Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım sen gitmeden mutlu haberi veriyim biz aşkımla birbirimizden özürdileyip barıştık

çok dikkat et kendine bizde seni çok özliycezz

üzüldüm kuzum yaa bir hafta seni göremicem topiğimdee olsun bir hafta bol bol eğlen gezz görüşürüzz

Canım sen gitmeden mutlu haberi veriyim biz aşkımla birbirimizden özürdileyip barıştık

sevındım canımm senın adınaa bizde msjlaştık bugunn 'ufacık şeye alınıp kırılyosun ben sana hayal kurmayalım demiyorum ama tartışma çıkarma gereksiz konularda'falan dedii tek sorunu maddi anlamdaymışş ben gerçeklerle yaşıyorum tmm tek suçlu sen değilsin ama keşke çıkardıgın tartışmaların elle tutulur yanı olsa yazmışş...işten cıkınca daha ayrıntılı konusucaz

oo çok sevindim tatlım ya, ben biliyodum zaten birbirinizin hasretliğine dayanamıcağınızı mutluluklar
Eskişehir'e benden selam yolla cnm
tamam tatlım otobüsten inince kkdan buserin sana selamı var dicem
üzüldüm kuzum yaa bir hafta seni göremicem topiğimdee olsun bir hafta bol bol eğlen gezz görüşürüzz
fırsatım oldukça giricem kuzum, çok öpüyorum seni, bu arada yeni gelişme olmuş, hadi gözün aydın seninki nasıl da mesaj attı bak ama keşke sana söyleseydi maddiyat yüzünden olduğunu. işte erkekler bu konuya fazla takılıyolar, o yüzden bu hayaller onlara dert gibi gelebiliyo. sanki sen ondan bir sürü şey isticeksiniz. bizim amacımız zaten onlarla yaşayalım da tek göz odada yaşasak da olur.

balım ben zaten biliyodum maddi sorunları oldugunu zaten diyorum ya ben hemen evlenelim demiyorum ama hayallerde bana eşlik etsin istiyorum ama annemle konuştuk biraz bu konuyu tabi hepsini anlatmadım annemde fatih haklı çocuk mantıklı düşünüyo geleceği düşünüyo elinde bişeyi yokken hayata hazır değilken seni körü körüne alsa sonra boşanmalar tartışmalar girse daha mı iyi diyo herşey yüzük değil diyoo..sen ve bi arkadasımızda bu konuda benı uyarmıştıı abartmasaydım hiç bunlar olmayacaktı bundan sonra bişeye kızdıgım anca önce size anlatıcam çünkü ben sinirlendıgımde gözüm görmüyo bişeyi direk kızmaya başlıyorumm kendımıde yavrumuda yıpratıyormm benden gerçekten soğuduğuna inanmıyorum bide çünkü gerçekten soğuyan insan ayrılık düşünür sadece kızgın banaa

fıstığım olsun, geçti gitti hepsi geride kaldı bunların.. önemli olan bundan sonra aynı şeyleri tekrarlamamak

Özlicez canım senii yaa :) git dolaş, gez biraz iyi gelir sana :) öpüyorum canım, kendine iyi bak :)

Çok sevindim canımm :) Demedim mi barışıcaksınız diye...Bundan sonra adımlarını ona göre atarsın, bide sevgilini olduğu gibi kabullenmelisin.Mesela romantik değilse romantik olmasını bekleme, daha çok sorun çıkar..Umarım hayırlısı olur :)

haklısın kuzum ya aslında yanımdayken iyi bulustugumuzda parmaklarımı falan öpüyodu yolda romantık sayılır ozaman yanı ama ben teldede aynı sekilde olmasını istedimm erkekler msjlaşmayı flan pek sevmiyolarmış sanırımm benımkide sevmeyenlerdenn

Ya sorunları da var ya ondandır..Evet mesajlaşmayı sevmezler :) bende sevmiyorum mesela :) Biz sadece acil durumlarda mesajlaşırız(müsait olmadığımızda felan) onun dışında konuşuyoruz hep..İster istemez yanındayken farklı oluyoo...Kıymetinizi bilin, herşey düzelir :)

dimi cnm yanındayken hep boyle oluyorlar zaten

ben gene cok seviyorum msjlaşmayı tam tersi o yüzden sorun yaşıyoruz inşallah tekrarlanmaz bi dahaa

semiramis kim msj attı önce peki?
anladığım kadarıyla o kadar özlemişsin ki hemen kendini suçlu hissetmeye başlayıp hatalı olan tarfı kendini seçmişsin hemen yalnız ona sorsaydın keşke hemen soğudum senden diyip kestirip atmakla suçsuz mu olunuyormuş
ben hala sevgilini suçlu buluyorum hatta tutarsız ve umursamaz buluyorum

Son düzenleme:
kıyamam inşallah düzelir canım yaa o aramazsa sen bi msj at istersenn :26:

dun atmıstım gayet gusel bir mesaj ama telefonda yine höt höt konustu dedim niyetim tartısmak degil benim işte yorgunum bugun konusmayalım yarın konusalım dedi iyi dedim ne diyimki yani zaten beni istemiyorsa zorlayamam bu konuda yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…