Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

uykum geldi kuzularımmm sabah erken kalktım işe gittim
yatmaya gidiyorum yarın konuşuruz umarım

tatlı rüyalar mucksss

evet bilinçaltımdaki o pis hatıralarıda silip atıcam kendime inanıyorummm herkes babam gibi ş..refsiz değill sonuçtaa linkini attıgım yazıyı okudun mu o yazı benım dönüm noktam olduu

evet canımcım artık defterini kapatırsın ..

yazıyı okudum güzelmişş "kaç kez aradı kaç kez msj attı" diye hesap yapıp duran takıntılı bi müşteri çıktı sasırıp kaldım

evet canımcım artık defterini kapatırsın ..

yazıyı okudum güzelmişş "kaç kez aradı kaç kez msj attı" diye hesap yapıp duran takıntılı bi müşteri çıktı sasırıp kaldım
evet o aynı benı anlatıyo zatenn bende sayıyodum öncedenn az attıysa 5 dk geç yazdıysa direk tartışma falan çıkarıyodumm cidden çekilmezmişimm

yaa cok ılgınc yaa vallahı eger bakmıcaksanız bbakamıcaksanız ne cocuk yaparsınız yaaa boylelerını kısırlastırıcan yaaa kusura BAKMA semıramıscım ama cok sinirlendım herkes ana baba olamıyor malesef.hanı hep derler ya anne baba kutsaldır dıe.seks yapan herkes anne baba olur nereye kutsal oluyorlar yaaa ıyı bır anne baba olabıldıysen kutsalsın kardesım oyle deil mi!!

buaksamda topiğin sakin oldugu aksamlardan birisi kızlar farkında mısınızz

evet canm yaa basta hızlı bır sohbet gelıtı snra herkes dagıldı yani..
bugun sewgılımde yok facede.hatırlıyosanız sureklı yazardı bnde sıze derdım off cenesı dustu dıe.olsada yazsa keske gozlerım onu arıyor.merak ettım bıdaaha da aramadı zaten

evet kuzumm katılıyorumm doğurmakla veya doğurtmakla anne baba olunmazz önemli olan belli bi yaşa getirip büyütmek

evet kuzum sedef yok zaten bır hafta falann..kıyamam insan ne kadar kızsada merak edıyo msj at istersen napıyosun falan diye :26:

sılıkon canm burnuda sılıkon
atroşş uzme kendını yaaa neden boyle oldu kı ıkı gundur ıyıydın sen gayet..
buarada suan konusuoz kızlar fadcedebDD

sılıkon canm burnuda sılıkon
atroşş uzme kendını yaaa neden boyle oldu kı ıkı gundur ıyıydın sen gayet..
buarada suan konusuoz kızlar fadcedebDD
aaa sevındımmmm konusun bol bol buaksam bizde konuştukk evet atractive söylemiyo ama bişeyler varrr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…