Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet çok haklısınız gerçekten, kader kısmet bu işler, önüne geçilmiyor
teşekkür ederizz bu arada inşallah bizimkiler hayırlısıyla mutlu sonla biter..

2 yıllık ılıskım var 3 yıldır tanıyorum en az 1.5 yıl var daha üni 3 sınıftan seneye mezun olacak kısa dönemlık askerlık iş hazır da bu mühendislik fak bitmez ya :)

Hoşgeldin canım maşallah ilişkinize işi hazırsa çok şanslısınız bence, çünkü bu devirde en büyük sorun iş müh. fak. hakkında söylediklerine de katılıyorum, hangi mühendislikte okuyorsunuz peki?

4 yıllık ilişkim var hala resmiyete dökemedik maalesef. Kısa zamanda tanışıp evlenen insanları görünce çok üzülüyorum. Biz uzun yıllar ilişkimiz için emek vermişken ve sonuca vardıramamışken insanlar 3 günde ilişkilerini evliliğe taşıyorlar. Sanırım bir şanssızlık var bizde olmuyor bir türlü hiçbirşey yoluna girmiyor. Umudumu kaybettim artık. İnşallah yoluna girer herşey. Bazen hiç evlenemeyecekmişiz gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun ne diyelim...

valla cnm aramıs bugun duymadım sonra aradı yine canım lı cicimli konustu gayet iyi aksama gec ararım uyumazsan konusuruz dedi iyi dedim optum dedi kapattım
anladm canım üzme kendini yaa güzel konusmuş işte hiç acma nişan evlilik konularını emin ol sen kaçtıkça o açacaktır erkekler böyle nedenini çözemesemde zaten herşey olacağına varıyo benım bi arkadasım 3 yıl nişanlı kaldı sonra ayrıldılarr şimdi barışma ihtimallerı varmış ama artık eskisi gibi olması zor..buarada bende bugun bi karar aldm babama nafaka davası acıcamm kız çocugu evlenene kadar alabiliyo ya benımde aklım başıma yeni geldii seda dikerin psikoloji üzerine yazısından sonra Allah razı olsun o kadından o olmasa ben kendime gelemeyecektimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…