- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.161
tmm fıstıgımm iyi uykularr öpüldünnuykum geldi kuzularımmm sabah erken kalktım işe gittim
yatmaya gidiyorum yarın konuşuruz umarım
tatlı rüyalar mucksss
evet bilinçaltımdaki o pis hatıralarıda silip atıcam kendime inanıyorummm herkes babam gibi ş..refsiz değill sonuçtaalinkini attıgım yazıyı okudun mu o yazı benım dönüm noktam olduu
evet o aynı benı anlatıyo zatenn bende sayıyodum öncedenn az attıysa 5 dk geç yazdıysa direk tartışma falan çıkarıyodumm cidden çekilmezmişimmevet canımcım artık defterini kapatırsın ..
yazıyı okudum güzelmişş "kaç kez aradı kaç kez msj attı" diye hesap yapıp duran takıntılı bi müşteri çıktı sasırıp kaldım
cvp veririm tabiki kuzum 1 bucuk yaşındayken annemle benı istememişş bosanmışlar en son 6 yasımda eniştem götürmüş babama benı sonra enişteme demiş semiramisi getirme bidaha bana görmek istemiyorum demişş o günden beri hiç görüşmedik konusmadıkk.enişteme yalvarıyomusum götür diye hep oyüzden götürüyomuş dayanamayıplise 1 e giderken psikolojim bozulmuştu hap falan kullanıyodum o dönemde aradım onu belki görüşmek ister diye tmm bir hafta içinde arıcam bulusucaz dedi ama aylarca bekledim hiç aramadı
buaksamda topiğin sakin oldugu aksamlardan birisi kızlar farkında mısınızz
evet kuzumm katılıyorumm doğurmakla veya doğurtmakla anne baba olunmazz önemli olan belli bi yaşa getirip büyütmekyaa cok ılgınc yaa vallahı eger bakmıcaksanız bbakamıcaksanız ne cocuk yaparsınız yaaa boylelerını kısırlastırıcan yaaa kusura BAKMA semıramıscım ama cok sinirlendım herkes ana baba olamıyor malesef.hanı hep derler ya anne baba kutsaldır dıe.seks yapan herkes anne baba olur nereye kutsal oluyorlar yaaa ıyı bır anne baba olabıldıysen kutsalsın kardesım oyle deil mi!!
evet kuzum sedef yok zaten bır hafta falann..kıyamam insan ne kadar kızsada merak edıyo msj at istersen napıyosun falan diye :26:evet canm yaa basta hızlı bır sohbet gelıtı snra herkes dagıldı yani..
bugun sewgılımde yok facede.hatırlıyosanız sureklı yazardı bnde sıze derdım off cenesı dustu dıe.olsada yazsa keske gozlerım onu arıyor.merak ettım bıdaaha da aramadı zaten
evet kuzum sedef yok zaten bır hafta falann..kıyamam insan ne kadar kızsada merak edıyo msj at istersen napıyosun falan diye :26:
atractive bile terkettı bızı bugun
aynen yaa bağırınca cok komik oluyoo bide dudakları cok komikk silikon sanırım[HD 1080p] Lana Del Rey - Million Dollar Man - L'Album De La Semaine (Aired on 28th January 2012) - YouTube
kızlar ıkı dakka 34 sanıyeden snra ozellıkle ızleyınde gulun accıkın karının canlı performansı berbattt kliplerınde sesı ne kadar detonesız halbukı
anladım kuzumm inşallah hepimizin sevdikleriyle evlendikleri günlere şahit olur bu topikkkbiz hiç mesajlasmayız bebeım alıskanlıgımız yoktur.bide geç oldu belkı uyumustur
neden moralın bozuk canımmm :26:moralsizim bu şu iki gündür ya ondan canım
aaa sevındımmmm konusun bol bol buaksam bizde konuştukksılıkon canm burnuda sılıkon
atroşş uzme kendını yaaa neden boyle oldu kı ıkı gundur ıyıydın sen gayet..
buarada suan konusuoz kızlar fadcedebDD
aaa sevındımmmm konusun bol bol buaksam bizde konuştukkevet atractive söylemiyo ama bişeyler varrr :26:
bende anlamadımki valla aslında paylaşsa bizimle belki rahatlarr insan rahatlıyo derdini burda paylaşıncaaewet canm noldu acaba:26:
bak gıttı gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?