- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.241
iyi çok şükür yaa ayrılmak falan hiç düşünmemiş sadece hatamızı anlayalım diye susmuş 2gün şimdi baya ilgili aksam arkadasıma gittim oturmayaa aklı bende kalmış msj falan attı bayasenın nasıl oldu :26:
Geçen hafta dördüncü yılımızı geride bıraktık.
Fakat önümüzdeki bir kaç, yani belki de beş sene boyunca söz, nişan vb birsey olmayacak gibi görünüyor
sağol canım bende sevındım senın ıcınn ara ara olabiliyo böyle dönemler demekkiAy canım çok sevindim gözün aydın yaa biz de iyi gidiyoruz şimdilikk çok şükür
maşallah canımGeçen hafta dördüncü yılımızı geride bıraktık.
Fakat önümüzdeki bir kaç, yani belki de beş sene boyunca söz, nişan vb birsey olmayacak gibi görünüyor
sağol canım bende sevındım senın ıcınn ara ara olabiliyo böyle dönemler demekki
aynen öyle sözden hala bahsetmiyoruz ama herşeyin bi zamanı vardır elbet o günlerde gelecekEvet tatlım nazar boncuğu olsun artık :)
Maşallah Allah tamamına erdirsin 5 sene boyunca sizi bekletecek olan şey nedir okul durumu mu? Yaşınız mı küçük?
maşallah canımneden 5 yıl pekiii :26:
anladım canım olsun ya herşeyin hayırlısıı önemli olan birbirinizi asla bırakmayınn gerisi zaten gelirr
Teşekkürler kızlar.
Kendisi okumak istiyor, ben meslek ediniyorum yani kısmetse 2 sene sonra normal maaş alıp kendi ayaklarım üzerinde duracagım.
Fakat o okurken nişan falan yapmayı düşünmüyoruz.
Aileler tanıştıktan sonra hersey bir an önce tamamına ersin istiyoruz inşallah.
slm canım ooo ne güzell yaz sonuu nişanlıyoruz senı demekkkselam kızlar
bugün baya konuştuk evlilik hakkında gerçi ger gün konuşuyoruz
ama planladığımız bi kaç şey var onlar olursa yaz sonu nişan yolu gözükebilir bana
aynen öyle sözden hala bahsetmiyoruz ama herşeyin bi zamanı vardır elbet o günlerde gelecek
slm canım ooo ne güzell yaz sonuu nişanlıyoruz senı demekkknişanı falan nerde yapmayı düşünüyosunuz varmı aklınızda bi yerr
yok sıkıştırmam zaten bu tarz konularda erkek ısrarcı olmalııı kız değillAranız iyice bi güzelleşsin de o konuları da konuşursunuz belki sen sıkıştırma beyimizi :)
anladım canım evet olur restorant falann güzel olurr bizde daha belli değil ama benım nişan yerim hazır kısmetsee tahtadan yapılmış bi cafe varr ama cok güzel büyük yani en yakınları çağırdıgında rahatlıkla sığılabilirr canlı müzik olacak kuzenımın arkadasına rica edicemm bakalım hemde saat 20 den 23.30a kadar 200 tl falan cok uygunben pek şatafat sevmem sözlümde öyle
o yüzden aile arasında olsun istiyorum restoranda yemek yenebilir yakın akrabalar falan o esnada yüzüklerde takılır
bu tarz bişi geçiyor kafamdan sonuçta düğünde salon tutup bol bol oynuyorsun nişan için abartıya kaçmaya gerek yok diye düşünüyoruz
anladım canım evet olur restorant falann güzel olurr bizde daha belli değil ama benım nişan yerim hazır kısmetsee tahtadan yapılmış bi cafe varr ama cok güzel büyük yani en yakınları çağırdıgında rahatlıkla sığılabilirr canlı müzik olacak kuzenımın arkadasına rica edicemm bakalım hemde saat 20 den 23.30a kadar 200 tl falan cok uygun
hımm baban izin vermez diye mi düşünüyosunn canım
hahah aynen canımm herşeyim hazırr bi damat beyy hazır değilllsen hazırlamışsın herşeyi bi nişan eksikinşallah o da olur en uygun zamanda
ben canlı müzik isterim ama benimkinin maşallahı var gitarı yalayıp yutmuş insan canlı müzik çalan kafelere gidince bu tiz olmamış burda bas fazla var diye diye eğlenemiyor
hahah aynen canımm herşeyim hazırr bi damat beyy hazır değilll
aynen bende cok uzatılmasını istemem yanı en fazla 1 yıl olsun isterim sonra işin tadı kaçıyo çünküüyok canım başka sorunlardan dolayı vermeme durumu olmaz olamaz da zatenişte kader kısmet planladıklarımız olursa 1 yıl sonra bile düğün dernek olabilir
bizde nişanı evde yada bi yemekde aile arasında düşünüyoruz bide ben nişandan sonra arayı uzatmama niyetindeyim düğün için 5-6 ay olsun olursa en çokdüğünde dökcem büttün kurtlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?