- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.041
aynen öyle yap kuzumm birbirimize iyi oldugumuzu haber veririz ertesi günnbende sakinleştirici içeeyim bari yoksa napıcam bilemiyorum
kıyamam ya peki evlilikte isteksizlik falan yaşarsan
aynen öyle yap kuzumm birbirimize iyi oldugumuzu haber veririz ertesi günn
inşallah erkek arkadasın hatalarını anlarda telafi eder kuzmmbılmıyorum canm ılac mılac ıcabına bakıcam ama bana karsı kıbarlastıgı zaman zamanla duzelırım dıe dusunuyorum ama suan heyecanım bıttı yanı.dua edın kızlar bana :))) ilk gunku heyecanımı kazanayım
bılmıyorum canm ılac mılac ıcabına bakıcam ama bana karsı kıbarlastıgı zaman zamanla duzelırım dıe dusunuyorum ama suan heyecanım bıttı yanı.dua edın kızlar bana :))) ilk gunku heyecanımı kazanayım
ay yaaa cok güzel olur ama ilk uyandıgımız günn onun nefesiyle kalp atışlarıylaa hemen kahvaltıyı hazırlar yatağa götürürüm orda yaparızzertesi gün ben yorgunluktan uyanabilir miyim bilmiyorum işte o kadar geceden tepin düğünde herkese gülümse hoşgeldiniz faslıyla geçir bilmiyorum yani
yalnız vaarya uyandığımda şoku atamam kimin evi la burası noluyo ki nerdeyim ben falan olurum önce
ay yaaa cok güzel olur ama ilk uyandıgımız günn onun nefesiyle kalp atışlarıylaa hemen kahvaltıyı hazırlar yatağa götürürüm orda yaparızz
inşallah erkek arkadasın hatalarını anlarda telafi eder kuzmm
yanında heyecanlanmıyor musun eskisi kadar
zaten heyecanlanmaman da normal sonuçta zaman aşımına uğruyor zamanla ilişki ondan oluyordur öyle
ama umarım eski mutluluğun,umutların ve heyecanın geri gelir canım
gerçekleşir inşallah yaa gün gelecek bebeklerimiz olacakk sonra onları evlendiricez torunlarımız olacakk ne kadar tuhaf gelıyo suannaslında benim hayalimde onun bana kahvaltı hazırlayıp yatağımıza getirip beni öperek uyandırması ve kahvaltı tepsisinede gül koysun isterim
ne hayaller yaa off keşke gerçekleşse RABBİM
umarım canımm herşey cok güzel olur senın ıcın..ben beni iki gündür okadar üzmesine rağmen hala arzuladıgımı hissediyorumm düşününcee suan yanmda olsa sarılır ağlardımmamınnn kızlar..
yaa elbet heyecan var ama yetersızzz... acıkcası onu arzuladıgımı hıssedemıyorum artık hep aklıma yaptıkları gelıyorcok yıpranmıslık var umarım toparlarım
gerçekleşir inşallah yaa gün gelecek bebeklerimiz olacakk sonra onları evlendiricez torunlarımız olacakk ne kadar tuhaf gelıyo suann
amınnn kızlar..
yaa elbet heyecan var ama yetersızzz... acıkcası onu arzuladıgımı hıssedemıyorum artık hep aklıma yaptıkları gelıyorcok yıpranmıslık var umarım toparlarım
aynen el ele gezenler falan oluyolar ne kadar güzell her erkek karısının elini tutmaz sokakta falannALLAH ömür verirse İNŞALLAH
hep özenmişimdir böyle yaşlı tonton dede ve nineleri görüyorum bazen markette falan ne kadar tatlı oluyorlar yakışıyorlar romantik romantik sevimli bi şekilde alışveriş yapıyorlar çok tatlı oluyorlar yaaaaa
aynen el ele gezenler falan oluyolar ne kadar güzell her erkek karısının elini tutmaz sokakta falann
bende film izledim iyi geliyor moralim bozukken sanki baska yerlere gidiyorum hrseyden uzakta oluyorum filmde intikam melegiydi bende olsammı diye dusunuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?