Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yazı gerçekten insana bazı hataları oldugunu gösteriyo değilmi balımm olurr yapalım valla
ewet tatlım sorunlu oldugumu gordum ve bunun bılıncaltımın cocukluktan bu yana aile ıcınde yasanan sorunlarda öğrenilmiş kotu tecrubelerden olustugunu anladım ınsallah bu bilinçaltı denen çöplüğümü temızleyıp huzurlu bı ılıskı yasayabılırım:26:
yok kız hangi konu görmedim link at bakalım göreyim
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/524363-servisteki-cadii-3.html#post24371408
gozlerim acıyo benim ya cok agladım bugun telefonu kapatmıstım actım simdi kimaramıs mesajı geldide aramıs bir kere

hmmmm...offff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bnce dayanabılırsen 3 gun felan kapallı tut telını.yada kapama kapama kabak sana patlar bıde en ıyısı hiç arama dayan.o aramasa bıle sende merak edıp arama

telefon kapalıydı diye sorun olucak ama sarjım azdı bende aramaz diye kapatıyım dedim sonra sarja takarım diye dusundum:26: ya bilmemki napıcaz boyle kafam yerimde degil ne anlıyorlar uzmekten

aynen fıstıgım biliçaltımız okadar kötü şeylerle dolu ki ne kendimize ne onlara bi rahat vermiyoruzz kendi kendine inan önceliklee ben dün aksamdan berı cok huzurluyumm 'babam beni bırakmış olabilir ama her insan bir değil ve ben beni bırakır diye kuruntular yapıp bi insanı bunaltmak hakkım değil özellikle sevdiğim insanıı dün gece rüyamda babamı aradıgımı gördüm telefonla ve telefonlarıma cvp vermiyodu aynı zamanda fatihte msj atmıyodu biliyosun yani aradaki benzerliği görüymusun bana bilinçaltımın oynadıgı oyunları

eweet canım uzun zamandır giremedim geçen hafta hergün full mesai kaldım beni mahvetti
ahh kuzummm erkekler bazen dengesiz olabiliyoo
evet canım Allahıma şükür bizim düzeldii sadece okudugum 1 yazı tamamen bakış açımı değiştirdi kendi hatalarımı görmeme yardımcı olduu iyiki o yazı karşıma çıkmışş bugun sevgilimle aramız mükemmeldii

kuzumm hangi yazı?demin link ekledin o mu yazı??
hemen fark etmişsin buna sevindim canım benim

telefon kapalıydı diye sorun olucak ama sarjım azdı bende aramaz diye kapatıyım dedim sonra sarja takarım diye dusundum:26: ya bilmemki napıcaz boyle kafam yerimde degil ne anlıyorlar uzmekten

selam gwenn canımcım lütfen üzülme kendini, sana yazık deil mi
yarın sabah onunla güzelce konuşursun hiç bişi olmamış gibi davranırsın ama ağlama lütfen değmeeezzz :18:

kuzumm hangi yazı?demin link ekledin o mu yazı??
hemen fark etmişsin buna sevindim canım benim
evet link attıgım yazı bebişim..2 gün kadar konusmadık hiçç ben ayrılık düşünüyo sanıyodum o gece sadece hatalarımızı anlayalım diye daha fazla tartışıp birbirimizi kırmayalım diye susmuşş sonra msj attı zatenn aslında cok iyi düşünmüşş birbirmizin değerini anladık 2 günde..buaksam arkadasıma gittim benımki bi merak etmiş sorma gitsinn

hmmm ewet canım
buarada cewap vermeyebılırsın canım ama baban ne zaman gıttı ve neden gıttı canım:26:

hmmm ewet canım
buarada cewap vermeyebılırsın canım ama baban ne zaman gıttı ve neden gıttı canım:26:
cvp veririm tabiki kuzum 1 bucuk yaşındayken annemle benı istememişş bosanmışlar en son 6 yasımda eniştem götürmüş babama benı sonra enişteme demiş semiramisi getirme bidaha bana görmek istemiyorum demişş o günden beri hiç görüşmedik konusmadıkk.enişteme yalvarıyomusum götür diye hep oyüzden götürüyomuş dayanamayıp lise 1 e giderken psikolojim bozulmuştu hap falan kullanıyodum o dönemde aradım onu belki görüşmek ister diye tmm bir hafta içinde arıcam bulusucaz dedi ama aylarca bekledim hiç aramadı

Bence de iyi olmuş boş yere tartışmaya girmeden ,birbirinizi kırmadan susmakla iyi etmişsiniz..çok mantıklı..
buna çok sewindim canımcım inan.. hahaha güzel espiri yapmış "saatim kayboldu" filan die şimdi attığın linki okuyayım

aslında azıcık kırdı benı ama haklılık payı vardı çok yoğun çalışıyodu ve ben cok üstüne gidiyodumm o yüzden soğuttun benı kendınden bunlattın falan dedi ama içinden gelerek söylememiş çünkü eğer gerçekten soğusa ayrılırdı ayrılık hiç aklımdan geçmedi bile dedii

ALLAH sabır versin sana canım
onunda cezasını ALLAH verir elbet hemde hakettiği ve en iyi şekilde hiç bir mazlumun ahını yerde bırakmıyor RABBİM hiç bir gözyaşını akıttıranı affetmiyor şükürler olsun ki böyle yüce bir RBBİMİZ var işte

sağol güzelim evet ben Allahın adaletine okadar inanıyorum kii sonradan başkasıyla evlendi babam ondanda iki çocugu oldu onlarıda istemiyomuş şimdi boşanmışlar çocukları görmek ıstemıyomuşş nekadar korkusuz tuhaf bi insann

ben böyle insanları hiç anlamaıyorum hiç mi ölüm akıllarına gelmiyor acaba fani dünya işte
hem bu dünyada her lşey çok kolay ve ömür çok kısa su gibi akıp gidiyor ve ne zaman öleceğimiz hiç belli değil ALLAH'IN takdiri ne kadarsa asıl sonsuz olan diğer taraf yani
biraz düşünceli ve sağduyu olmalılar insanlar ya

öyle tabiki olsun ya ben alıştım artık zatenn önemli değil bundan sonra benı aramaması öncedendi o şimdi iyiyim benn en azından alnım ak ama onun öyle değilll

hımm anladımm aman aman çok gitme tatlımm
baban ile ilgili yazını okudum..
şimdiye kadar güçlü dayandın eminimki güçlüsündür..
geleceğe bakalım hepsimizz

hımm anladımm aman aman çok gitme tatlımm
baban ile ilgili yazını okudum..
şimdiye kadar güçlü dayandın eminimki güçlüsündür..
geleceğe bakalım hepsimizz
evet bilinçaltımdaki o pis hatıralarıda silip atıcam kendime inanıyorummm herkes babam gibi ş..refsiz değill sonuçtaa linkini attıgım yazıyı okudun mu o yazı benım dönüm noktam olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…