyi değill zaten vicdanımda rahatsız senı bu sekılde bekletmekten falan diye ama ben dıyorum ya ben hemen evlilik nişan zaten istemiyorum benımle geleceğe dair konussun o bana yeterrr
zaten ben onu bekledim ve beklerimde ama bana ilgi göstersin kadın oldugumu hissettirsin kendımı erkek gibi hissediyorum yaaaCanım insan sevdikten sonra her zorluğa göğüs gerebilir maddi durum falan bahane olamaz bence.Anlıyorum seni ama karşındaki malesef anlamıyor
cok iyi deilim acıkcası bugun bi ara bitsin muhabbeti oldu sonra simdi sinirliyim kapat dedi aksam uzeri konustuk bugun konusmayalım yarın konusuruz yoksa istemediginiz seyler soylicez falan dedi olay bu kafayı yememe ramak kalıyor bzn
zaman çabuk geçiyor yavrum ya
zaten ben onu bekledim ve beklerimde ama bana ilgi göstersin kadın oldugumu hissettirsin kendımı erkek gibi hissediyorum yaaa
noluyo bu klübe yaa donuyo devamlı bi muhabbet edemedikkk
cnm bizim nisan durumları var bu aralarda dun onun mevzusu oldu ben agırdan almak istiyorum vs dedi bugunde ben istemiyorum demedim sen bana ilgilenmiyosun diyosun trip yapıyosun dedi ama bazı kelimeler soyledi baya baya kırıcı bugun ben yine iyi davrandım ama ayrılık mevzusu oldu aksamda bugun konusmayalım yrn konusurus dedi kapattı moralim bozuk
inşallah canım peki hep böyle susarsa ne yapıcammm günlerce susarsa yaniii bu belirsizlik benı tüketirrBiraz zamana bırak kızlarında dediği gibi inşallah aklı başına gelir değerini anlarda gönlünü alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?