- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.341
hahahhhharkadasım evlendıkten snra muayene oldu kan gelmemişti ondan cunku merak ettı doktor saat beş yonunde zedelenmiş demiş onane demekse
iyi yönünü düşünmeye çalışıyorum canım ama benım çevremde bunu kurban kesmek gibi anlattıkları için korkum iki katına çıkıyo gerçi zevki olmasa heralde onca insan yapmazdıı ya da acıdan ölseler boşanırlardı diye düşünüyorummm :26:
ahhhh o geceyi bi atlatayımmmm ertesi gün hiç durmadan göbek atıcammm :118:zaten ilk gece olur acı sonraki zamanlarda acı azalmaya baslar zaten devamlı ilişkide aynı acı yasanması mumkun degil
muhteşem yüzyılı izledim geldım kuzummm nasılsınnKızlar nerdesiniz yahuu
aynen öyle geceleri muhabbet bol oluyooBu topik hep geceleri hareketleniyor sanırım
slm canımm nasılsınnslmmmmmm
şafak 99 paşama göre 98sonunda iki basamaktayız ya o da yeter
hımmmm cok üzüldüm senın adınaa barışmak için hiç çaba sarfetmedimi peki bu cocuk neden bitmişti ilişkiniz :26:çok kötüyüm kızlar eski sevgilim burda bahsetmiştim 5 yıllık olan artık başkasının
Eki Görüntüle 405243
benim öldüğüm gün bugündür heralde
slm canımm nasılsınnsevındım az kalmışş 2 basamaklı sayılar bitiveriyo hiç anlamıyosunn
senınki uzun dönemdi dmi canımm bizim kısa dönem yaptıgı ıcın hemen geçmiştii Allaha şükür zaten ayrı şehirlerdeyizz bide uzun dönem olsaydı cok zor olurduuiyiyim canım sağol sen nasılsınherkes öyle diyo bakalım iş güç derken anlamadan geçer inşallah gene şimdiye kadar olduğu gibi
çok kötüyüm kızlar eski sevgilim burda bahsetmiştim 5 yıllık olan artık başkasının
Eki Görüntüle 405243
benim öldüğüm gün bugündür heralde
yabrular sıze bı soru
sevgılınızın moralı bozuk olunca sızden uzaklasır mı yakınlasır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?