- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.201
evet çok haklısınız gerçekten, kader kısmet bu işler, önüne geçilmiyorterazi var tartı var, herşeyin bir vakti var demiş atalarımız. kızlar hakkınızda hayırlısıysa olsun inşallah.
yıllarca konuşup evlenemeyende var, yıllarca konuşup evlenip mutlu olanda var.. Allah yazmışsa olur.
İnsan önceleri çok heves ediyor. bunlar uzak şeyler gibi geliyor belki. vakti saati gelince birden oluveriyor. Arkadaşım 6 yıldır çıkıyordu.
birden aradılar istemeye geleceğiz diye. nişan yapıldı, yaza düğün hayırlısıyla. Darısı başınıza..
2 yıllık ılıskım var 3 yıldır tanıyorum en az 1.5 yıl var daha üni 3 sınıftan seneye mezun olacak kısa dönemlık askerlık iş hazır da bu mühendislik fak bitmez ya :)
aminnn darısı sizlerin olsun .....bu konu da sormak istediklerize açığımumudumuz arttı sayende Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
ayy ne güzel maşallahhçok teşekkür ederiz, güzel gidiyordur evliliğiniz umarım. darısı başımıza
çok şükür çok mutluyum ..
aminnnnnnnnn
bende seni özledim canım yaa iyiyim neolsun sen nasılsınnnKızlaar, nasılsınız? özledim burayıı
iyiyim kuzm sen nasılsınnn neler yaptın bi gelişme var mııı :26:napıyosunuz
iyiyim kuzm sen nasılsınnn neler yaptın bi gelişme var mııı :26:
anladm canım üzme kendini yaa güzel konusmuş işte hiç acma nişan evlilik konularını emin ol sen kaçtıkça o açacaktır erkekler böyle nedenini çözemesemdevalla cnm aramıs bugun duymadım sonra aradı yine canım lı cicimli konustu gayet iyi aksama gec ararım uyumazsan konusuruz dedi iyi dedim optum dedi kapattım
Allah bozmasınayy ne güzel maşallahhçok teşekkür ederiz, güzel gidiyordur evliliğiniz umarım. darısı başımıza
çok şükür çok mutluyum ..
aminnnnnnnnnBir ömür mutluluklar
Bazen ben de öyle hissediyorum, bir çok engeli aşmamız gerek evlenebilmemiz için, okul, askerlik, iş vs... keşke engelleri aştıktan sonra tanışsaydık dediğim bile oluyor. Ama bizim de kaderimiz beklemekmiş, sonu mutluluk olduktan sonra bu süreç de kıymetleniyor, inşallah mutlulukla sonuçlanır hepimizinki4 yıllık ilişkim var hala resmiyete dökemedik maalesef. Kısa zamanda tanışıp evlenen insanları görünce çok üzülüyorum. Biz uzun yıllar ilişkimiz için emek vermişken ve sonuca vardıramamışken insanlar 3 günde ilişkilerini evliliğe taşıyorlar. Sanırım bir şanssızlık var bizde olmuyor bir türlü hiçbirşey yoluna girmiyor. Umudumu kaybettim artık. İnşallah yoluna girer herşey. Bazen hiç evlenemeyecekmişiz gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun ne diyelim...
Sizin ne gibi sorunlarınız varki evliliğinize engel olan:26:
bende seni özledim canım yaa iyiyim neolsun sen nasılsınnn
Allah iyilik versin kuzummben de iyiyim, kuzenim bizde oturuyoruz, selamı var size
hoşgeldin canımmSelam kızlar ben geLdimm =)
slmmmmmmkarışık mutlu umutlu endişeli bi halde herkese selammm
slm kuzum hosgeldın napıyosunSelam kızlar ben geLdimm =)
slm cnm neden karışık endişeli bi sorun mu var :26:slmmmmmmkarışık mutlu umutlu endişeli bi halde herkese selammm
aleyküm selam fıstıgım kuzenin iyi değil mi toparlamıştır umarım kendisiniAllah bozmasınBir ömür mutluluklar
Bazen ben de öyle hissediyorum, bir çok engeli aşmamız gerek evlenebilmemiz için, okul, askerlik, iş vs... keşke engelleri aştıktan sonra tanışsaydık dediğim bile oluyor. Ama bizim de kaderimiz beklemekmiş, sonu mutluluk olduktan sonra bu süreç de kıymetleniyor, inşallah mutlulukla sonuçlanır hepimizinki
Sizin ne gibi sorunlarınız varki evliliğinize engel olan:26:
Allah iyilik versin kuzummben de iyiyim, kuzenim bizde oturuyoruz, selamı var size
slm kuzum hosgeldın napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?