Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hoşbulduk kuzum
ya bu işler de mesajla olmaz ki canım.. ben olsam ne yapar eder bi yerden para bulur onun izin gününde onun yanına giderdim. alırdım karşıma, bak derdim benim düşüncelerim isteklerim şöyle şöyleydi, ben senden hemen düğün istemedim, ama sen hayal etmeyi bile seni bu kadar çok seven kalbime çok gördün, derdim. bu böyle susarak nereye kadar gidicek, bi sonuca bağlanmalı sen ne düşünüyosun bu konuda derdim.

evet olmaz keşke gidebilsemm ama inan gidemem bankada eksi hesaplara girdikk suan hiç paramız yok gibi bişey yanii bu durumda ben nasıl annemden isteyeyim kimden isteyeyimm hem o zaten gelecekti maaşını alıncaa gelsin madem yüzyüze konusalım o düşünsün birazdaa

eskiden böyle değildiii askerden bi geleyim sana evlenme teklif edicem falan diyodu hatta askerdeyken geldiğimde bikaç ay içinde söz yapalım demiştii

askerden dönünce hep derler ya erkekler tuhaflaşır diye seninki de öyle sanırım kuzum yaa inşallah kendine gelir en kısa zamanda başka bi sıkıntısı olabilirmi sence?

Düzelir gerçekten dimi?ya biz birbirimizi çok seviyoruz ama inatçı keçi misali birimiz bi adım geri atsak diğeri de gelicek ama yok illa inatlaşıp birbirimizi geriyoruz ama tavsiyelerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim

Allahım inşallah dediğin gibi bizde başarırız bunu.dediğin gibi birimiz dalgaya vursak diğeri hemen yumuşuyo zaten.kızlar nazara inanıyomusun?böyle bişey olabilirmi bizdeki?çünkü bize çok nazar değdiriolar hissedioruz.face ye başka yeni fotomuzu koymıyalım göze gelioruz dioruz ama sonra bi mutluluk patlaması yaşayıp koyuyoruz.bide günde 3 kere benim iş yerime beni getirip götürmeye gelince insanların çok dikkatini çekiyo,,,o kadar çok kişi gelip çok görüşmek tez ayrılık getirir diyo ki ama biz böyle çok mutluyuz ki acaba nazarmı değiyo bize

ayy olaya bak yaaa valla canım ev arkadaşının günahını aldık, hakkını helal etsin çok sevindim çarınızın bulunmasına. benim bile içime dert olmuştu yani
biz de çok sevindik tatlım. ya ben çok şüpheci biriyim yoksa onur hep diyodu o yapmaz diye, ben hep ondan şüphelendim ama sonra da onur ''ikisi bir oldular bana oyun oynadılar galiba'' dedi. ama bugün günahını aldığımız çocukcağız çarı akıllı zekasıyla almayı başardı
sevındım çarı buldugunuza kuzummm ne güzel bi ilişkiniz var yaa aynı yatakta uyuyomuş gibi hissetmek falann ahh ahh Allahım bozmasınn

biz de çok sevindik tatlım, çok sağol, ama ben bi de yalan söylemesem daha iyi olucak baksana hissetmiş herhalde,''nerdesin, yatakta yoksun'' yazdı bi an yakalandım korkusuyla kalakaldım öylece sonra iyi toparladım ama ''ah benim eşim yokluğumu da mı hissedermiş, wc ye gittim'' dedim bi gün yakalancam valla :18: ama benimki kk ya girip beni kontrol etmez. sadece arasa falan uykulu bi şekilde açmazsam anca o zaman anlar

gülincim askerden geleli 4 ay olacak nerdeyse o psikoloji coktan geçmiştirr..çalışıyo işte cok yoruluyomuş onun stresi var gerçi bu bahane değil bana öyle demesi içinn onun dışında problemini bilmiyorumm yoktur sanırım

evet canım gelsin, gelmek zorunda. bak o mesaj atsa bile sen ona yüzyüze görüşelim de. barışın gene ama bu konuyu yüzyüze de konuşun bence. konuşun ki ilerde yine aynı şeyi yaşamayın.

uykulu taklidi yaparsın sendee nolcakk esne falann hem senınki anlasada sana kızmazz benımkiyle böyle bi durum olmazda hadi oldu diyelimm hemen kızardıı

evet canım gelsin, gelmek zorunda. bak o mesaj atsa bile sen ona yüzyüze görüşelim de. barışın gene ama bu konuyu yüzyüze de konuşun bence. konuşun ki ilerde yine aynı şeyi yaşamayın.
bulusunca söylicem zaten ben senden hemen bişeyler beklemiyorum sadece geleceğe yönelik hayallerimiz olsunn ortakk bişeyler yapalımm bişeyler paylaşalım dicemm eğer gelirse tabii

evet tatlım kesinlikle nazara inanıyorum. üzerinizde nazar boncuğu taşıyın. benim iç çamaşırımda var mesela her an üstümde. bilekliğimde var onu da hiç çıkarmıyorum. sevgilimin de cüzdanında atletinde var. etraf kıskanç insan dolu aman dikkat edin. koruyun aşkınızı

uykulu taklidi yaparsın sendee nolcakk esne falann hem senınki anlasada sana kızmazz benımkiyle böyle bi durum olmazda hadi oldu diyelimm hemen kızardıı

canım benimki uykusuna çok düşkündür, normalde hakkını yemiyeyim sinirli değildir, ama gece uyutmazsam esip gürlüyo valla napiim bazen hiç uykum olmuyo, canım sıkılıyo, arıyorum onu, hem ertesi gün tatil olmuş oluyo, nolcak sabahlasak

eskiden bizde sabahlardık yaa sabah 6 da yattığımızı bilirim benn kıyamıyoduk kapatmayaa telefonu msni falan şimdi hepsi hayallerde kaldı ben pcde sabahlıyorum ne yaptığımı sormuyo bilee

bu en son kopması noktası kaç gün önce oldu cnm ne zamandır konuşmuosunuz?

bizde nazar boncuklu küpe almıştık 1ini ben kulağımdan hiç çıkarmıodum,diğeride onun cüzdanındaydı ama 2miz de kaybettik.yenisini alsak çok iyi olcak.en son bu akşam konuşmamızda niye böyleyiz nasıl çözücez diye konuşuoduk 'şımarığız biz sorunumuz yokken sorun yaratıoruz' dioduk bende belki işe yarar belki hakkaten çok görüşmekten böyle yapıoruzdur yada biraz birbirimizin kıymetini bilelim acı çekelim diye 'çarşmabaya kadar görüşmeyelim,ikimizde kendimizdeki sorunları bulup kendimizi düzeltelim belki yokluğumuzun verdiği acıyla düzeliriz' dedim 'tamam bide onu deneyelim inş işe yarar 'dedi.baya konuşup kararımızı verdik bide bunu deneyelim diye ama ben nasıl yarın sabah onsuz işe gidicem,nasıl onsuz öğlen yemek yicem,nasıl onsuz eve gelicem akşam

en son dün öğlende tartıştık işte evlilik düşünmeye durumum yok sogudum bıktım bunaldım falan deyincee..dün aksamdan beri ne o msj attı ne ben attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…