Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

boşver depresyon ilacını sen kendi kendini ilacı ol başka şeylerle ilgilen ne bileyim örgü ör yemek yap pasta börek yap spor yap bi şekilde byenini meşgul et ki gereksiz şeylerle dolmasın
bir nevi terapi

mesela ben babam tarafından terkedildim o yüzden sevgilimde benı bırakacakmış beni istemiyomuş gibime geliyo hep aslında bu benım bilinçaltıma yerleşmiş bi olgu bu sefer sevgilime baskı yapıyorum napıyosun neden aramadın neden geç cvp verdin neden neden neden hep kafamda kuruyorum kendi kendimi bu yazılardan sonra anladım ki hatanın çoğu bende başlıyo ve artık bilinçaltıma ben hükmetmeye çalışıcam onun benı yönetmesine izin vermicemm

Ah hürremcim ben bu çocuğu bu hale getirene kadar neler çektim o günler geri geleceğine bitisn daha iyi....şifresini istesen verir mi peki,şahsen ben de şifresi varken hiç ailesi ve erkek arkadaşalrıyla olan konuşmalarına bakmazdım,kızlara bakardım hep..ama sıkıntı oluyor haberin olsun canım,o kim niye ekledi,niye böyle yazdın filan bir sürü tartışma

hmmmm anladım canımm.umarım eskı gunlere dönmezsınız canım yaaaa.ewet bu face cok tartısmaya yol acıyor.daha onceden bir suru kız sildirmişliğim var ama sımdı karısınca hemen pençelerını cıkarıyor aaaa yeter artık senın yuzunden butun cewremı sıleyım mı dıyor sen artık hakkını kaybettın karısma dıyor

SEMİRAMİS kardeş o bilinçaltımızı emrımız altına almayı nası ogrencez esas onu soylesınler yoksa bılıncaltımızın yedıgı haltları bılıyoz

Son düzenleme:
ben o yazıyı okudugumdan beri kendımı cok iyi hissediyorum bilmiyorum geçici bi iyilik mii ama öncelikle karşımızdakine güvenicezz bizi sevmeseler çoktan ayrılırlar başka kız bulurlardı öyle değil mi ama

ahhh be güzelim çok fazla değer veriyorsun ve görmüyorsun bazı şeyleri sen
umarım bi gün üzülmezsin

ahhh be güzelim çok fazla değer veriyorsun ve görmüyorsun bazı şeyleri sen
umarım bi gün üzülmezsin
yoo aslında ben gördüm herşeyii ve anladım ki bendede en az onun kadar hata varr insanın kendi hatalarınıda görmesi güzel bişey inşallah Allahım kimseyi üzmesin

kızlar nereye kayboldunuz hepınız bırden.yazıyı okudum 3. kadın bana cok uyuyor ınsallah bızde kendımızı yenıleyıp mutlulugu cekerız

kızlar nereye kayboldunuz hepınız bırden.yazıyı okudum 3. kadın bana cok uyuyor ınsallah bızde kendımızı yenıleyıp mutlulugu cekerız
insan kendisinden bişeyler görüyo yazıda dmi kuzumm bana cok faydası dokundu mesela diyorum ya bizim ilişkimize faydası dokundu bu yazınınn acayip iyi olmaya başladık eskisi gibii bu aksam geç uyudu benımle ilgilendii göğsümde uyuttum onu

kızzz bi konu var onu mu okuyodun yoksa.kk yı ilkokul cocukları basmış

aynen bacım yaaa psıkoterapımızı kendı kendımıze mı yapsak naapsak yaaaa.birbirimize psıkologluk yapalım :))

kızzz bi konu var onu mu okuyodun yoksa.kk yı ilkokul cocukları basmış

aynen bacım yaaa psıkoterapımızı kendı kendımıze mı yapsak naapsak yaaaa.birbirimize psıkologluk yapalım :))
yazı gerçekten insana bazı hataları oldugunu gösteriyo değilmi balımm olurr yapalım valla

gozlerim acıyo benim ya cok agladım bugun telefonu kapatmıstım actım simdi kimaramıs mesajı geldide aramıs bir kere
ağlama kuzum yaa kendini üzmee herşey olacağına varır sevgilin sensiz yapamaz aslında hiçbirimizin sevgilisi bizsiz yapamaz belli yıllarımızı verdik bu uğurda onlarda aynı şekildee alıştık her huyumuza nerdeyse hiç bi ilişki 4/4 lük olmuyoo illa sorunlar oluyo önemli olan bu sorunları en hasarsız şekilde atlatmak ben kendımı üzerken bunları bana hep herkes söyledi ama ben kendımı üzmeye devam ettım aslında haklıymışlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…