Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

numaralı mı kuzum bende lens istiyorumm ama göze cok zararı var diyolar korkutuyolar beni :26:

Evet tatlım numaralıı..Bilmiyorum işte yazın adam akıllı bi doktora gidip sorucam..Burda bi abla buldum da Edda26 adlı kullanıcı fotolarına baktım çok hoş Solotico Hidrocor Ocre, mavi-gri gbi duruyo, çok beğendimm o rengi alcam sanırımm :) Sen ne renk düşünüyosun tatlımm?

evet doktora iyice sormak lazım canım..evet eddayı biliyorum güzel kadın gerçekten ama profesyonel makinalarla değişik bi güzelliğe kavuşmuşş ben yeşil falan düşünüyorum ya da ela olabilir ama markasına karar vermedımm önce göz doktoruna gitmem lazımm en doğal duranından istiyorumm bazılarınınki lensim diye bağırıyo

Son düzenleme:

Evet çok hoş Aynennn sırıtmasınnn 'burdayımmm' diye Doktorlar enine boyuna konuşma lazım işte :)

Evet çok hoş Aynennn sırıtmasınnn 'burdayımmm' diye Doktorlar enine boyuna konuşma lazım işte :)
aynen ya pörtlek duruyo bazılarıı bi arkadasım kullanıyodu yemek zor yiyiodum midem bulanıyodu gözlerine baktıkça rengide bi tuhaftı yılan gözü gibiii

hoşgeldin canımm nasılsın bakalım

selam tatlım hayırdır karışık ve endişeli olmanın sebebi ne özel değilse:26:

slm cnm neden karışık endişeli bi sorun mu var :26:

geleceğimle ilgili evlilikle ilgili yani ailevi sebeplerden dolayı endişelerim var bişeylere adım atmamızın sorunsuz olması için dua ediyorum bol bol inşşallah kabul olur babamla ilgili yani yoksa geride kalanlar istemeyi nerde yapcağımızı bile konuşuyo

hımm baban izin vermez diye mi düşünüyosunn canım

İyiyim ben de sağol canım seninkiyle durumun ne oldu
iyi çok şükür yaa ayrılmak falan hiç düşünmemiş sadece hatamızı anlayalım diye susmuş 2gün şimdi baya ilgili aksam arkadasıma gittim oturmayaa aklı bende kalmış msj falan attı baya senın nasıl oldu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…