- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.221
numaralı mı kuzum bende lens istiyorumm ama göze cok zararı var diyolar korkutuyolar beni :26:Hoşbulduk canımm :) Nolsun bildiğin gibi, lens arıyorum:bi bakayım kızlar napıyo dedimm
numaralı mı kuzum bende lens istiyorumm ama göze cok zararı var diyolar korkutuyolar beni :26:
evet doktora iyice sormak lazım canım..evet eddayı biliyorum güzel kadın gerçekten ama profesyonel makinalarla değişik bi güzelliğe kavuşmuşşEvet tatlım numaralıı..Bilmiyorum işte yazın adam akıllı bi doktora gidip sorucam..Burda bi abla buldum da Edda26 adlı kullanıcı fotolarına baktım çok hoşSolotico Hidrocor Ocre, mavi-gri gbi duruyo, çok beğendimm o rengi alcam sanırımm :) Sen ne renk düşünüyosun tatlımm?
evet canım daha iyi, zaten baya oldu onu öğreneli ve ayrılalı ama psikolojik etkileri hala devam ediyor, mesela şu an onu çoook seven eli yüzü düzgün, efendi bi çocuk var ama onunla sırf güvenemediği için konuşmak istemiyoraleyküm selam fıstıgım kuzenin iyi değil mi toparlamıştır umarım kendisini
ben de iyiyim kuzum, iyi ve de uykusuz, sabah 7de uyudum daİyidir tatlımm Senn :)
evet doktora iyice sormak lazım canım..evet eddayı biliyorum güzel kadın gerçekten ama profesyonel makinelerle değişik bi güzelliğe kavuşmuşşben yeşil falan düşünüyorum ya da ela olabilir ama markasına karar vermedımm önce göz doktoruna gitmem lazımm en doğal duranından istiyorumm bazılarınınki lensim diye bağırıyo
hımm aslında bi şans verse daha iyi olacak belkideeevet canım daha iyi, zaten baya oldu onu öğreneli ve ayrılalı ama psikolojik etkileri hala devam ediyor, mesela şu an onu çoook seven eli yüzü düzgün, efendi bi çocuk var ama onunla sırf güvenemediği için konuşmak istemiyor
ben de iyiyim kuzum, iyi ve de uykusuz, sabah 7de uyudum daolsun inşallah gerçekten güvenebileceği bi erkek cıkar karşısına cok mutlu olurr
evet canım daha iyi, zaten baya oldu onu öğreneli ve ayrılalı ama psikolojik etkileri hala devam ediyor, mesela şu an onu çoook seven eli yüzü düzgün, efendi bi çocuk var ama onunla sırf güvenemediği için konuşmak istemiyor
ben de iyiyim kuzum, iyi ve de uykusuz, sabah 7de uyudum da
:) Uyudun mu uyandın mı ? =)
aynen ya pörtlek duruyo bazılarıı bi arkadasım kullanıyodu yemek zor yiyiodum midem bulanıyodu gözlerine baktıkça rengide bi tuhaftı yılan gözü gibiiiEvet çok hoşAynennn sırıtmasınnn 'burdayımmm' diye Doktorlar enine boyuna konuşma lazım işte :)
aynen ya pörtlek duruyo bazılarıı bi arkadasım kullanıyodu yemek zor yiyiodum midem bulanıyodu gözlerine baktıkça rengide bi tuhaftı yılan gözü gibiii
aynen ya pörtlek duruyo bazılarıı bi arkadasım kullanıyodu yemek zor yiyiodum midem bulanıyodu gözlerine baktıkça rengide bi tuhaftı yılan gözü gibiii
amin kuzumm, aslında kuzenim de birşeyler hissediyor ama tek sorunu güven işte, ya öyle olursa, ya böyle olursa diye düşünmekten kendini alamıyorhımm aslında bi şans verse daha iyi olacak belkideeolsun inşallah gerçekten güvenebileceği bi erkek cıkar karşısına cok mutlu olurr o da kendini bi hazır hissetse herşey daha güzel olacak aslında.. inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
:) Uyudun mu uyandın mı ? =)
malesef ki uyudum canım, sabah 7de uyuyup 1de kalktım. şu uykuları bi düzene sokmam gerek artık
amin kuzumm, aslında kuzenim de birşeyler hissediyor ama tek sorunu güven işte, ya öyle olursa, ya böyle olursa diye düşünmekten kendini alamıyoro da kendini bi hazır hissetse herşey daha güzel olacak aslında.. inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
malesef ki uyudum canım, sabah 7de uyuyup 1de kalktım. şu uykuları bi düzene sokmam gerek artık
Hımm anladım canımm:) Aynenn yaa bende 12'e uyandım bugünnKızlar benim çıkmam gerek gece aşkımla konuşmazsam gelirimm =) Öpüldünüz
amin kuzumm, aslında kuzenim de birşeyler hissediyor ama tek sorunu güven işte, ya öyle olursa, ya böyle olursa diye düşünmekten kendini alamıyoro da kendini bi hazır hissetse herşey daha güzel olacak aslında.. inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
haklı ama kuzenınde dmi ne kadar zorr insan şok olurr inanamazmalesef ki uyudum canım, sabah 7de uyuyup 1de kalktım. şu uykuları bi düzene sokmam gerek artık
hoşgeldin canımmnasılsın bakalım
selam tatlımhayırdır karışık ve endişeli olmanın sebebi ne özel değilse:26:
slm cnm neden karışık endişeli bi sorun mu var :26:
hımm baban izin vermez diye mi düşünüyosunn canımgeleceğimle ilgili evlilikle ilgili yani ailevi sebeplerden dolayı endişelerim varbişeylere adım atmamızın sorunsuz olması için dua ediyorum bol bol inşşallah kabul olur babamla ilgili yani yoksa geride kalanlar istemeyi nerde yapcağımızı bile konuşuyo
iyiyim canım napıyımm sen nasılsın napıyosunnSemiramis naber canım naptın
iyiyim canım napıyımm sen nasılsın napıyosunn
iyi çok şükür yaa ayrılmak falan hiç düşünmemiş sadece hatamızı anlayalım diye susmuş 2gün şimdi baya ilgili aksam arkadasıma gittim oturmayaa aklı bende kalmış msj falan attı bayaİyiyim ben de sağol canım seninkiyle durumun ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?