- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.181
vayy süper kuzumm oh ya ilişkilerimiz düzelmeye başladı bi gwen kaldı ama ben inanıyorum onunda düzelecekk arada sevgi var çünküüyarın goruscez kızzzz
vayy süper kuzumm oh ya ilişkilerimiz düzelmeye başladı bi gwen kaldı ama ben inanıyorum onunda düzelecekk arada sevgi var çünküü
evet tabii ama erkekler biraz sinirlendiklerinde söylediklerini düşünmüyolarinşallah canım yaaaa.onunda duzelır.gercekten cok uzuldm yanııı burda ne hayaller kurarken.ama cok kızdım ben onunkıne yaa gercekten cok uyuz oldum.
aynen kimse yokkk ilk defaaa napalım uykumuz gelene kadar biz muhabbet ederiz hıhsemoş kız bı bız kaldık anam
ayyy buluşmamıza az kaldıı cok heyecanlıyımmm tahmin edemezsin mutluluğumu heyecanımıı kuzumm elbisemi giysem pantolon mu nasıl makyaj yapsam saçımı nasıl yapsam binbir türlü soru dolanıyo aklımdaaaynen kız basbasa sohbet ederız haın domdomlar bızı bı basımıza bıraktı zatii..eee bacım anlat bbakam uyklumz gelene kadar sohbetttt
ayyy buluşmamıza az kaldıı cok heyecanlıyımmm tahmin edemezsin mutluluğumu heyecanımıı kuzumm elbisemi giysem pantolon mu nasıl makyaj yapsam saçımı nasıl yapsam binbir türlü soru dolanıyo aklımdaa
altta kımlerın adını goruyorum oyleeeeee
burun hanfendı teşrif edebılırsınız
yok benımki kızmıyo cok kısa olmadıgı sürecee dizlerimde falan elbisem zaten resmini çekip koyucam albüme nasıl giyinmem konusundaa fikirlerinizi alıcammhmmm özen goster bacım kendıne ama cokta abartma.havalar guzel artık rahat edeceksen elbıse gıy.e tabı senınkı kızmıyodu demı ben elbıse gıyemez oldumelbise delisi biri olarak
saclarını begenecek mı bakalım.
yok benımki kızmıyo cok kısa olmadıgı sürecee dizlerimde falan elbisem zaten resmini çekip koyucam albüme nasıl giyinmem konusundaa fikirlerinizi alıcammsaçlarımı begenır heralde ya o siyah halimi cok seviyodu çünkü ilk boyadıgımda ağlayacaktım ama peruk gibi durdu gibime geldi ama sonradan Allahtan öyle bi tepki almadımm ben hem rahat hem sade hem mükemmel görünmek istiyorummm
fıstıkk olursun tatlım merak etme madem kıyafetlerını cek bıze goster sana tawsıye werelım.yaa kızlar depresyon haplarından hangını onerırsınız yan etkısı en az olup ınsanı salak gıbı yapmayan?[/QUOTE
bağımlılık yapıyomuş o tarz haplarr
evet kuzum herşey kafada bitiyo sen gönlünü ferah tut herşey cok güzel olacak buna inann..iyi uykular görüşürüzhmmm ınsan sorunlarını kendı kendıne yenmelı galıba.
fıstıgım bnmde uykum gldı yawss hadı yatalım
optm senı gorsz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?