- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.881
off aynen canım sinir oldum!!
aynen zaten bi burasıyla avunuyorum sizlerle muhabbet ederken azda olsa derdim azalıyoooff aynen canım sinir oldum!!
Ya benimkide tam tersi ilgi manyağı :44:
tmm kuzumm görüşürüz tekrarr iyi gecelerKızlar ben şimdilik çıkıyorum hepinizle tanıştığıma memnun oldum iyi gecelerr
inşallah canım peki hep böyle susarsa ne yapıcammm günlerce susarsa yaniii bu belirsizlik benı tüketirr
burcu ikizlermi seninkinin
tmm bebişim cok sağolllCanım ozamanda arayıp amacını sorarsın bu ilişknin böyle gitmeyeceğini anlatırsın ama şimdilik bekle bakalım ne yapıcak
dediğini geçte olsa anladımmm ya bi ilişkide her zaman bi erkek ısrar eder evlilikte olsunn görüşmek açısından olsunn bizde ısrarcı olan benım kaçan taraf oo
Cevaplamadan çıkmayayım dedimHayır canım terazi burcu
evett en başından beri kaçan taraf ben olsaydım keşkee bundan sonra ilişkisine yenı başlamış veya başlayacak kım olursa ilk vereceğim öğüt aman sakın sevginizi ilginizi cok belli etmeyinn bilmesin nekadar sevdiğinizi dicemmmkaçan kovalanır durumuna yatıyor seninki
canım eğer 2 güne mesaja atmazsa sen adam akıllı bir mesaj atarsın, böyle üzülmendense herşeyin olumlu veya olumsuz açıklığa kavuşması daha iyiinşallah canım peki hep böyle susarsa ne yapıcammm günlerce susarsa yaniii bu belirsizlik benı tüketirr
biz de memnun olduk canım, iyi gecelerKızlar ben şimdilik çıkıyorum hepinizle tanıştığıma memnun oldum iyi gecelerr
sorma canım yaa, ben de benim nete sövüyordum ondan kaynaklanıyor diyeay sabahtan beri buraya yazmaya çalışıyorum sinir oldum yaaa
aynen zaten bi burasıyla avunuyorum sizlerle muhabbet ederken azda olsa derdim azalıyoo
benımki kova yükseleni balık bende balığımmm yükselenım oğlakkkızlar sizinkilerin burçları ne? benimki yay burcu söyleyinde yorum yapim burçlardan anlarım az buçuk
evett en başından beri kaçan taraf ben olsaydım keşkee bundan sonra ilişkisine yenı başlamış veya başlayacak kım olursa ilk vereceğim öğüt aman sakın sevginizi ilginizi cok belli etmeyinn bilmesin nekadar sevdiğinizi dicemmm
teraziler dengesiz olur çok kıskanç olur çok temiz olurlar bidee acayip temiz olurlar ütülü giyinirler ve dürüst olurlar
benımki kova yükseleni balık bende balığımmm yükselenım oğlakk
Hepsiide uyuyor canım söylediklerinin özellikle kıskançlık
Neyse kaçayım artık görüşmek üzere
evett hemde nasıl yanıyoo zayıflamaya başladıgımı hissediyorum zaten en son 54 kilo falandım şimdi 52 falan olmuşumdur heralde bu gidişle zayıflık hastalığına yakalanıcamnasıl yanıyordur şu an canın anlıyorum seni hiç bişi fayda etmez burda sohbet edelimde kafan dağılsın sonra duş al uyu güzelce sabah ola hayır ola demişler
kızlar sizinkilerin burçları ne? benimki yay burcu söyleyinde yorum yapim burçlardan anlarım az buçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?