Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

vayy süper kuzumm oh ya ilişkilerimiz düzelmeye başladı bi gwen kaldı ama ben inanıyorum onunda düzelecekk arada sevgi var çünküü

inşallah canım yaaaa.onunda duzelır.gercekten cok uzuldm yanııı burda ne hayaller kurarken.ama cok kızdım ben onunkıne yaa gercekten cok uyuz oldum.

inşallah canım yaaaa.onunda duzelır.gercekten cok uzuldm yanııı burda ne hayaller kurarken.ama cok kızdım ben onunkıne yaa gercekten cok uyuz oldum.
evet tabii ama erkekler biraz sinirlendiklerinde söylediklerini düşünmüyolar

Son düzenleme:
aynen kız basbasa sohbet ederız haın domdomlar bızı bı basımıza bıraktı zatii..eee bacım anlat bbakam uyklumz gelene kadar sohbetttt

aynen kız basbasa sohbet ederız haın domdomlar bızı bı basımıza bıraktı zatii..eee bacım anlat bbakam uyklumz gelene kadar sohbetttt
ayyy buluşmamıza az kaldıı cok heyecanlıyımmm tahmin edemezsin mutluluğumu heyecanımıı kuzumm elbisemi giysem pantolon mu nasıl makyaj yapsam saçımı nasıl yapsam binbir türlü soru dolanıyo aklımdaa

hmmm özen goster bacım kendıne ama cokta abartma.havalar guzel artık rahat edeceksen elbıse gıy.e tabı senınkı kızmıyodu demı ben elbıse gıyemez oldum elbise delisi biri olarak
saclarını begenecek mı bakalım.

yok benımki kızmıyo cok kısa olmadıgı sürecee dizlerimde falan elbisem zaten resmini çekip koyucam albüme nasıl giyinmem konusundaa fikirlerinizi alıcamm saçlarımı begenır heralde ya o siyah halimi cok seviyodu çünkü ilk boyadıgımda ağlayacaktım ama peruk gibi durdu gibime geldi ama sonradan Allahtan öyle bi tepki almadımm ben hem rahat hem sade hem mükemmel görünmek istiyorummm

fıstıkk olursun tatlım merak etme madem kıyafetlerını cek bıze goster sana tawsıye werelım.yaa kızlar depresyon haplarından hangını onerırsınız yan etkısı en az olup ınsanı salak gıbı yapmayan?

Son düzenleme:
hmmm ınsan sorunlarını kendı kendıne yenmelı galıba.
fıstıgım bnmde uykum gldı yawss hadı yatalım
optm senı gorsz cnm

terazi var tartı var, herşeyin bir vakti var demiş atalarımız. kızlar hakkınızda hayırlısıysa olsun inşallah.
yıllarca konuşup evlenemeyende var, yıllarca konuşup evlenip mutlu olanda var.. Allah yazmışsa olur.
İnsan önceleri çok heves ediyor. bunlar uzak şeyler gibi geliyor belki. vakti saati gelince birden oluveriyor. Arkadaşım 6 yıldır çıkıyordu.
birden aradılar istemeye geleceğiz diye. nişan yapıldı, yaza düğün hayırlısıyla. Darısı başınıza..

2 yıllık ılıskım var 3 yıldır tanıyorum en az 1.5 yıl var daha üni 3 sınıftan seneye mezun olacak kısa dönemlık askerlık iş hazır da bu mühendislik fak bitmez ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…