- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.281
anlıyorum canmm bizim aileler cok farklı değil ama benı anneannem korkutuyo sivri dillidir birazzz o yüzdennay ewet canm aıleler bnıde dusunduruyor bırde bızım aıleler bıraz farklı gıbı:18:
anlıyorum canmm bizim aileler cok farklı değil ama benı anneannem korkutuyo sivri dillidir birazzz o yüzdenn
canım aslında bosuna kendımızı üzüyoruz kaderimizde onlar yazıldıysa ağızlar diller bağlanırr aileler birbirine ısınır her türlü olurr..bu kader konusu biraz tartışılır bi durum gerçi bazılarına göre ama ben bi yerde okumuştum doğacağımız dakika,evleneceğimiz kişi ve evleneceğimiz zamann,çocuklarımızın olacağı tarihler ve ölümümüz bunlar kaderde kesın olarak yazılı durumlarmışşyaslı kadın o onu hoşgorurler bence..
bizim ailelerın maddı olarak arasında ucurumlar yok ama yaşam tarzı olsun kıyafet ev esyası olsun bıraz daha farklıyız yanı onlar bıraz daha köy insanı umarım bı sorun cıkmaz bizden yana cıkmaz zatende...
bilmiyorum valla benımde şu kader konusunda kafam karışıkk sadece öyle okumuştummhmm kader dıyosun yanıııı ozaman kımse terkedıp gıden sewgılıye kızmamalı kader deyıp çekilmeli:44:
aynen Allahım hakkımızda hayırlı nasip etsin herşeyiiiolabılır canm bnmde bu konuda kafam karısık kadere zaten ınanıyoruz ama secme sansımızda %50 var aslında...
bu konular karısık valla canım.şöyle dua etmek lazım Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin...
buarada bas basa kaldık bu gecede fıstıgım
kıyamam ama 50 az değil mi boyun kaç kuzum :26: ben gene hiç yiyemiyorum yaa içim almıyo bugun annemle gezmeye gittik yemeklerden konusuldu herkesın canı çekti benım midem bulandıaynen canım.yarında ıtıbaren yenı enerjık bırı olmaya kararwerdım 55 kılyum 50 hedefım.artık yemıcem sureklı hergece sızle konusurken mutfagı mıdeye ındırıyorum.sonraaaa sağlıklı bır beden temız bır ruh ıcın aerobik yapacagım.derslerıme daha sıkı sarılacagım vs vs
biliyorum onu kuzumm ben korkarım öyle şeylerden yaa ama yapanlar ölümün nasıl bişey oldugunu az cok hissettikleri için korkmamaya başlamışlarr ruh bedenden cıkıp geziyo ya o yüzdennn :26:http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/217064-astral-seyahata-inanir-misiniz.html
canm kk da gezerken rastladm baksana cok ılgıncc:26:
gwencım siz nezamandr buluşamıyosunuz en son gelecek yakında falan demiştin geldi mihurrem konustum bugun aksam uzeri aradı iyi konustu baya ama benim pek ustumdeki ofke gitmedi cok konusmadık zaten aksam akrabalarının yanına gitceklerdi cok gec olmazsa ararım dedi sanırım gec geldiler aramadı bilmiyom yani
gwencım siz nezamandr buluşamıyosunuz en son gelecek yakında falan demiştin geldi mi
anladım canım ayrı şehirde oldugu zaman öyle yaa olsun ama onunda ayrı bi güzelliği var dmii her bulusmada acayip özlemiş ve heyecanlı oluyo insan ben titriyorumm hep geleceği günnnoldu baya 4 ay falan sanırım:26:
oldu baya 4 ay falan sanırım:26:
bence senın kilon tam normal ama zayıflık seviyosa bişey diyememm bide fizik yapısıyla cok alakası var kilonun mesela kimisinin kilosu cok olmaz ama cok basenli olur beli kalın olurr bunlar genetik durumlarr yanı zayıflasada kiloda alsa böyle insanlar pek değişmezlerr..benım göğüslerim küçük mesela keşke kocaman olsaydılarruuu cok olmus..
yaa haklısın öfken oyle kolay kolay gıder mı yaaa.hiç açmıyor mu kı bu konuyu.e nolcak sımdı yanı nişan ııptalmı deil mi.ilginç gercekten canm cok dengesız bu adam.
semıramıs canm 165 boyum.yaa naapiim zayıflık sevıyorum balık etıyım erkek arkadasm da zayıflık sewıo
anladım canım ayrı şehirde oldugu zaman öyle yaa olsun ama onunda ayrı bi güzelliği var dmii her bulusmada acayip özlemiş ve heyecanlı oluyo insan ben titriyorumm hep geleceği günnn
uuu cok olmus..
yaa haklısın öfken oyle kolay kolay gıder mı yaaa.hiç açmıyor mu kı bu konuyu.e nolcak sımdı yanı nişan ııptalmı deil mi.ilginç gercekten canm cok dengesız bu adam.
semıramıs canm 165 boyum.yaa naapiim zayıflık sevıyorum balık etıyım erkek arkadasm da zayıflık sewıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?