Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kova mı
acayip ukala olur burçların en zeki olanıdır hep zekasıyla konuşur
pratiktir yerinde durmaz canlıdır kıpır kıpırdır birde bişeye takarsa yandın hep takar
evet fazla zeki gerçekten ama yükselenden dolayı sanırım bana karşı olmasada genel olarak duygusallığıda varrr pekı ben nasılım sence nefret edıyorum burcumdn cok salak bi burcc

evet fazla zeki gerçekten ama yükselenden dolayı sanırım bana karşı olmasada genel olarak duygusallığıda varrr pekı ben nasılım sence nefret edıyorum burcumdn cok salak bi burcc

balık acayip ama acayip duygusal olurlar canım kimseyi kıramazlar elleride açıktır

kova mı
acayip ukala olur burçların en zeki olanıdır hep zekasıyla konuşur
pratiktir yerinde durmaz canlıdır kıpır kıpırdır birde bişeye takarsa yandın hep takar

canım benimkini de analizlesene, merak ettim bilmediğim bişey var mı diye

ah bu teraziler
ay bende burçlara pek meraklıyım canım ya

balık acayip ama acayip duygusal olurlar canım kimseyi kıramazlar elleride açıktır
evett hemde ne duygusalll kendilerini anca başkalarının uğruna heba ederlerr kendilerini asla düşünmezler aman kırılmasın aman üzülmesin derken hep kendileri üzülüp kırılırlarr

evett hemde ne duygusalll kendilerini anca başkalarının uğruna heba ederlerr kendilerini asla düşünmezler aman kırılmasın aman üzülmesin derken hep kendileri üzülüp kırılırlarr

söylediklerine imzamı atıyorum bir arkadaşım var balık aynen böyle dediğin gibi

üzme kendini bu kadar hayat devam ediyo kuzucum
bişiler yemeye çalış lütfennnnn
yemeye çalışıyorum ama pek içim almıyo kuzm yaa ne güzeldi aramız öncedenn bana nasıl bi aşkla bakıyodu keşke ozamanları videoya çekseymişim şimdi izler avunurdum en azından

yemeye çalışıyorum ama pek içim almıyo kuzm yaa ne güzeldi aramız öncedenn bana nasıl bi aşkla bakıyodu keşke ozamanları videoya çekseymişim şimdi izler avunurdum en azından

belkide araya biraz zaman girmesi hayırlı olcak sizin için
böyle düşün bide belkide senin kıymetini anlıcak:26::26:

söylediklerine imzamı atıyorum bir arkadaşım var balık aynen böyle dediğin gibi
keşke aslan burcu olsaydım diyorum kendı kendımee onlar en güzeliii kız kuzenım aslan benım asla takmazz liderdirr her zaman kendisini cok önemserr zaten erkek arkadaşı ona bişey diyemez ağzını açıptaa

aslan acayip lider olmak isteyen burçtur böyle şık giyinirler hava atmaya bayılırlar
bide bi ukala olurlar aman aman kovalardan bile daha ukalalar
ay sorma canım ya böyle kendini bir övüyor bir övüyor sorma gerçi esprisine yapıyor güya ama diyeceğini de diyor
arslanlar çok çabuk sinirlenirler aslında ama benimki hiç öyle değil. resmen sinirlerini aldırmış ben olsam beni çoktan döverdim.
yaylar nasıl oluyor bu arada canım, çevremde hiç yok da..:26:

kuzum yaa, siz bi yüz yüze gelebilseniz herşey tekrardan alevlenecek de, şu evreyi en hasarsız şekilde atlatmanız gerek

ah keşke bende aslan olsaydım ben akrep burcuyum herşeyi kafama takarım ağlarım zırlarım of of

yaylar neşeli özgürlüğüne düşkün biraz da sorumsuz oluyorlar canım birazda saf

ammavelakin doğru söylüyor semiramis
sizin yüz yüze gelmeniz lazım o zaman herşey yoluna girer ah uzak olmasanız keşke

buraya gelmez belkide ya içimden bi ses bana pek iyi şeyler söylemıyo kuzum ya günahını almayayım ama sanki başka birisine ilgisi varmış gibime gelıyo nedensee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…