Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

zamanla o da hazır olur
zaten evlilik ciddi bi olay aceleye getirmemek gerek önce herşey yerli yerine otursun
evet öyle canım yaa ama işte biz kadınlar bazı şeyler hemen belli olsun istiyoruzz bide ben cok sabırsız bi insanımm herşey anında olacak hiç tahammülüm yok beklemeye falan ama sevince bekliyo insann

evet öyle canım yaa ama işte biz kadınlar bazı şeyler hemen belli olsun istiyoruzz bide ben cok sabırsız bi insanımm herşey anında olacak hiç tahammülüm yok beklemeye falan ama sevince bekliyo insann

bende sabırsızım ama söz konusu evlilik olunca bi geri adım atıp düşünüyorum

aynen bende cok uzatılmasını istemem yanı en fazla 1 yıl olsun isterim sonra işin tadı kaçıyo çünküü bende dökücem valla oryantel çaldırıcamm

ben onu beceremiyorum ama kemençe istiyorum sevgilim ve aileside pek sevmiyo ama eli mahkum katlanıcak o gün ayakkabımı bile planladım conwerse giycem yada dolgu topuk spor mı giysem diyorum burda görmüştüm birinde gelinliğin altına bakalım ama o gün oturmıcağım kesin yılların acısını çıkartma niyetindeyim

bende sabırsızım ama söz konusu evlilik olunca bi geri adım atıp düşünüyorum
ahhh keske senın gibi olabilseydimmm aslında korkuyorumda bi yandan malum ilk gece vs ama bi yandan cok istiyorumm onun kalp atışlarıyla uyumayıı minicik ellerini tutmayııı

ben normal gelin ayakkabısı tarzı giyicem ama rengini beyaz istemiyorumm farklı renk giyicem ayakkabılarımı elimdeki çiçekle aynı renk olacakk

ben normal gelin ayakkabısı tarzı giyicem ama rengini beyaz istemiyorumm farklı renk giyicem ayakkabılarımı elimdeki çiçekle aynı renk olacakk

ayakkabıda kararsızdım bende ama renklide karar kılanlardanım ya pembe tonu yada mor tonu olucak ve pembeli morlu tabi bunlar uçuuuk renkler hoş bi buket gelinlik bile kafamda oluşuyo yavaş yavaş kısmet bakalım ama damatlık belli paşamın istediği şey yıllardır aynı bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ya

ben kaçtım iş güç yarın iyi geceler sizeeeeeeee

tmm canm iyi gecelerr görüşürüz tekrarrr

evet canım duzeldı onun duzelınce otomatık bnmde duzelıyo bugun telde pek bı neselıysı senı sevıyorumlar bebegımlr havada ucustu kızzzz aman aman ıyı olalım su maddıyatı duzeltelım yawas yawas manevıyatt sonrada düğüüüüüünnnn

ay gwen naaptı acaba merak ettım bak sımdı

yahuuu bu gecede pek kımse yok valla satış koydu bıze bu kızlar yaaa

atroş ,gwen ,ammavelakın ,kedımıyedım, sedef nerdesınız bakemmm sızzzzz

ayyy bu erkeklerrrr başka seylere moralleri bozukken bizden cıkarıyolar acsınıı aman iyi olun canımm hadi belki bu yaz sanada bi nişan yaparızzz

ay gwen naaptı acaba merak ettım bak sımdı

yahuuu bu gecede pek kımse yok valla satış koydu bıze bu kızlar yaaa

atroş ,gwen ,ammavelakın ,kedımıyedım, sedef nerdesınız bakemmm sızzzzz
gwenle konustuk bi ara sevgilisiyle konusmuşlar iyiymiş ama gwenın morali bozuk tabii ammavelakinin kuzenı onlardaymış yarın aksam cıkarıcam acısını dedi,sedefte tatilde akrabasındaa bır hafta giremicekk diğerlerini bilmiyorum atroş az önce burdaydı ama bişey yazmadan gitti

ayyy bu erkeklerrrr başka seylere moralleri bozukken bizden cıkarıyolar acsınıı aman iyi olun canımm hadi belki bu yaz sanada bi nişan yaparızzz

ay yok bacım bu yaz olmaz o iş.seneye yaza belkı anca.ama nişan yapmak ıstemıyom bn yaaaa ewlenme kararı alırız ewlenmeye yakın ailesıyle gelırler bı yuzuk takarız cok uzatmadan kına dugun ozaman mılletı cagrırız.nişan gereksız masraf telaşe yaaaa bekar düğünü.kınayıda kız ewı yapıo zate ne gerek war yaa hem nısan dugun arası cok uzayınca tartısmalar cıkıyor

evet cnm nişanı cok uzatmamak lazım gerçektennn inş ailelerde cok iyi anlaşır sorun cıkmazz ailelerin anlaşması cok önemli bu benı korkutuyo nedense :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…