Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla bugun hiç aramadı.faceden konustuk bı saat 11 gıbı arkadası hala bundaymıs.özel bi ilgi yok be tatlım,huyu da değildir zaten.
senınkı ne zaman gelecektı.

atractive gwen nerdesınız laaaa
mayısın 5 inde maaşını alacaktı ilk tatil gününde gelecekti ama böyle devam edersek gelmez diye tahmın ediyorumm

ayrı şehirlerdeyiz iş ancak buldu maaşını alır almaz ilk tatil gününde gelecekti..insan sevdiği için herşeye katlanıo alışıyo canım

allah yardımcınız olsun cnm,aranız iyi olunca yine katlanılır da aranız açıkken burda olan sana olur inşallah en kısa zamanda pişman olur arar seni

valla bugun hiç aramadı.faceden konustuk bı saat 11 gıbı arkadası hala bundaymıs.özel bi ilgi yok be tatlım,huyu da değildir zaten.
senınkı ne zaman gelecektı.

atractive gwen nerdesınız laaaa

burdayımmm beybbbb
off gittim geldim hala aynı şeyleri konuşuyorsunuz sanırım zaten bende dertliyim moralim bozuk aklıma geliyo ama ya birazda başka şeeylerden konuşlım böyle bahsettikce yaramız daha da tazeleniyo ama olmuyor
bu arada sözde bu gece erken yatıcaktım ha yine dayanamadım geldim

eskiden bizde sabahlardık yaa sabah 6 da yattığımızı bilirim benn kıyamıyoduk kapatmayaa telefonu msni falan şimdi hepsi hayallerde kaldı ben pcde sabahlıyorum ne yaptığımı sormuyo bilee
tatlım o şimdi çalışıyo ya ondan isteseniz de sabahlıyamazsınız, eminim çalışma hayatı çok yorucudur. ama tabii sabahlanmıcak diye de hiç konuşulmıcak diye bişey yok, azıcık bi ilgi zamanı mutlaka olmalı. hadi her gün olmasa bile en azından ne zaman izinliyse o gün olmalı..
evet kuzum 3 ay falan olduu biz görüşememeye alışkınız bana o koymuyo bana koyan tavırlarıı sadece
ya zaten aşık insana uzaklık vız gelir, dediğin gibi önemli olan tavrı..

tatlım bence işe yaramaz ama deneyin yine de.. çünkü aşık insan 2 gün görmese de özler, 2 saat görmede de 2 dakika görmese de.. yanındayken bile özler. özlerken bile tartışabilir.

evet kuzum doğru söylüyosun atractive sıkılmış benım konumdan başka şeyler açında konusalım bari

doğru bu söylediğin sabah 9 da yanımdan ayrılıo öğlen yemeğine 12 de çıkıorum,saat daha 10 da başlıoruz 2 saat kaldı falan diye saat saymaya off bilmiorum yeterki düzelelim ya doya doya aşkımızı yaşamak varken niye böyle sorunlar yaratıoruz anlamıorum

hehe bende 2 ye kadar ders calıscaktım sozde saat 1 dedınmı cıktım geldım yıne aynen yaaaa bi konu acalım onu tartısalım beybıler...
sen nıye efkarlandın yawrucum yaaa görme ıhtımalın yok demı aynı sehırdeydınız demı sız
gwenın manıtadan ses war mı acaba merak ettım msnden konusalım olmadı

kızlar beni dinlediğiniz için çook sağolun bende sabah işe gidicem yatmam gerekiyo öpüorum hepinizi

soru sorayım aklımada hiçbişey gelmiyo ki yaa kızlar sizin varsa aklınızda sorunda hem konu değişsin hem kafamız dağılsınn

off ondan konuşmak istemiyorumc anım haketmiyor çünkü bu geceden itibaren gözümde boşver onu
he ya merak ettim gwenn nerdesin anammmm:26:
gwennnn eve dönnn hani şey var dı ya o aklıma geldi tülayyy eve dönn diye bi remix

soru sorayım aklımada hiçbişey gelmiyo ki yaa kızlar sizin varsa aklınızda sorunda hem konu değişsin hem kafamız dağılsınn

hmmm ben sorayım durun:26:
evlendiğinizde eşiniz çalışıp siz çalışmıyor olsanız gün içinde ona ne gibi sürprizler yaparsınız
ya da amann ne yapıcam ya bi yemek yapıyorum neyine yetmiyo der oturur musunuz

neler yapmamkiii gül yaprakları alırımm kapıdan yatak odasına kadar dökerim hepp aynı şekilde o günde kırmızı gecelik giymiş olurumm gülleri takip ettiğinde yatak odasında onu beklerken benı bulurr..en sevdiği yemekleri yaparım mum ışığında yerizz masaj yaparım heryerinee rahatlaması içinn yeterki sevdiğimle evleneyim

ay ben bişi yapmam vlla ew ısı yemek cocuk zaten ugrasamam ısten gelen o. o yapsın suprız bı cıcek alıversın gelırken ama bnmkıyle ewlenırsem bn o çiçeği ruyamda bıle goremem:26:

kız bunları her gün mü yapıcaksın sıkılmadan vayy bee wuhuuuu
forever fantazi yani ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…