- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.081
dun atmıstım gayet gusel bir mesaj ama telefonda yine höt höt konustu dedim niyetim tartısmak degil benim işte yorgunum bugun konusmayalım yarın konusalım dedi iyi dedim ne diyimki yani zaten beni istemiyorsa zorlayamam bu konuda yapacak birsey yok
önce o attı özür falan diledi ben ona önceden demiştim bi tartışma oldugunda hiç bişey deme beni bırak ben hatamı anlıyorum diye o yüzden susmuş sogumak konusunda hatalı gerçekten ama gerçekten soğumuş olsa ayrılırdı diye düşünüyorum ki o da öyle bi niyetim hiç yok ve olmadı dedi..maddi anlamda sorunları oldugu ıcın hayatın gerçekleriyle yaşamayı seviyorum ben falan yazmışş..inşallah bi daha yaşanmaz yaa az kaldı buluşucaz zatenn yüzyüzeykende bu konuları konusucam ay ama mutluyum ya ondan haber alınca rahatladımm resmensemiramis kim msj attı önce peki?
anladığım kadarıyla o kadar özlemişsin ki hemen kendini suçlu hissetmeye başlayıp hatalı olan tarfı kendini seçmişsin hemen yalnız ona sorsaydın keşke hemen soğudum senden diyip kestirip atmakla suçsuz mu olunuyormuş
ben hala sevgilini suçlu buluyorum hatta tutarsız ve umursamaz buluyorum
bu erkekler neden böyle yaa kendi haline bırak canım emınım arayacaktırr buaksam falann adam akıllı konuşursunn zaten seviyosa hatasını anlayacaktırrdun atmıstım gayet gusel bir mesaj ama telefonda yine höt höt konustu dedim niyetim tartısmak degil benim işte yorgunum bugun konusmayalım yarın konusalım dedi iyi dedim ne diyimki yani zaten beni istemiyorsa zorlayamam bu konuda yapacak birsey yok
farkında mısınız hepimiz hiç memenun değiliz ilişkilerimizden
benim ki zaten bitti gerçide üzüldüm yani çok
evet istemiyorsa ve nasipte yoksa yapıcak bişi yok
özellikle kaderde yoksa ne kadar debelensek boş yani
üzülme canım seviyorsa zaten hatasını anlar ve sensiz yapamaz
bu erkekler neden böyle yaa kendi haline bırak canım emınım arayacaktırr buaksam falann adam akıllı konuşursunn zaten seviyosa hatasını anlayacaktırr
aslında 2 gune kdr iyiydi yine ama işte bozuldu birden seviyorsa dedigin gibi kaybetmek istemez bunca seyden sonra
korkma düzelirsiniz canım hatasını anlıcaktır seviyorsa dediğim gibi yani
demek ki seninkide evlilikten korkuyor biraz üzerine gitme bu aralr istersen bakalım ne zaman konuyu açıcak
ya cnm ben anlamadımki kendi dedi evliligi ben demeden:26: off valla aksama arıycakmı ne diycek bakalım
arar arar korkma zaten düzelmesini istiyorsa aramsı lazım iki naz yaparsın sonra tstlıya bağlanır olay sıkma canını
hem hakkında hayırlısı olsun canım
mrb canım süperim sen nasılsınnnMerhaba kızlar nasılsınızz ?
mrb canım süperim sen nasılsınnn
evett barıştıkk msj atmış bugunn ayrılık hiç aklımdan geçmedi sadece yalnız kalıp hatalarımızı anlamak için msj atmamışş ikimizde sinirli oldugumuz ıcın devamlı tartışırız diyeeBende iyiyim canım sağol geçmişi okuyamadım barıştınızmıııı
evett barıştıkk msj atmış bugunn ayrılık hiç aklımdan geçmedi sadece yalnız kalıp hatalarımızı anlamak için msj atmamışş ikimizde sinirli oldugumuz ıcın devamlı tartışırız diyee
canım arayı duzeltmeye gonlu varsa ararması lazım bugece bakalım haberlerını beklıyoruz umarım ıyı olur ama sen dayanamayıp arama.bakalım cnm insallah dedigin gibi olur
sağol canım inşallahhAnladım canım çok sevindim senin adına inşallah bundan sonra aynı şeyleri tekrarlamaz sevgilin
tmm kuzumm sağol öyle yapıcam zatenn herşeyi oluruna bırakıcamm hersey olacağına varıyo zatenn Allahım kaderimize ne yazdıysa görücezzcanım arayı duzeltmeye gonlu varsa ararması lazım bugece bakalım haberlerını beklıyoruz umarım ıyı olur ama sen dayanamayıp arama.
bende bugun eşşekten düşmüş karpuz gıbıyım.bıraz uyucam sımdı aksama gorsz kızlar..
buarada semıramıscım duzelmesıne sewındım ustune gıtme bundan snra madem oluruna bırak...
opuldunuzzz
evett barıştıkk msj atmış bugunn ayrılık hiç aklımdan geçmedi sadece yalnız kalıp hatalarımızı anlamak için msj atmamışş ikimizde sinirli oldugumuz ıcın devamlı tartışırız diyee
aynen haklı çıktın sorunları vardır falan demiştinn yanılmıyosam doğruymuşş inşallah bundan sonra tekrarlanmazzhehehe bazen haklı çıkmayı seviyorum(bizdeki sorunlarda %95 ben haklı olduğumdan bıkmıştım da haklı olmaktan )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?