Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum hepinizle tanıştığıma memnun oldum iyi gecelerr

kaçan kovalanır durumuna yatıyor seninki
evett en başından beri kaçan taraf ben olsaydım keşkee bundan sonra ilişkisine yenı başlamış veya başlayacak kım olursa ilk vereceğim öğüt aman sakın sevginizi ilginizi cok belli etmeyinn bilmesin nekadar sevdiğinizi dicemmm

inşallah canım peki hep böyle susarsa ne yapıcammm günlerce susarsa yaniii bu belirsizlik benı tüketirr
canım eğer 2 güne mesaja atmazsa sen adam akıllı bir mesaj atarsın, böyle üzülmendense herşeyin olumlu veya olumsuz açıklığa kavuşması daha iyi

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum hepinizle tanıştığıma memnun oldum iyi gecelerr
biz de memnun olduk canım, iyi geceler

ay sabahtan beri buraya yazmaya çalışıyorum sinir oldum yaaa
sorma canım yaa, ben de benim nete sövüyordum ondan kaynaklanıyor diye

aynen zaten bi burasıyla avunuyorum sizlerle muhabbet ederken azda olsa derdim azalıyoo

evet kuzum ya, neyse ki düzeldi sanırım

nasıl yanıyordur şu an canın anlıyorum seni hiç bişi fayda etmez burda sohbet edelimde kafan dağılsın sonra duş al uyu güzelce sabah ola hayır ola demişler

teraziler dengesiz olur çok kıskanç olur çok temiz olurlar bidee acayip temiz olurlar ütülü giyinirler ve dürüst olurlar

Hepsiide uyuyor canım söylediklerinin özellikle kıskançlık
Neyse kaçayım artık görüşmek üzere

nasıl yanıyordur şu an canın anlıyorum seni hiç bişi fayda etmez burda sohbet edelimde kafan dağılsın sonra duş al uyu güzelce sabah ola hayır ola demişler
evett hemde nasıl yanıyoo zayıflamaya başladıgımı hissediyorum zaten en son 54 kilo falandım şimdi 52 falan olmuşumdur heralde bu gidişle zayıflık hastalığına yakalanıcam

kızlar sizinkilerin burçları ne? benimki yay burcu söyleyinde yorum yapim burçlardan anlarım az buçuk

evet canım ben de burçlarla çok ilgileniyorum, bir sürü astroloji kitabı alıp okumuşluğum vardır
benimki arslan, ama hiç arslan burcu özelliği göstermiyor. sadece biraz kendini beğenmişlik ve lider özelliği var arslan burcundan gelen ben de teraziyim bu arada, dengesizin önde gideninden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…