Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende kendi soruma cevap vereyim
ben sürpriz müpriz yapmam kırkda yılda bir yaparım işte aklıam gelirse işten gelince srprizi mi görcek sanki fazntazilerimi geceye saklıyorum
ben naparım temizliğimi yaparım yemeğimide yaparım sonra duşumu alıpp süslenip püslenip oturur kocişkomu beklerim
sonra o gelir yemek yeriz kahve yaparım ona (bu arada türk kahvesi yapmaya bayılırım)
oturur film izleriz birlikte sonrada uyuruz işte iyi geceler bize
o da bi zahmet bana gelirken çiçek alsın yoksa çok bekler bu romantik hayallerimi

Son düzenleme:
ay ben bişi yapmam vlla ew ısı yemek cocuk zaten ugrasamam ısten gelen o. o yapsın suprız bı cıcek alıversın gelırken ama bnmkıyle ewlenırsem bn o çiçeği ruyamda bıle goremem:26:

evet aynen bize şöyle romantiği gelmez ki maydanoz nane bağı getirirler bunları çiçek yerine say derler hayvanlar çünkü

evet aynen bize şöyle romantiği gelmez ki maydanoz nane bağı getirirler bunları çiçek yerine say derler hayvanlar çünkü

benımkı der valla
bı konusmamızda demişti hayatımda hiç bi kadına çiçek almadım demişti.yolun yarısına gelmiş bi adamdan bahsedıyoruz
bide flash diskinde butun eskı kırıklarıyla resımlerı duruyo adam koleksyon yapıo sankı gıcık sey

eski sevgilileriyle resimler mi duruyo hala peki bişey demiyo musun silsin onları dursa ne olacak kiii

mesela bende çok istekli olursa şap atmayı düşünüyorum yemeğine nerden anlıcak ki
hiç çekemem her gece o çekenlere de şaşırıyorum zaten ne dayanıklılar
nasıl bi histir bilmiyoruz kii belki muhteşemdir her gece işlerine geliyodur öyle olmasııı

yok artık filinlerd ki gibi resimleri mantar panoya assında biten kadına çarpı atsın bari filmlerde ki gibi
kız desene sil diye

ay durun erkeklerın cıcek almasından bahsedıyoruz madem gülün dıye basıma gelen denyo sewgılımle bı olayı anlatayım

şimdiiiii biz eskıden sewgılımle aynı ıs yerınde calısıyorduk bızım masamıza da güller gelmişti bi yerden.ben o saksıdan bır tane gül çektim iş cıkısı sevgılıme verdım.buda cok mahcup oldu felan utandı neyse koydu cebıne.bana dedı kı bu sana karsılık olarak ıkı kat donecektır gıbı bı laf ettı...

sonraaaaa gelelım bombaya!

bi gün msnde konusuyorduk ve bana inanmıcaksınız ama bı buket gül resmı gonderdı.yanı o gun verdıgım gulun karsılıgın ıkı katını odemiş oldu bana

yaaa işte bnm boyle bı sevgılım var arkadaslar

hahahhh inanamıyorum yaa sende amma umutlanmışsındırr iki katı dönecek falan deyincee ahh bu erkeklerrr

nasıl bi histir bilmiyoruz kii belki muhteşemdir her gece işlerine geliyodur öyle olmasııı

bilmiyoruz ama sonuçta her gece çekilmez yani ya da çok sık çekilmez yap sonra git banyo et kremlen giyin saçını kurut off çok zor hacı yaa
hem bence sık yapılan bişiden sıkılır ki insan şahsen ben sıkılırım

eski sevgilileriyle resimler mi duruyo hala peki bişey demiyo musun silsin onları dursa ne olacak kiii

beybı hatununa ve erkegıne gore değişir kimi çiftlerın cınsel hayatı ıyı gıder adam kadın ruhundan anlar kadınında lıbıdosu yuksektır.kimi kadınında lıbıdosu dusuktur bıde kocası okuzse vayy halıne...
yok artık filinlerd ki gibi resimleri mantar panoya assında biten kadına çarpı atsın bari filmlerde ki gibi
kız desene sil diye

bacım yaaa demıyom onun şeyı karısmıyom butun kız arkadasları var normal unı resımlerı felanda var butun hepsını saklıyo hayatından kesıtlermıs anılarmıs o sebeple tutuyomus

bu mu yani iki katı gül buketi resmi ha buu ben bile yaparım ne var kocamın mailine her gün bir gül resmi gönderirim olur biter
ayy ciddi odunlar bunlar ya

inşallah acı çekmeyizdee önemli olan oo bazı kadınlar evlenince yıllar geçsede acı çekiyolarmışş sanırım aşırı darlıktan falan kaynaklanıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…