- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.301
aynen yaa ben o gün erkenden uyanıyorum bakıyorum benımkinden msj yok msj atıyorum askım uyandın garajdasın dmi diyee benımki herzaman ama hiç şaşmıyoo 'melegım ya uyuyakalmışım napıcaz şimdi yetişemedim' dıyo benım hemen paçalar tutuşuyo üzülüyorum sonra bi konusuyruzzz otobüsü bekliyo oluyo hep aynı şakayı yapıyo bakalım bu seferde yapacak mıevet heleki sabah hazırlanması yokmu cok guzel oluyor ya suslenip pusleniyosun gorcen diye heyecan zaten tavan yapıyo
aynen yaa ben o gün erkenden uyanıyorum bakıyorum benımkinden msj yok msj atıyorum askım uyandın garajdasın dmi diyee benımki herzaman ama hiç şaşmıyoo 'melegım ya uyuyakalmışım napıcaz şimdi yetişemedim' dıyo benım hemen paçalar tutuşuyo üzülüyorum sonra bi konusuyruzzz otobüsü bekliyo oluyo hep aynı şakayı yapıyo bakalım bu seferde yapacak mıbide saatler su gibi gelip geçiyo yaa kokusuna doyamıyosunnn
ay bnmde popomun maşallahı var ama memişler kucukk.normal kılom ama basenlerım var bıde bacaklarım oyle ınce deildir bnm yanı armut tıpıyım dıyım sana eskı zaman modellerınden:)) ama beyfendı kendı gobegıne bakmadan begenmıyor bıdebence senın kilon tam normal ama zayıflık seviyosa bişey diyememm bide fizik yapısıyla cok alakası var kilonun mesela kimisinin kilosu cok olmaz ama cok basenli olur beli kalın olurr bunlar genetik durumlarr yanı zayıflasada kiloda alsa böyle insanlar pek değişmezlerr..benım göğüslerim küçük mesela keşke kocaman olsaydılarr
cnm daha konusmadıkki o gunden beri iptal olma gibi bir durum olmayacagını az cok biliyor neyini iptal edecem ne tutuyorki bizi artık kafayı yedirtmesin bana yaben zaten anne baba iptal ediyoruz biraz daha bekliycekmis desem ayrıl hemen derler biliyorum
evet canım aslında mesafemız az bizim ama maddi durumlar engel oldu görüşmemize bende çalışırsam her ay rahat görüşürüzz bi ben giderim bi o gelirrya ben uyumuyorum biliyomusun sabahın 7 sine 8 ine kadarayakta oluyorumbana hemen der ne kadar erken gelebilirsin beni arabaya binmeden once arar arabaya bindikten sonra ohh tamam derim artık donusu yok gelecek sizin mesafe daha kısa bizde geceden binip sabah burda oluyoo
benımde bacaklarım kalçalarım dolgunn ama göğüsler işi bozuyoo bea 85 beden kullanıyorum gerçi bunun daha doğumu falan var yaa o zaman 95 olurummay bnmde popomun maşallahı var ama memişler kucukk.normal kılom ama basenlerım var bıde bacaklarım oyle ınce deildir bnm yanı armut tıpıyım dıyım sana eskı zaman modellerınden:)) ama beyfendı kendı gobegıne bakmadan begenmıyor bıde
aynen ayrıl derler desen..dur bakalm su bı kac gunde tawrına..
e tabı kızlar ayrı sehırlerde olunca boyle oluyordur artık bnde heyecan fln yok mesela bulusurken
benım gözüme küçük geliyolar yaa şööyylee kocaman olsaydılarr ahh ahhhkızım 85 kucuk degilki iyi
benımde bacaklarım kalçalarım dolgunn ama göğüsler işi bozuyoo bea 85 beden kullanıyorum gerçi bunun daha doğumu falan var yaa o zaman 95 olurummkıyamam ben bi ara silikonu falan cok araştırdım ama sonra düşündüm dogum olacak kilo alıcam büyüyecekler ister istemez ne diye kendimi kestirip biçtireyim şimdii :18:
benım gözüme küçük geliyolar yaa şööyylee kocaman olsaydılarr ahh ahhh
evet kuzumm ozaman büyüyeceklerr bende büyük göğüsleri cok begenıyorum estetik olarak yaa ama napalımmbnm de gogsum kucuk ama okadar deil yanııı 80 bnmde işte ama buyuk gogus hastasıyım gercı doğum felan olunca tam kıvamında olur herlde
tasıyamazdın sonrahem dar birsey giydiginde buyuk gogus guzel durmuyor maalesef oyuzden 80-85 ideal kıyafetin guzel durması acısından
Yaa benmde göğüslerm küçükk napcammmm
evet cok dikkat çekerdi dmii bikini falan giydiğinde özellikle emınım herkes bi onlara bakardııtasıyamazdın sonrahem dar birsey giydiginde buyuk gogus guzel durmuyor maalesef oyuzden 80-85 ideal kıyafetin guzel durması acısından
valla canm bnm bıldıgım adacayı ıc ıcınde ostrojen var cunku.
bide vakumlu bı alet var genelde bel agrısında falan kupa cekılır bn onlardan gogsume uygulamıstım buyutmustu ama ne zamndr kullandıgım yok
kaç yasındasn canımm75
ama zaten kendmde küçücüğm yaww
evet şeklide cok önemli yaa benımkiler şimdilik çok dik amaaa sonrasındaa ne olurr bilmemmm göbeğime sarkmazlar inşallahya bilmemde buyuk gogusde oyle seksi durmuyor cok bence:26: dolgun olsun gogus buyuk degil kimi buyuk gogusluler varki ıyy diyosun sekli semali gusel olsun bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?