Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen öyle yap kuzumm birbirimize iyi oldugumuzu haber veririz ertesi günn

ertesi gün ben yorgunluktan uyanabilir miyim bilmiyorum işte o kadar geceden tepin düğünde herkese gülümse hoşgeldiniz faslıyla geçir bilmiyorum yani
yalnız vaarya uyandığımda şoku atamam kimin evi la burası noluyo ki nerdeyim ben falan olurum önce

inşallah erkek arkadasın hatalarını anlarda telafi eder kuzmm

yanında heyecanlanmıyor musun eskisi kadar
zaten heyecanlanmaman da normal sonuçta zaman aşımına uğruyor zamanla ilişki ondan oluyordur öyle
ama umarım eski mutluluğun,umutların ve heyecanın geri gelir canım

ay yaaa cok güzel olur ama ilk uyandıgımız günn onun nefesiyle kalp atışlarıylaa hemen kahvaltıyı hazırlar yatağa götürürüm orda yaparızz

ay yaaa cok güzel olur ama ilk uyandıgımız günn onun nefesiyle kalp atışlarıylaa hemen kahvaltıyı hazırlar yatağa götürürüm orda yaparızz

aslında benim hayalimde onun bana kahvaltı hazırlayıp yatağımıza getirip beni öperek uyandırması ve kahvaltı tepsisinede gül koysun isterim
ne hayaller yaa off keşke gerçekleşse RABBİM

inşallah erkek arkadasın hatalarını anlarda telafi eder kuzmm

amınnn kızlar..
yaa elbet heyecan var ama yetersızzz... acıkcası onu arzuladıgımı hıssedemıyorum artık hep aklıma yaptıkları gelıyor cok yıpranmıslık var umarım toparlarım

aslında benim hayalimde onun bana kahvaltı hazırlayıp yatağımıza getirip beni öperek uyandırması ve kahvaltı tepsisinede gül koysun isterim
ne hayaller yaa off keşke gerçekleşse RABBİM
gerçekleşir inşallah yaa gün gelecek bebeklerimiz olacakk sonra onları evlendiricez torunlarımız olacakk ne kadar tuhaf gelıyo suann

amınnn kızlar..
yaa elbet heyecan var ama yetersızzz... acıkcası onu arzuladıgımı hıssedemıyorum artık hep aklıma yaptıkları gelıyor cok yıpranmıslık var umarım toparlarım
umarım canımm herşey cok güzel olur senın ıcın..ben beni iki gündür okadar üzmesine rağmen hala arzuladıgımı hissediyorumm düşününcee suan yanmda olsa sarılır ağlardımm

gerçekleşir inşallah yaa gün gelecek bebeklerimiz olacakk sonra onları evlendiricez torunlarımız olacakk ne kadar tuhaf gelıyo suann

ALLAH ömür verirse İNŞALLAH
hep özenmişimdir böyle yaşlı tonton dede ve nineleri görüyorum bazen markette falan ne kadar tatlı oluyorlar yakışıyorlar romantik romantik sevimli bi şekilde alışveriş yapıyorlar çok tatlı oluyorlar yaaaaa

amınnn kızlar..

herşey kalbine göre olsun canım sıkıntılartınızı atlattığınızda eski arzuların gelir üzülme

aynen el ele gezenler falan oluyolar ne kadar güzell her erkek karısının elini tutmaz sokakta falann

bende film izledim iyi geliyor moralim bozukken sanki baska yerlere gidiyorum hrseyden uzakta oluyorum filmde intikam melegiydi bende olsammı diye dusunuorum

fıstıklar cok uykum geldi benım yaa yatayımm iyi geceler hepinizee yarın en güzel havadislerle geliriz topiğe inşallah öpüldünüz

kızlar günaydın..
ay dün konuştuklarınız malum oldu bana galiba
gece ilk geceyle ilgili çok kötü bi ruya gördüm

kızlar bugün okulda sunumum vardı, ders anlattım. ayy çok heyecanlandım ama geçti bitti, hoca da beğendi, öyle rahatladım ki anlatamam size..
ben 1 hafta yokum. bu akşam 10 da eskişehire gidiyorum kuzenimin yanına
onun pcden girebilirsem girerim, kendikimi götürmicem, çok apır oluyo, malum bavul kız bavulu ıvır zıvır ne ararsan koydum
hepinize iyi sohbetler canlarım, sizi çok özlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…