- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.981
anladım canımm aranız nasıl pekii varmı bi değişme ilgi anlamnda falann :26:
mayısın 5 inde maaşını alacaktı ilk tatil gününde gelecekti ama böyle devam edersek gelmez diye tahmın ediyorummvalla bugun hiç aramadı.faceden konustuk bı saat 11 gıbı arkadası hala bundaymıs.özel bi ilgi yok be tatlım,huyu da değildir zaten.
senınkı ne zaman gelecektı.
atractive gwen nerdesınız laaaa
ayrı şehirlerdeyiz iş ancak buldu maaşını alır almaz ilk tatil gününde gelecekti..insan sevdiği için herşeye katlanıo alışıyo canım
amin canım cok sağol inşallah bakalımmallah yardımcınız olsun cnm,aranız iyi olunca yine katlanılır da aranız açıkken burda olan sana olur inşallah en kısa zamanda pişman olur arar seni
valla bugun hiç aramadı.faceden konustuk bı saat 11 gıbı arkadası hala bundaymıs.özel bi ilgi yok be tatlım,huyu da değildir zaten.
senınkı ne zaman gelecektı.
atractive gwen nerdesınız laaaa
tatlım o şimdi çalışıyo ya ondan isteseniz de sabahlıyamazsınız, eminim çalışma hayatı çok yorucudur. ama tabii sabahlanmıcak diye de hiç konuşulmıcak diye bişey yok, azıcık bi ilgi zamanı mutlaka olmalı. hadi her gün olmasa bile en azından ne zaman izinliyse o gün olmalı..eskiden bizde sabahlardık yaa sabah 6 da yattığımızı bilirim benn kıyamıyoduk kapatmayaa telefonu msni falan şimdi hepsi hayallerde kaldı ben pcde sabahlıyorum ne yaptığımı sormuyo bilee
ya zaten aşık insana uzaklık vız gelir, dediğin gibi önemli olan tavrı..evet kuzum 3 ay falan olduu biz görüşememeye alışkınız bana o koymuyo bana koyan tavırlarıı sadece
bu en son kopması noktası kaç gün önce oldu cnm ne zamandır konuşmuosunuz?
bizde nazar boncuklu küpe almıştık 1ini ben kulağımdan hiç çıkarmıodum,diğeride onun cüzdanındaydı ama 2miz de kaybettik.yenisini alsak çok iyi olcak.en son bu akşam konuşmamızda niye böyleyiz nasıl çözücez diye konuşuoduk 'şımarığız biz sorunumuz yokken sorun yaratıoruz' dioduk bende belki işe yarar belki hakkaten çok görüşmekten böyle yapıoruzdur yada biraz birbirimizin kıymetini bilelim acı çekelim diye 'çarşmabaya kadar görüşmeyelim,ikimizde kendimizdeki sorunları bulup kendimizi düzeltelim belki yokluğumuzun verdiği acıyla düzeliriz' dedim 'tamam bide onu deneyelim inş işe yarar 'dedi.baya konuşup kararımızı verdik bide bunu deneyelim diye ama ben nasıl yarın sabah onsuz işe gidicem,nasıl onsuz öğlen yemek yicem,nasıl onsuz eve gelicem akşam
evet kuzum doğru söylüyosun atractive sıkılmış benım konumdan başka şeyler açında konusalım baritatlım o şimdi çalışıyo ya ondan isteseniz de sabahlıyamazsınız, eminim çalışma hayatı çok yorucudur. ama tabii sabahlanmıcak diye de hiç konuşulmıcak diye bişey yok, azıcık bi ilgi zamanı mutlaka olmalı. hadi her gün olmasa bile en azından ne zaman izinliyse o gün olmalı..
ya zaten aşık insana uzaklık vız gelir, dediğin gibi önemli olan tavrı..
tatlım bence işe yaramaz ama deneyin yine de.. çünkü aşık insan 2 gün görmese de özler, 2 saat görmede de 2 dakika görmese de.. yanındayken bile özler. özlerken bile tartışabilir.
tatlım o şimdi çalışıyo ya ondan isteseniz de sabahlıyamazsınız, eminim çalışma hayatı çok yorucudur. ama tabii sabahlanmıcak diye de hiç konuşulmıcak diye bişey yok, azıcık bi ilgi zamanı mutlaka olmalı. hadi her gün olmasa bile en azından ne zaman izinliyse o gün olmalı..
ya zaten aşık insana uzaklık vız gelir, dediğin gibi önemli olan tavrı..
tatlım bence işe yaramaz ama deneyin yine de.. çünkü aşık insan 2 gün görmese de özler, 2 saat görmede de 2 dakika görmese de.. yanındayken bile özler. özlerken bile tartışabilir.
tmm kuzum iyi geceler görüşürüzzkızlar ben kaçıyorum yarın sabahın köründe kalkıcam, uyumam lazım
öpüyorum
burdayımmm beybbbb
off gittim geldim hala aynı şeyleri konuşuyorsunuz sanırım zaten bende dertliyim moralim bozuk aklıma geliyo ama ya birazda başka şeeylerden konuşlım böyle bahsettikce yaramız daha da tazeleniyo ama olmuyor
bu arada sözde bu gece erken yatıcaktım ha yine dayanamadım geldim
kızlar ben kaçıyorum yarın sabahın köründe kalkıcam, uyumam lazım
öpüyorum
rica ederim sende cok sağol benı dınledıgın ıcınn iyi gecelerrkızlar beni dinlediğiniz için çook sağolun bende sabah işe gidicem yatmam gerekiyo öpüorum hepinizi
hehe bende 2 ye kadar ders calıscaktım sozde saat 1 dedınmı cıktım geldım yıne aynen yaaaa bi konu acalım onu tartısalım beybıler...
sen nıye efkarlandın yawrucum yaaa görme ıhtımalın yok demı aynı sehırdeydınız demı sız
gwenın manıtadan ses war mı acaba merak ettım msnden konusalım olmadı
soru sorayım aklımada hiçbişey gelmiyo ki yaa kızlar sizin varsa aklınızda sorunda hem konu değişsin hem kafamız dağılsınn
neler yapmamkiii gül yaprakları alırımm kapıdan yatak odasına kadar dökerim hepp aynı şekilde o günde kırmızı gecelik giymiş olurumm gülleri takip ettiğinde yatak odasında onu beklerken benı bulurr..en sevdiği yemekleri yaparım mum ışığında yerizz masaj yaparım heryerinee rahatlaması içinn yeterki sevdiğimle evleneyimhmmm ben sorayım durun:26:
evlendiğinizde eşiniz çalışıp siz çalışmıyor olsanız gün içinde ona ne gibi sürprizler yaparsınız
ya da amann ne yapıcam ya bi yemek yapıyorum neyine yetmiyo der oturur musunuz
neler yapmamkiii gül yaprakları alırımm kapıdan yatak odasına kadar dökerim hepp aynı şekilde o günde kırmızı gecelik giymiş olurumm gülleri takip ettiğinde yatak odasında onu beklerken benı bulurr..en sevdiği yemekleri yaparım mum ışığında yerizz masaj yaparım heryerinee rahatlaması içinn yeterki sevdiğimle evleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?