- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.021
beybı hatununa ve erkegıne gore değişir kimi çiftlerın cınsel hayatı ıyı gıder adam kadın ruhundan anlar kadınında lıbıdosu yuksektır.kimi kadınında lıbıdosu dusuktur bıde kocası okuzse vayy halıne...
bacım yaaa demıyom onun şeyı karısmıyom butun kız arkadasları var normal unı resımlerı felanda var butun hepsını saklıyo hayatından kesıtlermıs anılarmıs o sebeple tutuyomus
evet libidoyu duymuştumm inşallah benımkisi yüksektir yaa nasıl anlarız acaba aldıgımız hazdan falan mı :26:beybı hatununa ve erkegıne gore değişir kimi çiftlerın cınsel hayatı ıyı gıder adam kadın ruhundan anlar kadınında lıbıdosu yuksektır.kimi kadınında lıbıdosu dusuktur bıde kocası okuzse vayy halıne...
bacım yaaa demıyom onun şeyı karısmıyom butun kız arkadasları var normal unı resımlerı felanda var butun hepsını saklıyo hayatından kesıtlermıs anılarmıs o sebeple tutuyomus
inşallah acı çekmeyizdee önemli olan oo bazı kadınlar evlenince yıllar geçsede acı çekiyolarmışş sanırım aşırı darlıktan falan kaynaklanıyoo
inşallah acı çekmeyizdee önemli olan oo bazı kadınlar evlenince yıllar geçsede acı çekiyolarmışş sanırım aşırı darlıktan falan kaynaklanıyoo
evet libidoyu duymuştumm inşallah benımkisi yüksektir yaa nasıl anlarız acaba aldıgımız hazdan falan mı :26:
darlık diye bişeyde var kuzumm ne kadar elastik olursa olsunn bazı kadınların şeylerinin iç kısmı dar olurmuşşhiç duymadım öyle darlıktan acı çekildiğini kız
hep vajinismus duyuyorum birde ALLAH vermesin hastalık nedeniyle acı ve sızı oluyormul yani
ama vajina elastik ki neden darlık çeksin ancak karşı tarafın çok sert davranması lazım sanırım:26:
acıyı korkarsan cekersın dıyorlar.e tabı darsa ve adamın boyutuda bayagı varsa olabıler
bacım karısmıyom artık naaparsa yapsınherkes hayatından kesitleri saklayabilir isterse ama şuan ki ilişkine saygıdan silmesi lazım işte o düüşüncesiz se boşver ya bişi yapamazsın ki
evet libidoyu duymuştumm inşallah benımkisi yüksektir yaa nasıl anlarız acaba aldıgımız hazdan falan mı :26:
darlık diye bişeyde var kuzumm ne kadar elastik olursa olsunn bazı kadınların şeylerinin iç kısmı dar olurmuşş
ayyy bazen cok korkuyorumm ama sevdiğimle bi bütün olacağımı düşününcede heyecanlanıyorummmacıyı korkarsan cekersın dıyorlar.e tabı darsa ve adamın boyutuda bayagı varsa olabıler
ayyy bazen cok korkuyorumm ama sevdiğimle bi bütün olacağımı düşününcede heyecanlanıyorummmacıyı korkarsan cekersın dıyorlar.e tabı darsa ve adamın boyutuda bayagı varsa olabıler
evet o topiği okuyuncaa içim acıyo sankii tuhaf oluyorumm yaşayanların bazılarıda cok güzel olarak anlatıyolarr okuduysannbacım karısmıyom artık naaparsa yapsın
canım ne kadar ısteklısın ona baglı.ilerde anlarsın.ama bızımkısı merak bence o kadar da guzel bişi oldugunu sanmıyorum vajınusmus topıgındekı bayanları gormuyomusunuz içlerine alabilmeyı buyuk basarı goruyorlar bırakın zevk almayı
herkes hayatından kesitleri saklayabilir isterse ama şuan ki ilişkine saygıdan silmesi lazım işte o düüşüncesiz se boşver ya bişi yapamazsın ki
aynen inşallah kolay geçerr hepimizin ilk gecesiiiyaaa bilmiyordum:26:
o zaman ALLAH korusun amin acı duymayalım normal olalım
kıyamam ya peki evlilikte isteksizlik falan yaşarsanbnde heyecan felan kalmadı bnm adama karsı.bnı cok uzdu zamanında ıstegım bıttı ona karsı
bacım karısmıyom artık naaparsa yapsın
canım ne kadar ısteklısın ona baglı.ilerde anlarsın.ama bızımkısı merak bence o kadar da guzel bişi oldugunu sanmıyorum vajınusmus topıgındekı bayanları gormuyomusunuz içlerine alabilmeyı buyuk basarı goruyorlar bırakın zevk almayı
bnde heyecan felan kalmadı bnm adama karsı.bnı cok uzdu zamanında ıstegım bıttı ona karsı
aynen inşallah kolay geçerr hepimizin ilk gecesiii
ben azdırıcı falan içerim heraldee yoksa cok zorrrİNŞALLAH ALLAH yar ve yardımcımız olsun
düşününce bile korkular basıyoreeeee
ben azdırıcı falan içerim heraldee yoksa cok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?