- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.001
hergün olmaz tabii yaa bazende sadece güzel yemekler yaparımm hergün hergünde şey yapacak halimiz yokkkız bunları her gün mü yapıcaksın sıkılmadan vayy bee wuhuuuu
forever fantazi yani ha
hergün olmaz tabii yaa bazende sadece güzel yemekler yaparımm hergün hergünde şey yapacak halimiz yokk
ay ben bişi yapmam vlla ew ısı yemek cocuk zaten ugrasamam ısten gelen o. o yapsın suprız bı cıcek alıversın gelırken ama bnmkıyle ewlenırsem bn o çiçeği ruyamda bıle goremem:26:
benımkinin öyle hergece isteyeceğini sanmam msj atmaktan aciz oluyo işten gelincee onu mu yapacak bidene biliyosun belki hergün yapacaksınız buraya konu açanlar yok mu bıktımmmmm kocam her gün istiyor diye
azgın teke hastalığı
benımkinin öyle hergece isteyeceğini sanmam msj atmaktan aciz oluyo işten gelincee onu mu yapacak bide
evet aynen bize şöyle romantiği gelmez ki maydanoz nane bağı getirirler bunları çiçek yerine say derler hayvanlar çünkü
hahahh aynen bu güzel fikirmişş hiç aklıma gelmemiştiiihiç belli olmaz o işler belki sonradan çok istekli olur olmadı yemeğine v... hapı atarsın
hiç belli olmaz o işler belki sonradan çok istekli olur olmadı yemeğine v... hapı atarsın
eski sevgilileriyle resimler mi duruyo halabenımkı der valla
bı konusmamızda demişti hayatımda hiç bi kadına çiçek almadım demişti.yolun yarısına gelmiş bi adamdan bahsedıyoruz
bide flash diskinde butun eskı kırıklarıyla resımlerı duruyo adam koleksyon yapıo sankı gıcık sey
hahahh aynen bu güzel fikirmişş hiç aklıma gelmemiştiii
bu hapın kadınlar ıcın olanı da varmıs galba kızzz isteksız kadınlar konusuodu bı topıkte.bide krem falan verıyomus doktor suruyomusun oraya
nasıl bi histir bilmiyoruz kii belki muhteşemdir her gece işlerine geliyodur öyle olmasııımesela bende çok istekli olursa şap atmayı düşünüyorum yemeğine nerden anlıcak ki
hiç çekemem her gece o çekenlere de şaşırıyorum zaten ne dayanıklılar
benımkı der valla
bı konusmamızda demişti hayatımda hiç bi kadına çiçek almadım demişti.yolun yarısına gelmiş bi adamdan bahsedıyoruz
bide flash diskinde butun eskı kırıklarıyla resımlerı duruyo adam koleksyon yapıo sankı gıcık sey
hahahhhay durun erkeklerın cıcek almasından bahsedıyoruz madem gülün dıye basıma gelen denyo sewgılımle bı olayı anlatayım
şimdiiiii biz eskıden sewgılımle aynı ıs yerınde calısıyorduk bızım masamıza da güller gelmişti bi yerden.ben o saksıdan bır tane gül çektim iş cıkısı sevgılıme verdım.buda cok mahcup oldu felan utandı neyse koydu cebıne.bana dedı kı bu sana karsılık olarak ıkı kat donecektır gıbı bı laf ettı...
sonraaaaa gelelım bombaya!
bi gün msnde konusuyorduk ve bana inanmıcaksınız ama bı buket gül resmı gonderdı.yanı o gun verdıgım gulun karsılıgın ıkı katını odemiş oldu bana
yaaa işte bnm boyle bı sevgılım var arkadaslar
nasıl bi histir bilmiyoruz kii belki muhteşemdir her gece işlerine geliyodur öyle olmasııı
eski sevgilileriyle resimler mi duruyo halapeki bişey demiyo musun silsin onları dursa ne olacak kiii
beybı hatununa ve erkegıne gore değişir kimi çiftlerın cınsel hayatı ıyı gıder adam kadın ruhundan anlar kadınında lıbıdosu yuksektır.kimi kadınında lıbıdosu dusuktur bıde kocası okuzse vayy halıne...nasıl bi histir bilmiyoruz kii belki muhteşemdir her gece işlerine geliyodur öyle olmasııı
yok artık filinlerd ki gibi resimleri mantar panoya assında biten kadına çarpı atsın bari filmlerde ki gibi
kız desene sil diye
ay durun erkeklerın cıcek almasından bahsedıyoruz madem gülün dıye basıma gelen denyo sewgılımle bı olayı anlatayım
şimdiiiii biz eskıden sewgılımle aynı ıs yerınde calısıyorduk bızım masamıza da güller gelmişti bi yerden.ben o saksıdan bır tane gül çektim iş cıkısı sevgılıme verdım.buda cok mahcup oldu felan utandı neyse koydu cebıne.bana dedı kı bu sana karsılık olarak ıkı kat donecektır gıbı bı laf ettı...
sonraaaaa gelelım bombaya!
bi gün msnde konusuyorduk ve bana inanmıcaksınız ama bı buket gül resmı gonderdı.yanı o gun verdıgım gulun karsılıgın ıkı katını odemiş oldu bana
yaaa işte bnm boyle bı sevgılım var arkadaslar
inşallah acı çekmeyizdee önemli olan oo bazı kadınlar evlenince yıllar geçsede acı çekiyolarmışş sanırım aşırı darlıktan falan kaynaklanıyoobilmiyoruz ama sonuçta her gece çekilmez yani ya da çok sık çekilmez yap sonra git banyo et kremlen giyin saçını kurut off çok zor hacı yaa
hem bence sık yapılan bişiden sıkılır ki insan şahsen ben sıkılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?