- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.921
insan durduk yerde böyle ufacık şeyler için soğumazki hadi diyelim sıkıldı ilgimden insan bi merak ederr belki hastanedeyımm belki cenaze oldu Allah korusunkur senaryoları kur
saçmalama ya ne açıgını gördünde öyle söylüyosun
buraya gelmez belkide ya içimden bi ses bana pek iyi şeyler söylemıyo kuzum ya günahını almayayım ama sanki başka birisine ilgisi varmış gibime gelıyo nedensee
ben onu artık tanıyamıyorum benım sevdiğim fatih bana onları söyleyipte gönül rahatlığıyla susup kalmazdııı hatasını coktan anlardııı napıyorum ne ediyorum benı merak ederdii korkardı kaybetmektenn başıma bişey gelmesindenay yok tatlım ya,kötü şeyler düşünme. sevgilini anlattığına göre az çok tanıdık. bence asla öyle bir seviyesizlik yapacak kadar düşürmez kendini..
canım maşallah özellikle ilişkinize
kavgalarınızın genel olarak sebebi ne peki? yani kıskançlık vs. tarzı birşey mi?:26:
bizde önceden öyleydik canm son zamanlarda etmiyoduk hiç hatta askerden geldiğinden beri 3 kere falan tartışmışızdır ama sonuncusu berbattı bitme noktasındayız o derece.tartışma nedenlerınız genel olarak neler peki ?
aynen bizi gördüm 3 yıldır biz aynı şekilde devam ediyoruz ben bir çözüm bulamadım pekama nasıl her insanın karakter yapısı varsa ilişkilerin de karakter yapısı var bence bizim ilişkilerimiz de böyle demek ki bir dargın bir barışık belki yıllar geçtikçe tüm kavgaları bitirir kavga edecek bir konu bulamayız artık :)
Canımm maşallah ilişkinize öncelikle
Aslında çokta büyük birşey yok ortada bizde ilişkimizin başlarında yani ilk sene çok kavga ederdik,
bu süre ilişkinin olgunlaşması birbirinizi yakından tanıma dönemi normal aslında bunlar.
Tabi çok sık kavga ediyoruz demişsin bu seni rahatsız edicek kadar çoksa biraz alttan almayı denesen o sinirli olduğunda susup onu yumuşatabilirsin.
İkinizde sakinken kavga etmek yerine oturup konuşarak çözebilirsiniz o an ne için tartıştıysanız.
Canımmm Maaşallah öncelikle ciddi bi sorununuz yokAlttan alın derim önceliklee..Onunla konuşun mesela ben snirliykn sen alttn alcksn sen snrlykn bn diye...Sakinleşmeye çalışın bide..Yada tartıştığınız zmanlarda ara verin tartışmaya...Telde tartışıyosanz kapatıp yarım saat snra konuşun..Yanyanayken de konuyu değiştirin...
sağol canımkavgalarımızın nedeni öyle kıskançlık değil çünkü ikimizde çok kıskancız o yüzden bu konularda üstümüze gidip kırmıyoruz birbirimizi ama öyle küçük şeyler büyüyo ki mesela geçen akşam harika bi akşam geçirdik sonra ben eve gelince msjlarında durgunluk hissettim bişi mi oldu moralini bozan diye sordum.hemen aradı 'benim için güzel bi geceydi nasıl böyle düşünürsün ' dedi onun o hemen kızması beni sinir etti bende terslemeye başladım derken bi tartışma çıkıverdi 1 saat sonra saçmaladığımızın farkına varıp barıştık ama tartıştık bi kere yani böyle saçma şeyleri o kadar çok büyütüoruz ki nasıl anlatablirim bilmiorum
siz ne zamandır birliktesiniz cnm nasıl bitme noktasındasınız özel değilse anlatırmısıın? tartışma nedenlerimizin özü alınganlıklarımız aslında o yada şu diyemem malesef
yaa öylemi diyosun peki yorulmuyomusunuz?siz nelerden tartışıosunuz mesela?
teşekkür ederim cnmbu dediklerini o kadar çok konuştukki bunun için o kdar çok çabalıoruz ki.en fazla 1 hafta mükemmel gidiyo sonra küçücük bişeye onun morali bozuluo bu sefer ben başlıorum ne kadar mutluyken bu kadar ufak bişeye nasıl takılırsın bak yine büyütüp kavga edicez demeye bi başlıorum devamı gelio zaten...birimiz bişeye kızalım anında 2mizde değişiyo yaa düzelirmi gerçekten napıcaz biz her yolu denedik isteyinc eçok güzel anlaşıoruz ama sonra mahvedioruz
ben onu artık tanıyamıyorum benım sevdiğim fatih bana onları söyleyipte gönül rahatlığıyla susup kalmazdııı hatasını coktan anlardııı napıyorum ne ediyorum benı merak ederdii korkardı kaybetmektenn başıma bişey gelmesinden
sağol canım evet Allahım yüzümü güldürsün bundan sonra inşallah hayırlısı neyse o olsunnkuzum bazen ilişkilerde böyle "kabz hali" derler ya, hani kötü gidiyor ama ne belli bir sebebi var ne de engelleyebiliyorsun. öyle bir dönem oluyor. siz de şu an o dönemdesiniz bence. dua et bol bol. ve de sabır...
anlıyorum senı canım bende burda avunmaya çalışıyorumm evde kimseye anlatamıyorum derdimiitakip edemedim pek kızlar insanın keyfi olmayınca birsey yapmak istemiyor hic
anlıyorum senı canım bende burda avunmaya çalışıyorumm evde kimseye anlatamıyorum derdimii
Gülincim ya benım 2 yıllık ilişkim varr erkek arkadasm çalışmaya başladı başlayalı cok ilgisiz olduu evdeki neti bozuk mesela cafeye gidecek diye 4 gözle bekliyorum gidiyo ve telefonunu evde unutuyoo bana haber veremeyince görüşemedik dogal olarak bende sitem ettim biraz kızdı bana bunda bişey yok dedi..zaten ayrı şehirlerdeyiz görüşemiyoruzz sırf o siyah sevıyo diye saçlarımı siyaha boyadımm gönlü olsun diye sevdiğim begensin benı dedım daha siyah halimi hiçç görmedii..en son o cafe tartışmasının ertesı günü msj attım 'ben senın ıcın ölürüm' diye cvp gelmedi sonra yemekte yalnız değilsin heralde dedım ' yalnızım' dedi sonra tekrar ben senın ıcın ölürüm diye yazdım gene cvp yok neden cvp vermıyosun dedım veriyorum ya dıyo sonra dedım sende bi tuhaflık var msj atmış 'evet sogudum senden bunaldım bıktım tebrikler soğuttun benı kendınden' yazmışş bende ne yaptım ben sana dedım ' hiçbişey' yazmışş sonra dedım actıgım topikteki arkadaslarım ne güzel sevgilileriyle evlilikten konusuyolar alacakları eşyaları konusuyolar biz neden böyle değiliz diye üzülüyodum gözlerim doluyodu sana belli etmiyodum dedım 'benım evlilik düşünecek durumum yok ve sen bile bile üzülüp sızlıyomuşsun anladın mı şimdi neden sogudumu senden' yazmışş..sonra bikaç kere msjlaştık evdeyım falan dedi ama dün aksamdan beri msj yok o atmayınca bende atmadım cok kırıldım çünküü insan sevdiğine söylermi bunları ? ben ona hemen evlenelim demiyorum hayaller kuralım diyorumm o bile zor geliyo
anladım tatlım.. peki yüz yüzeyken mi ayrıyken mi oluyor genelde tartışmalarınız?
çünkü biz de yüz yüzeyken çok iyiyiz, sonra buluşmaya çok yakın kavga ediyoruz, yüz yüze gelince düzeliyor tekrar falan böyle gidiyor...
eğer tartışmalarınız yüzyüzeyken olmuyorsa hiç sorun etme, mesela örnek olarak verdiğin tartışmada birbirinizi anlayamamanızdan sebep çıkmış. mesajlarda veya telefonda duygu doğru dürüst yansıtılamıyor çünkü. ama yüzyüzeyken bir bakış bile yetiyor bazen...
sen bilirsin bende istemiyorum zaten sen öyle dedin diye bende hazırlık yapmaya başlamıştım de olmazmı kiii :26:bende soylemedim kimseyenapcagımıda bilmiyorum bana derse ben simdi istemiyorum nisan ne demeliyim offf offf:26:
sağol canım evet Allahım yüzümü güldürsün bundan sonra inşallah hayırlısı neyse o olsunn
eskiden böyle değildiii askerden bi geleyim sana evlenme teklif edicem falan diyodu hatta askerdeyken geldiğimde bikaç ay içinde söz yapalım demiştiiben olsam bende çok kırılırdım canım yaa hadi ilgisizliğini falan insan bi şekilde görmezden gelip kendini avutur ama bu sözler çok kırıcı ne yapmayı düşünüyosun peki eskiden de böylemiydi yani karakteri mi böyle ilgisiz düşüncesiz acaba
cnm inan hiç farketmio yüz yüze yada tel.de her şartta kızıcak bişi buluoruz.ctesi günleri ben işten gündüz 2 de çıkıorum o yüzden tüm gün bizim olur istediğimizi yaparız.bikaç gün önceden planlar yaparız..dün sabahtan daha çok heyecanlıydık bütün gün beraberiz hava da güzel gezicez diye.sonra yine işten almaya geldi beni.tam çıkarken kapıdan çıktık ben ondan 1-2 adım önden çıktım gözlüğümü arıodum ondan hızlanmışım farkında değilim.bi kızdı elimi tutmadan önden önden niye gidiosun diye.bende bu sefer 'sabahtan beri plan yapıoruz böyle saçma bişeye niye kızıosun sen herşeye kızıosun zaten mutluluğumuz hemen bitio'demeye başlayınca yine kavga ettik böyle alınganlıklar yani kavga nedenlerimiz.ikimizde kendimizi değilde birbirimizi düzeltmeye çalışıoruz bu bize zarar verio farkındayız ama o an farkedemioruz bunu
yatınca daha cok düşünüyorum kuzumm kiii dün gece sabah ezanı okunuyodu hala yatakta dönüyodummmAmin canım benim.. ben şimdi çıkayım yarın erken kalkacağımsen de istersen çıkıp uyumaya çalış kuzum. böyle kafanda bin bir türlü şey düşünürsen daha kötü hissedersin kendini.
İyi geceler Öpüyorum hepinizi.
sen bilirsin bende istemiyorum zaten sen öyle dedin diye bende hazırlık yapmaya başlamıştım de olmazmı kiii :26:
ben olsam bende çok kırılırdım canım yaa hadi ilgisizliğini falan insan bi şekilde görmezden gelip kendini avutur ama bu sözler çok kırıcı ne yapmayı düşünüyosun peki eskiden de böylemiydi yani karakteri mi böyle ilgisiz düşüncesiz acaba
cnm inan hiç farketmio yüz yüze yada tel.de her şartta kızıcak bişi buluoruz.ctesi günleri ben işten gündüz 2 de çıkıorum o yüzden tüm gün bizim olur istediğimizi yaparız.bikaç gün önceden planlar yaparız..dün sabahtan daha çok heyecanlıydık bütün gün beraberiz hava da güzel gezicez diye.sonra yine işten almaya geldi beni.tam çıkarken kapıdan çıktık ben ondan 1-2 adım önden çıktım gözlüğümü arıodum ondan hızlanmışım farkında değilim.bi kızdı elimi tutmadan önden önden niye gidiosun diye.bende bu sefer 'sabahtan beri plan yapıoruz böyle saçma bişeye niye kızıosun sen herşeye kızıosun zaten mutluluğumuz hemen bitio'demeye başlayınca yine kavga ettik böyle alınganlıklar yani kavga nedenlerimiz.ikimizde kendimizi değilde birbirimizi düzeltmeye çalışıoruz bu bize zarar verio farkındayız ama o an farkedemioruz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?