- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 36
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.061
kızlar bugün okulda sunumum vardı, ders anlattım. ayy çok heyecanlandım ama geçti bitti, hoca da beğendi, öyle rahatladım ki anlatamam size..
ben 1 hafta yokum. bu akşam 10 da eskişehire gidiyorumkuzenimin yanına
onun pcden girebilirsem girerim, kendikimi götürmicem, çok apır oluyo, malum bavul kız bavuluıvır zıvır ne ararsan koydum
hepinize iyi sohbetler canlarım, sizi çok özlicem
mrb kuzumm yazıların bozuk olmus nedense yaa tamamını anlayamadım amaa nasıl gördün ilk geceyi bakalımmkızlar günaydın..
ay dün konuÅtuklarınız malum oldu bana galiba
gece ilk geceyle ilgili çok kötü bi ruya gördüm
üzüldüm kuzum yaa bir hafta seni göremicem topiğimdee olsun bir hafta bol bol eğlen gezz görüşürüzzkızlar bugün okulda sunumum vardı, ders anlattım. ayy çok heyecanlandım ama geçti bitti, hoca da beğendi, öyle rahatladım ki anlatamam size..
onun pcden girebilirsem girerim, kendikimi götürmicem, çok apır oluyo, malum bavul kız bavuluıvır zıvır ne ararsan koydum
sevındım canımm senın adınaa bizde msjlaştık bugunn 'ufacık şeye alınıp kırılyosun ben sana hayal kurmayalım demiyorum ama tartışma çıkarma gereksiz konularda'falan dedii tek sorunu maddi anlamdaymışş ben gerçeklerle yaşıyorum tmm tek suçlu sen değilsin ama keşke çıkardıgın tartışmaların elle tutulur yanı olsa yazmışş...işten cıkınca daha ayrıntılı konusucazCanım sen gitmeden mutlu haberi veriyim biz aşkımla birbirimizden özürdileyip barıştık
çok dikkat et kendine bizde seni çok özliycezz
oo çok sevindim tatlım ya, ben biliyodum zaten birbirinizin hasretliğine dayanamıcağınızıCanım sen gitmeden mutlu haberi veriyim biz aşkımla birbirimizden özürdileyip barıştık
çok dikkat et kendine bizde seni çok özliycezz
tamam tatlımEskişehir'e benden selam yolla cnm
fırsatım oldukça giricem kuzum, çok öpüyorum seni, bu arada yeni gelişme olmuş, hadi gözün aydınüzüldüm kuzum yaa bir hafta seni göremicem topiğimdee olsun bir hafta bol bol eğlen gezz görüşürüzz
balım ben zaten biliyodum maddi sorunları oldugunu zaten diyorum ya ben hemen evlenelim demiyorum ama hayallerde bana eşlik etsin istiyorum ama annemle konuştuk biraz bu konuyu tabi hepsini anlatmadım annemde fatih haklı çocuk mantıklı düşünüyo geleceği düşünüyo elinde bişeyi yokken hayata hazır değilken seni körü körüne alsa sonra boşanmalar tartışmalar girse daha mı iyi diyo herşey yüzük değil diyoo..sen ve bi arkadasımızda bu konuda benı uyarmıştıı abartmasaydım hiç bunlar olmayacaktı bundan sonra bişeye kızdıgım anca önce size anlatıcam çünkü ben sinirlendıgımde gözüm görmüyo bişeyi direk kızmaya başlıyorumm kendımıde yavrumuda yıpratıyormmoo çok sevindim tatlım ya, ben biliyodum zaten birbirinizin hasretliğine dayanamıcağınızımutluluklar
tamam tatlımotobüsten inince kkdan buserin sana selamı var dicem
fırsatım oldukça giricem kuzum, çok öpüyorum seni, bu arada yeni gelişme olmuş, hadi gözün aydınseninki nasıl da mesaj attı bak ama keşke sana söyleseydi maddiyat yüzünden olduğunu. işte erkekler bu konuya fazla takılıyolar, o yüzden bu hayaller onlara dert gibi gelebiliyo. sanki sen ondan bir sürü şey isticeksiniz. bizim amacımız zaten onlarla yaşayalım da tek göz odada yaşasak da olur.
balım ben zaten biliyodum maddi sorunları oldugunu zaten diyorum ya ben hemen evlenelim demiyorum ama hayallerde bana eşlik etsin istiyorum ama annemle konuştuk biraz bu konuyu tabi hepsini anlatmadım annemde fatih haklı çocuk mantıklı düşünüyo geleceği düşünüyo elinde bişeyi yokken hayata hazır değilken seni körü körüne alsa sonra boşanmalar tartışmalar girse daha mı iyi diyo herşey yüzük değil diyoo..sen ve bi arkadasımızda bu konuda benı uyarmıştıı abartmasaydım hiç bunlar olmayacaktı bundan sonra bişeye kızdıgım anca önce size anlatıcam çünkü ben sinirlendıgımde gözüm görmüyo bişeyi direk kızmaya başlıyorumm kendımıde yavrumuda yıpratıyormmbenden gerçekten soğuduğuna inanmıyorum bide çünkü gerçekten soğuyan insan ayrılık düşünür sadece kızgın banaa
inşallah yaa bundan sonra güzel olur herşeyy annemde ona hak verincee bi yerde bendede hata oldugunu anladımmfıstığım olsun, geçti gitti hepsi geride kaldı bunların.. önemli olan bundan sonra aynı şeyleri tekrarlamamak
kızlar bugün okulda sunumum vardı, ders anlattım. ayy çok heyecanlandım ama geçti bitti, hoca da beğendi, öyle rahatladım ki anlatamam size..
sevındım canımm senın adınaa bizde msjlaştık bugunn 'ufacık şeye alınıp kırılyosun ben sana hayal kurmayalım demiyorum ama tartışma çıkarma gereksiz konularda'falan dedii tek sorunu maddi anlamdaymışş ben gerçeklerle yaşıyorum tmm tek suçlu sen değilsin ama keşke çıkardıgın tartışmaların elle tutulur yanı olsa yazmışş...işten cıkınca daha ayrıntılı konusucaz
haklısın kuzum ya aslında yanımdayken iyi bulustugumuzda parmaklarımı falan öpüyodu yolda romantık sayılır ozaman yanı ama ben teldede aynı sekilde olmasını istedimm erkekler msjlaşmayı flan pek sevmiyolarmış sanırımm benımkide sevmeyenlerdennÇok sevindim canımm :) Demedim mi barışıcaksınız diye...Bundan sonra adımlarını ona göre atarsın, bide sevgilini olduğu gibi kabullenmelisin.Mesela romantik değilse romantik olmasını bekleme, daha çok sorun çıkar..Umarım hayırlısı olur :)
haklısın kuzum ya aslında yanımdayken iyi bulustugumuzda parmaklarımı falan öpüyodu yolda romantık sayılır ozaman yanı ama ben teldede aynı sekilde olmasını istedimm erkekler msjlaşmayı flan pek sevmiyolarmış sanırımm benımkide sevmeyenlerdenn
haklısın kuzum ya aslında yanımdayken iyi bulustugumuzda parmaklarımı falan öpüyodu yolda romantık sayılır ozaman yanı ama ben teldede aynı sekilde olmasını istedimm erkekler msjlaşmayı flan pek sevmiyolarmış sanırımm benımkide sevmeyenlerdenn
ben gene cok seviyorum msjlaşmayı tam tersi o yüzden sorun yaşıyoruz inşallah tekrarlanmaz bi dahaaYa sorunları da var ya ondandır..Evet mesajlaşmayı sevmezler :) bende sevmiyorum mesela :) Biz sadece acil durumlarda mesajlaşırız(müsait olmadığımızda felan) onun dışında konuşuyoruz hep..İster istemez yanındayken farklı oluyoo...Kıymetinizi bilin, herşey düzelir :)
evet kuzumm sizin ne oldu konustunuz muu bi değişiklik var mı :26:dimi cnm yanındayken hep boyle oluyorlar zaten
evet kuzumm sizin ne oldu konustunuz muu bi değişiklik var mı :26:
kıyamam inşallah düzelir canım yaa o aramazsa sen bi msj at istersenn :26:henuz konusmadık o aramadı bende aramadım ne olcak bilmiyorum moralim bozuk zaten hala :26:
kıyamam inşallah düzelir canım yaa o aramazsa sen bi msj at istersenn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?