Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay Allahımmm yanı acele edıyosun diyoo sana sanırımm tmm madem sende hiiiç acele etme kuzum de ona aileme söyledim zaten daha düşünmen gerekiyodu falan dediler dersin bi laf demişti ya ailenle ilgili o yüzden yaniii ailende ağırdan alıyomuş gibi görünsün gözündee

Kızla bir ara kk ya girilemiyordu o sırada kapattım pc yi, tv ye dalmışım.. Çok Uykum var iyi geceler her şey gönlünüzce olsun Allahın izniyle iyi geceler

hahahh
eğer benimki okuyorsa ona bir mesajım var:
"hani uyuyordun? bittin sen oğlum"
hahahahhh ilk defa güldümmm eğer benımkide okuyosaa ''beni çok kırdınnn eğer bu işin sonu ayrılmayla bitersee bi ömürrr baktığın heryerde beni arayacaksın bu lafımı unutmaa!!'

ben ona sormıycam bişi iste gel yuzuklere bak elbiseme bak demiycem kafama gore bakıcam ben anlamam etmem diyo ama banada hevesi yokmus gibi geliyor bu sefer neyse bakıcaz duruma gore artık ya bu saatten sonra elimden ne gelirki zaten yaptım yapacagımı eger istemiyorsa zorlayamam

Son düzenleme:
öyle canım haklısın...bi gezegen geri falan mı gidiyo acaba çok sık rastlar oldum sevgilisinin ilgisizliğinden şikayetçi olanlaraa çok sık topikler açıldıı

hahahahhh ilk defa güldümmm eğer benımkide okuyosaa ''beni çok kırdınnn eğer bu işin sonu ayrılmayla bitersee bi ömürrr baktığın heryerde beni arayacaksın bu lafımı unutmaa!!'

benim seninkine de bir mesajım var kuzum: "mesaj atsana artık bee bu kızı daha fazla üzersen kk olarak toplanıp seni döveceğizz" ay inşallah okumaz
oha 16 ziyaretçiiiii

bizimkiler ayaklandı galiba

ya bu sitenin bir bolumu olsa oraya erkekler girse ne guzel akıl alırdık be
aslında erkek tanıdıklarımızdan akıl alabilirizz ama benım yok işte erkek tanıdıgım bi kuzenım var 17 yasındaa falann ondan alınan akılla ne olurr mesela ona göre bi kadın asla susmayacakmışş nefret edermiş sessiz pısırık kızlardann ama bi laf söylenmiyoo ablasıyla kaç kere kavga edıyolarrr

Gülin-89 canım böyle durumlarda ikiniz de sinirliyseniz ve ikiniz de alttan almak istemiyosanız, biriniz diğer tarafı alttan almaya zorlıcak. Mesela sevgilin senin alttan almanı istiyosa seni bu yönde ikna çalışmaları yapıcak. Böylece sen alttan alıcaksın, ya da aynısını sen ona yapıcaksın. Mesela biz sevgilimle kavga ettiğimizde o bana ''sakin ol derin derin nefes al koyunları say şimdi geçicek sinirin son 10 saniye geçti kışt sinirlere'' vs diyo. Bunu 1 dk kadar yapıyo. Tabi ben sinirliyim ya ''doğurmuyorum onur sadece sinirliyim'' diyorum. Ama karşıma geçmiş derin derin nefes alıp bana da aynısını yapması ister istemez gülmeme sebep oluyo, sinirim geçmese de eskisi kadar kalmıyo. Biriniz böyle şakaya vurup diğerinizin alttan almasını sağlamalı =)
Semiramisçim seninki çok uzattı meseleyi yaa, nolcak sanki bi mesaj atsa.. normalde inatçı biri midir?
Berceste benimki kadınlar kulübünü biliyo ama gece hayalimizde birlikte yaşadığımız için onunla uyuyorum sanıyo, genelde kandırıyorum onu halbuki kk dayım ama geçen gün şöyle bişey oldu. Gece 12 de uyuduk. Yani o uyudu ben kkdayım ama o gece çok yorgundu beni de uyumaya bekler diye kıyamadım, birlikte uyuyalım takılmıcam kkda dedim. 1 saat sonra saat 1 de mesaj attı ‘’nerdesin yatakta yoksun’’ diye. Hissetti mi n’aptı anlamadım. Ben de ‘’wc ye gitmiştim geliyorum yanına kay bakim’’ dedim de yırttım, yalan söylediğimi bi bilse..

kızlar benimkinin çarını aldık. ay ev arkadaşının da günahını almışız yaa.. neyse durumlar şöyle gelişti, bizimki üzülmeye devam ediyodu, napsak napsak diye düşünüyoruz. şimdi bu çarı çalan kişi onurla ev arkadaşının arkadaşı. ama onurun ev arkadaşıyla daha samimi arkadaşlar. samimi derken oyundan tanışıyolar, ama telefonla mesajla da görüşüyolar. neyse bunlar samimiyeti kurdukları bi gün bu çarı çalan adam (aynı zamanda evli) onurun ev arkadaşına diyo ki ''geçen gece karım yokken eve sevgilimi aldım'' gibi şeyler diyo. onurun ev arkadaşının da bugün aklına bu konuşmalar gelmiş. konuşmaların kaydını bulmuş. hemen adamı arayıp ''zamanında bana böyle böyle demiştin, çarı vermezsen bunları karına anlatırım'' demiş. adam da çarı verdi. şimdi bizde ve zafer bizim

sedefçim hoşgeldin öncelikle...ya inatçıdır ama bana karşı pek inat yapmıyodu mesela önceden ayrılıyoduk ıkıncı gün hemen sevgi sözcükleri falan yazıyoduu..yarında bişey yapmazsa msj atayım mı sence amacın ne diyee

ayy olaya bak yaaa valla canım ev arkadaşının günahını aldık, hakkını helal etsin çok sevindim çarınızın bulunmasına. benim bile içime dert olmuştu yani

sevındım çarı buldugunuza kuzummm ne güzel bi ilişkiniz var yaa aynı yatakta uyuyomuş gibi hissetmek falann ahh ahh Allahım bozmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…