Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

herkes hayatından kesitleri saklayabilir isterse ama şuan ki ilişkine saygıdan silmesi lazım işte o düüşüncesiz se boşver ya bişi yapamazsın ki

evet libidoyu duymuştumm inşallah benımkisi yüksektir yaa nasıl anlarız acaba aldıgımız hazdan falan mı :26:

inşallah acı çekmeyizdee önemli olan oo bazı kadınlar evlenince yıllar geçsede acı çekiyolarmışş sanırım aşırı darlıktan falan kaynaklanıyoo

hiç duymadım öyle darlıktan acı çekildiğini kız
hep vajinismus duyuyorum birde ALLAH vermesin hastalık nedeniyle acı ve sızı oluyormul yani
ama vajina elastik ki neden darlık çeksin ancak karşı tarafın çok sert davranması lazım sanırım:26:

darlık diye bişeyde var kuzumm ne kadar elastik olursa olsunn bazı kadınların şeylerinin iç kısmı dar olurmuşş

herkes hayatından kesitleri saklayabilir isterse ama şuan ki ilişkine saygıdan silmesi lazım işte o düüşüncesiz se boşver ya bişi yapamazsın ki
bacım karısmıyom artık naaparsa yapsın
evet libidoyu duymuştumm inşallah benımkisi yüksektir yaa nasıl anlarız acaba aldıgımız hazdan falan mı :26:

canım ne kadar ısteklısın ona baglı.ilerde anlarsın.ama bızımkısı merak bence o kadar da guzel bişi oldugunu sanmıyorum vajınusmus topıgındekı bayanları gormuyomusunuz içlerine alabilmeyı buyuk basarı goruyorlar bırakın zevk almayı

evet o topiği okuyuncaa içim acıyo sankii tuhaf oluyorumm yaşayanların bazılarıda cok güzel olarak anlatıyolarr okuduysann

o da bir hastalık işte ALLAH vermesin korkudan oluyormuş oda a ben de çok korkuyorum İNŞALLAH olmam
ben eskiden vajinusmusu kadın korkudan kendi birlikte olmak istemiyor cesaret edemiyor sanırdım meğer se vajina kasları istemsiz kasılıyormuş ve içine almıyormuş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…