Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

farkında mısınız hepimiz hiç memenun değiliz ilişkilerimizden
benim ki zaten bitti gerçide üzüldüm yani çok
evet istemiyorsa ve nasipte yoksa yapıcak bişi yok
özellikle kaderde yoksa ne kadar debelensek boş yani
üzülme canım seviyorsa zaten hatasını anlar ve sensiz yapamaz

önce o attı özür falan diledi ben ona önceden demiştim bi tartışma oldugunda hiç bişey deme beni bırak ben hatamı anlıyorum diye o yüzden susmuş sogumak konusunda hatalı gerçekten ama gerçekten soğumuş olsa ayrılırdı diye düşünüyorum ki o da öyle bi niyetim hiç yok ve olmadı dedi..maddi anlamda sorunları oldugu ıcın hayatın gerçekleriyle yaşamayı seviyorum ben falan yazmışş..inşallah bi daha yaşanmaz yaa az kaldı buluşucaz zatenn yüzyüzeykende bu konuları konusucam ay ama mutluyum ya ondan haber alınca rahatladımm resmen

bu erkekler neden böyle yaa kendi haline bırak canım emınım arayacaktırr buaksam falann adam akıllı konuşursunn zaten seviyosa hatasını anlayacaktırr

aslında 2 gune kdr iyiydi yine ama işte bozuldu birden seviyorsa dedigin gibi kaybetmek istemez bunca seyden sonra

aslında 2 gune kdr iyiydi yine ama işte bozuldu birden seviyorsa dedigin gibi kaybetmek istemez bunca seyden sonra

korkma düzelirsiniz canım hatasını anlıcaktır seviyorsa dediğim gibi yani
demek ki seninkide evlilikten korkuyor biraz üzerine gitme bu aralr istersen bakalım ne zaman konuyu açıcak

korkma düzelirsiniz canım hatasını anlıcaktır seviyorsa dediğim gibi yani
demek ki seninkide evlilikten korkuyor biraz üzerine gitme bu aralr istersen bakalım ne zaman konuyu açıcak

ya cnm ben anlamadımki kendi dedi evliligi ben demeden:26: off valla aksama arıycakmı ne diycek bakalım

Bende iyiyim canım sağol geçmişi okuyamadım barıştınızmıııı
evett barıştıkk msj atmış bugunn ayrılık hiç aklımdan geçmedi sadece yalnız kalıp hatalarımızı anlamak için msj atmamışş ikimizde sinirli oldugumuz ıcın devamlı tartışırız diyee

Anladım canım çok sevindim senin adına inşallah bundan sonra aynı şeyleri tekrarlamaz sevgilin

bakalım cnm insallah dedigin gibi olur
canım arayı duzeltmeye gonlu varsa ararması lazım bugece bakalım haberlerını beklıyoruz umarım ıyı olur ama sen dayanamayıp arama.
bende bugun eşşekten düşmüş karpuz gıbıyım.bıraz uyucam sımdı aksama gorsz kızlar..
buarada semıramıscım duzelmesıne sewındım ustune gıtme bundan snra madem oluruna bırak...
opuldunuzzz

tmm kuzumm sağol öyle yapıcam zatenn herşeyi oluruna bırakıcamm hersey olacağına varıyo zatenn Allahım kaderimize ne yazdıysa görücezz

kızlar bende arkadaşıma gidicem birazdann bu gece yine sohbet ederiz öpüldünüz

hehehe bazen haklı çıkmayı seviyorum (bizdeki sorunlarda %95 ben haklı olduğumdan bıkmıştım da haklı olmaktan )

hehehe bazen haklı çıkmayı seviyorum (bizdeki sorunlarda %95 ben haklı olduğumdan bıkmıştım da haklı olmaktan )
aynen haklı çıktın sorunları vardır falan demiştinn yanılmıyosam doğruymuşş inşallah bundan sonra tekrarlanmazz

kızlar bu aksam arkadaşıma gittim karşı apartmanda oturuyoo 23 e dogru benımki msj attı 'saatim kaybolmuş bitanem saat kaç baksana' diyee yanı aslında bana laf sokuyo geç oldu kalk gibilerindenn bende anladım tabii saat 23 oluyo kalkıcam birazdan dedimm 'baya olmuş napıyosun bu saatte' yazmışşş bende kalktım geldim hemen neşesi yerine geldii benı merak etmesi acayip hosuma gitti yani aslında benımle pek ilgilenmemesının nedenlerinden birisi benım genelde evde olmammış bunu anladımm çevrem olsa gezsem tozsam emınım her dk napıyosun meleğim yazarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…