- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.121
demı arkadasım haklısın bıraz sakınlestr benı ha soyle.iyice kafayı yedım hakkaten bana hasta dedıgı kadar varım galıba ühüüüüüü
bana bı depresyon ılacı onerın ama oyle bnı salak gıbı etmesın
yaa canım gercekten cok zor durumdasın senı ne kadar zor durumda bıraktı goruyomusun ailene mahcup olacagına mı yanarsın kendıne mı yanasın ama cok adi yaaa.bn olsam arardım senın keyfını mı beklıcez adam gıbı net konus bana de yaaa ayy cok kızdım okuz herıf yaaaa
canm face sıfrelerımızı vermedık yaa ne bılıyım istemek ayıbıma gıdıyor sonucta arkadaslarıyla ailesıyle arkadaslarıyla ozel konusmaları olabılır bende wermek ıstemem sahsen:44: o yuzden teklıf etmedım ama meraktanda catlıyorum tabı orası ayrı
bence fewrı dawranmıssın dusundugun gıbı olmayabılır.zaten o yazıyı gorunce arar senı.canm senı galıba el ustunde tutuyor sewgılın boyle seylerde hemen sınırlenıyorsun aaahh ahh sen gelde burdakılerın dertlerını dınle sewgılıne sukur edersın
Ah hürremcim ben bu çocuğu bu hale getirene kadar neler çektim o günler geri geleceğine bitisn daha iyi....şifresini istesen verir mi peki,şahsen ben de şifresi varken hiç ailesi ve erkek arkadaşalrıyla olan konuşmalarına bakmazdım,kızlara bakardım hep..ama sıkıntı oluyor haberin olsun canım,o kim niye ekledi,niye böyle yazdın filan bir sürü tartışma
canm face sıfrelerımızı vermedık yaa ne bılıyım istemek ayıbıma gıdıyor sonucta arkadaslarıyla ailesıyle arkadaslarıyla ozel konusmaları olabılır bende wermek ıstemem sahsen:44: o yuzden teklıf etmedım ama meraktanda catlıyorum tabı orası ayrı
hm benim ex odunda önc bana ilişkinin başlaarında kendi kendine verdi msn şifrelerini falan sonra benden istedi ben vermedim o da dedi madem bende vermiyorum
sonra senelrce istedim vermedi hayvan
sen bana verdin mi bilmem ne dedi sonra bende verdim şifrrelerimi o da zoru zoruna verdi işte sonra bi gün gene şifresini değiştirdi
o zaman sinir oldum hemde çok fena söyledim yine kavga ettik yılmadım bi kez daha istedim o zaman hemen verdi şifrelerini ama sonra içimden gelmedi bakmak falan
sonra bu kavgalı zamanlarımızda bir ya kadar önce ay dedim big ün bir gireyim bakalım neler yapıyor diye bir girmeye yeltendim ki gene değiştirmiş belli işte benim girmemi istemiyor ama bir daha yalvarsa kimsenin bir şeyini istemem ve girmem alsın başına çalsın msn sini de face inide belli ki bişiler saklıyor benden belli yani
sonrada bana diyor ki ayrılırken çok değiştin bilmem ne bence aaz bile değiştim çünkü düşünüyorum da şimdi boşuna sabretmişim o kadar sre hatta dönüp gitmeliydim ama salak ben işte kimseyi kendinden fazla sevmiceksin
veeee kimseye güvenmiceksin sadece ALLAH'a güveniceksin gerisi boş hemde bomboş...
ben o yazıyı okudugumdan beri kendımı cok iyi hissediyorum bilmiyorum geçici bi iyilik mii ama öncelikle karşımızdakine güvenicezz bizi sevmeseler çoktan ayrılırlar başka kız bulurlardı öyle değil mi amahmmmm anladım canımm.umarım eskı gunlere dönmezsınız canım yaaaa.ewet bu face cok tartısmaya yol acıyor.daha onceden bir suru kız sildirmişliğim var ama sımdı karısınca hemen pençelerını cıkarıyor aaaa yeter artık senın yuzunden butun cewremı sıleyım mı dıyor sen artık hakkını kaybettın karısma dıyor
SEMİRAMİS kardeş o bilinçaltımızı emrımız altına almayı nası ogrencez esas onu soylesınler yoksa bılıncaltımızın yedıgı haltları bılıyoz
mesela ben babam tarafından terkedildim o yüzden sevgilimde benı bırakacakmış beni istemiyomuş gibime geliyo hep aslında bu benım bilinçaltıma yerleşmiş bi olgu bu sefer sevgilime baskı yapıyorum napıyosun neden aramadın neden geç cvp verdin neden neden neden hep kafamda kuruyorum kendi kendimi bu yazılardan sonra anladım ki hatanın çoğu bende başlıyo ve artık bilinçaltıma ben hükmetmeye çalışıcam onun benı yönetmesine izin vermicemm
yoo aslında ben gördüm herşeyii ve anladım ki bendede en az onun kadar hata varr insanın kendi hatalarınıda görmesi güzel bişeyahhh be güzelim çok fazla değer veriyorsun ve görmüyorsun bazı şeyleri sen
umarım bi gün üzülmezsin
kızlar nereye kayboldunuz hepınız bırden.yazıyı okudum 3. kadın bana cok uyuyor ınsallah bızde kendımızı yenıleyıp mutlulugu cekerız
insan kendisinden bişeyler görüyo yazıda dmi kuzumm bana cok faydası dokundu mesela diyorum ya bizim ilişkimize faydası dokundu bu yazınınn acayip iyi olmaya başladık eskisi gibii bu aksam geç uyudu benımle ilgilendii göğsümde uyuttum onukızlar nereye kayboldunuz hepınız bırden.yazıyı okudum 3. kadın bana cok uyuyor ınsallah bızde kendımızı yenıleyıp mutlulugu cekerız
kızzz bi konu var onu mu okuyodun yoksa.kk yı ilkokul cocukları basmışben burdayım
insan kendisinden bişeyler görüyo yazıda dmi kuzumm bana cok faydası dokundu mesela diyorum ya bizim ilişkimize faydası dokundu bu yazınınn acayip iyi olmaya başladık eskisi gibii bu aksam geç uyudu benımle ilgilendii göğsümde uyuttum onu
yazı gerçekten insana bazı hataları oldugunu gösteriyo değilmi balımm olurr yapalım vallakızzz bi konu var onu mu okuyodun yoksa.kk yı ilkokul cocukları basmış
aynen bacım yaaa psıkoterapımızı kendı kendımıze mı yapsak naapsak yaaaa.birbirimize psıkologluk yapalım :))
kızzz bi konu var onu mu okuyodun yoksa.kk yı ilkokul cocukları basmış
aynen bacım yaaa psıkoterapımızı kendı kendımıze mı yapsak naapsak yaaaa.birbirimize psıkologluk yapalım :))
hosgeldın canım yoktun uzun zamandırrselam canlar!ben geldimm!! ahh ahhhh çeneniz düşmüş yineee
neler konuşuyosunuz bakıyım okuyım şimdi
gozlerim acıyo benim ya cok agladım buguntelefonu kapatmıstım actım simdi kimaramıs mesajı geldide aramıs bir kere
ağlama kuzum yaa kendini üzmee herşey olacağına varır sevgilin sensiz yapamaz aslında hiçbirimizin sevgilisi bizsiz yapamaz belli yıllarımızı verdik bu uğurda onlarda aynı şekildee alıştık her huyumuza nerdeyse hiç bi ilişki 4/4 lük olmuyoo illa sorunlar oluyo önemli olan bu sorunları en hasarsız şekilde atlatmak ben kendımı üzerken bunları bana hep herkes söyledi ama ben kendımı üzmeye devam ettım aslında haklıymışlarrgozlerim acıyo benim ya cok agladım buguntelefonu kapatmıstım actım simdi kimaramıs mesajı geldide aramıs bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?