- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.101
kuzummm hoşgeldinn..kıyamam yaa ben büyütme derimm yani sana aşırı düşkünmüşş zatenn belki biraz rahat olmak istemiştirr hiç sorun etme kendine aranıza bu güzel ilişkinize soğukluk girmesinn..sende pek arama msj atma merak edecektirr bak ben günlerce kendimi harab ettım benımle ilgilenmiyo diyee buaksam bi arkadasıma gittimm nasıl merak etmişş msj attı hepp..yanii diyeceğim sende gitmişsin tatile azıcık eğlen özleyin hem birbirinzii ilişkilerde özlemek aşkı depreştirirrÜff kızlar moralim çok bozuk beni de alın yanınıza..erkek arkadaşımla aynı şehirde okuyoruz,birbirimize aşırı düşkünüz yani öyle sanıyorum galiba..2 gündür ankaraya tatile geldim,arama hakkım yok annemden arıyorum o da bazen mesaj atıyor,bunda bir sorun yok ama önceleri ben ne zaman ondan uzak bir yere gitsem günde on kere arayıp üzerime daha da çok düşerdi..bu sefer düşmedi öyle,gayet rahat..en çok moralimi bozan da benim yokluğumda evine sevmediğim arkadaşlarını çağırmış konser hazırlıkları yapıyor ve benimle konuşmayı da kısa kesti bu yüzden..tatilimi uzatmak istiorum bu yüzden görmek istemiyorum onu
kuzummm hoşgeldinn..kıyamam yaa ben büyütme derimm yani sana aşırı düşkünmüşş zatenn belki biraz rahat olmak istemiştirr hiç sorun etme kendine aranıza bu güzel ilişkinize soğukluk girmesinn..sende pek arama msj atma merak edecektirr bak ben günlerce kendimi harab ettım benımle ilgilenmiyo diyee buaksam bi arkadasıma gittimm nasıl merak etmişş msj attı hepp..yanii diyeceğim sende gitmişsin tatile azıcık eğlen özleyin hem birbirinzii ilişkilerde özlemek aşkı depreştirirr
rica ederimm insan cok üzülüyo biliyorum bu durumlarda ama aslında birbirimizi ve ilişkimizi yıpratmak dısında hiç bi işe yaramıyootamam canım sağol önerin için..inşallah sizin ki de düzelir kısa zamanda..
mrb kuzum hosgeldin napıyosunhayyy beybler
mrb kuzum hosgeldin napıyosun
saat gecenin yarısı oldu aramadı ben aradım bir telefon acısı vardiki:2: noldu dedi aramadın merak ettim dedim sesini yukseltti aramadım yarın arıycam tamam dedi kapattıkendimi cok kotu hissediyorum caresizlik belirsizlikler kendimi biyerden atsamda kurtulsam
saat gecenin yarısı oldu aramadı ben aradım bir telefon acısı vardiki:2: noldu dedi aramadın merak ettim dedim sesini yukseltti aramadım yarın arıycam tamam dedi kapattıkendimi cok kotu hissediyorum caresizlik belirsizlikler kendimi biyerden atsamda kurtulsam
Frezya aramıza hoşgeldın canım senı aramamasına cok takılmada eve arkadas alması hoş değil umarım normal kız arkadaslardır
semiramıs canım bak gordun mu demekki hayatına dewam etmen gerekıyor ustune dusmemen gerekıyor nasıl tutuşmuş
kızlaaaar bana gelıcek olursak bugun eltimle konustuk hoş beş ettik telde.
sonra sevgılımı aradım erkek arkadaslarıyla yemekteymıs ozaman bn kapatayım snra konusurz dedım bı daha da aramadı
yaaa şeytan sokuyo aklıma bi tane unıden tanıstıgı bi kız varmış bunun yıllar once ama ayrı bolumlerde pek samımıyetlerı yokmus gecenlerde o kızla facede ark olmus,sozde kız eklemıs bunu,bide sözde kız ewlıymıs cocukluymus.kız 33 yasında ama cok genc ve guzel gosterıyor we madem cocuklu bırtane cocuguyla resmı yok.şimdide buna taktım kafayı kızlar offf kendıme hiç rahat wermıyorum
Frezya aramıza hoşgeldın canım senı aramamasına cok takılmada eve arkadas alması hoş değil umarım normal kız arkadaslardır
semiramıs canım bak gordun mu demekki hayatına dewam etmen gerekıyor ustune dusmemen gerekıyor nasıl tutuşmuş
sonra sevgılımı aradım erkek arkadaslarıyla yemekteymıs ozaman bn kapatayım snra konusurz dedım bı daha da aramadı
yaaa şeytan sokuyo aklıma bi tane unıden tanıstıgı bi kız varmış bunun yıllar once ama ayrı bolumlerde pek samımıyetlerı yokmus gecenlerde o kızla facede ark olmus,sozde kız eklemıs bunu,bide sözde kız ewlıymıs cocukluymus.kız 33 yasında ama cok genc ve guzel gosterıyor we madem cocuklu bırtane cocuguyla resmı yok.şimdide buna taktım kafayı kızlar offf kendıme hiç rahat wermıyorum
evet canım hemde ne tutuşmuşş ahh ahhFrezya aramıza hoşgeldın canım senı aramamasına cok takılmada eve arkadas alması hoş değil umarım normal kız arkadaslardır
kızım napıyosun sen ya gene paranoyaların kabardı ha
biraz güven sevgiline böyle yaşamaya devam edemezsin ama hem ilişkinizi yıpratırsın hem de kendini ve onu yıpratırsın yazık günah size boşuna
aldatan erkek her şekilde aldatır ruhun duymaz free ol biraz
hem ayrıca senin ki dr. ilerde bir gün uzmanlığını aldığında bissürü kadın hastası olucak onlarla ilgilenicek onlarıda mı kıskanıcaksın yani yapma
canım ne diyeceğimi bilemiyorum ama bu erkeklerde son zamanlarda ciddi bi tuhaflık varr..bence arama rahat bırak bakalım kafanı bi toparla sevgini sorgula bu arada konusmadıgınız süreceicimdekileri dısarı atamıyorum kafayı yemek uzereyim onun hareketini bekliyorum buda canımı yakıyor o cok rahat benim ne hissettigimi umursamıyor kotuyum işte kotu
yaa canım gercekten cok zor durumdasın senı ne kadar zor durumda bıraktı goruyomusun ailene mahcup olacagına mı yanarsın kendıne mı yanasın ama cok adi yaaa.bn olsam arardım senın keyfını mı beklıcez adam gıbı net konus bana de yaaa ayy cok kızdım okuz herıf yaaaaicimdekileri dısarı atamıyorum kafayı yemek uzereyim onun hareketini bekliyorum buda canımı yakıyor o cok rahat benim ne hissettigimi umursamıyor kotuyum işte kotu
canm face sıfrelerımızı vermedık yaa ne bılıyım istemek ayıbıma gıdıyor sonucta arkadaslarıyla ailesıyle arkadaslarıyla ozel konusmaları olabılır bende wermek ıstemem sahsen:44: o yuzden teklıf etmedım ama meraktanda catlıyorum tabı orası ayrıevet canım hemde ne tutuşmuşş ahh ahh
bu erkeklere son günlerde bişeyler oldu galiba yaa baksanıza aramıyolar falan benımkide aramadı gerçi bende aramadım ama olsun yani..face şifresii yoktu sevgilinin sanırım iste bence kafana göre bakarsın ben bakıyorum valla okuyorum yazışmalarını hem rahat edersınn
bence fewrı dawranmıssın dusundugun gıbı olmayabılır.zaten o yazıyı gorunce arar senı.canm senı galıba el ustunde tutuyor sewgılın boyle seylerde hemen sınırlenıyorsun aaahh ahh sen gelde burdakılerın dertlerını dınle sewgılıne sukur edersınhoşbulduk canım...o kadını araştır bakalım altından bi şey çıkmaz ama içinde kuşku kalmasın..istemiyorsan da silsin ne olcak ki senden kıymet mi..
Nefret ediyorum nefret..az önce msn e girdi iki satır bir şey yazdı gitti mesgule aldı,oyuna girdi kesin..ben de yazdıklarım umrunda mı acaba,telefonuma kontör yüklemicem,annemden aramıcam,msn açmıcam,tatili uzatcam seni görmek istemiyorum dedim..kapattım sonra msn i,kesin görmedi daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?