Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

simdiden ilk gece korkusumu yasıyon bee bir bende yok o korku heralde ama simdiden kasmaya gerek yok zamanı gelince dusunuruz
yaşıyorum valla kızz ben inanılmaz korkağımmm ya düşünüyorum sevdiğim adamla bi bütün olmak muhteşemdir diyorum ama bi yandan düşünüyorum ya canım cok acırsa diyorumm 2 ablam vardı 1 si ağlamış ilk gecee coookk diğeride ben demiştim acısını tarif etsene diye elini bıçakla kes onun gbi bi his demişti :18:

valla erkegede baglı sanada baglı sen kendini sıkmıycan erkek bilecek işi bide kendini zorunluymussun gibi hissetme bunun yuzundende baskı altına girersin sonra vajinusmus oluyorlar simdiden dusunme bile zamanı gelince zaten olucak bir anlık birsey cnm yapanlar nasıl yapıyor

en büyük korkum vajinismus olmak zaten canım yaa bu zarı evlenmeden önce gidip nasıl olduguna baktırabiliyomussun mesela kımısının kalın oluyo kan gelmiyo veya cok zorlu geçiyo ya onu öğrenıyomussun ben öğrenmek istiyorumm ona göre kendımı ayarlayayımm

yok artıkkk
yaa canım nesınden korkuyosun yaaa artık ılk gece korkusu mu kaldı yaaa

valla baktırılırsa ii olur bnce .. kminin doğumda geliyomus kan, kiminin gelmiomuş kii bu da sorun oluyo bazı evlilklerde ..

valla baktırılırsa ii olur bnce .. kminin doğumda geliyomus kan, kiminin gelmiomuş kii bu da sorun oluyo bazı evlilklerde ..
en azından kendimizi ona göre ayarlarızz kocamla..evet ne kadar artık kızlığın ne önemi var deselerde kan gelmediğinde bazı kişiler için sorun olabiliyo

18 yasından sonra bu tarz muayneler yapılıyor diye biliyorum yapısını zaten doktor anlayabilir kimisi bolmeli kimisi yarım ay seklinde vs vs..bazı durumlarda kadın dogum doktorları kızlık zarını bozuyorlar cok kalınsa ve ilişki sırasında yırtılmıyorsa yani esnek olanlar var mesela hic yırtılmıyor o ayrı ama birde ilişkiye giremeyenler var bu yuzden ama valla takma hic ya bunlar sonra dusunulcek seyler belkide cok kolay olucak

en azından kendimizi ona göre ayarlarızz kocamla..evet ne kadar artık kızlığın ne önemi var deselerde kan gelmediğinde bazı kişiler için sorun olabiliyo

o yüzden bi ilişkide evlilikte güven çok önemli .. kii ben biliyorum bazıları nişanlıyken kızlık testine falan götürüyolar kızı sonra evleniyolar sorun cıkmasın o gece diee .

iyi yönünü düşünmeye çalışıyorum canım ama benım çevremde bunu kurban kesmek gibi anlattıkları için korkum iki katına çıkıyo gerçi zevki olmasa heralde onca insan yapmazdıı ya da acıdan ölseler boşanırlardı diye düşünüyorummm :26:

arkadasım evlendıkten snra muayene oldu kan gelmemişti ondan cunku merak ettı doktor saat beş yonunde zedelenmiş demiş ona ne demekse

o yüzden bi ilişkide evlilikte güven çok önemli .. kii ben biliyorum bazıları nişanlıyken kızlık testine falan götürüyolar kızı sonra evleniyolar sorun cıkmasın o gece diee .
o cok aşağılayıcı bi durum yaa kızlık testi falan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…