Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet heleki sabah hazırlanması yokmu cok guzel oluyor ya suslenip pusleniyosun gorcen diye heyecan zaten tavan yapıyo
aynen yaa ben o gün erkenden uyanıyorum bakıyorum benımkinden msj yok msj atıyorum askım uyandın garajdasın dmi diyee benımki herzaman ama hiç şaşmıyoo 'melegım ya uyuyakalmışım napıcaz şimdi yetişemedim' dıyo benım hemen paçalar tutuşuyo üzülüyorum sonra bi konusuyruzzz otobüsü bekliyo oluyo hep aynı şakayı yapıyo bakalım bu seferde yapacak mı bide saatler su gibi gelip geçiyo yaa kokusuna doyamıyosunnn

ya ben uyumuyorum biliyomusun sabahın 7 sine 8 ine kadarayakta oluyorum bana hemen der ne kadar erken gelebilirsin beni arabaya binmeden once arar arabaya bindikten sonra ohh tamam derim artık donusu yok gelecek sizin mesafe daha kısa bizde geceden binip sabah burda oluyoo

ay bnmde popomun maşallahı var ama memişler kucukk.normal kılom ama basenlerım var bıde bacaklarım oyle ınce deildir bnm yanı armut tıpıyım dıyım sana eskı zaman modellerınden:)) ama beyfendı kendı gobegıne bakmadan begenmıyor bıde

aynen ayrıl derler desen..dur bakalm su bı kac gunde tawrına..

e tabı kızlar ayrı sehırlerde olunca boyle oluyordur artık bnde heyecan fln yok mesela bulusurken

evet canım aslında mesafemız az bizim ama maddi durumlar engel oldu görüşmemize bende çalışırsam her ay rahat görüşürüzz bi ben giderim bi o gelirr ayy az kaldıı gelmesinee cok heyecan yapıyorum aklıma geldikçee bi kere otobüste uyuyoduk nerdeysee ben göğsüne yattım o da başını benım başıma koydu bi an dalmışızz sonra toparladık ama muhteşem dakikalardıı

benımde bacaklarım kalçalarım dolgunn ama göğüsler işi bozuyoo bea 85 beden kullanıyorum gerçi bunun daha doğumu falan var yaa o zaman 95 olurumm kıyamam ben bi ara silikonu falan cok araştırdım ama sonra düşündüm dogum olacak kilo alıcam büyüyecekler ister istemez ne diye kendimi kestirip biçtireyim şimdii :18:

bnm de gogsum kucuk ama okadar deil yanııı 80 bnmde işte ama buyuk gogus hastasıyım gercı doğum felan olunca tam kıvamında olur herlde

tasıyamazdın sonra hem dar birsey giydiginde buyuk gogus guzel durmuyor maalesef oyuzden 80-85 ideal kıyafetin guzel durması acısından
evet cok dikkat çekerdi dmii bikini falan giydiğinde özellikle emınım herkes bi onlara bakardıı silikonu araştırmıştım bi ara dedim ya hem zaten dogumdan sonra büyürler diye vazgectım hemde sonuçta cok seksi duruyoo yanı insanların onlara bakması hiç hoşuma gitmezz suanda istediğim gibi açık yaka giyebiliyorum yok fazla zatenn dikkat çekmiyo ama o şekildee giyemez insann sonra benımki katil olurr

ya bilmemde buyuk gogusde oyle seksi durmuyor cok bence:26: dolgun olsun gogus buyuk degil kimi buyuk gogusluler varki ıyy diyosun sekli semali gusel olsun bee

Son düzenleme:
ya bilmemde buyuk gogusde oyle seksi durmuyor cok bence:26: dolgun olsun gogus buyuk degil kimi buyuk gogusluler varki ıyy diyosun sekli semali gusel olsun bee
evet şeklide cok önemli yaa benımkiler şimdilik çok dik amaaa sonrasındaa ne olurr bilmemmm göbeğime sarkmazlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…