Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

zaten ilk gece olur acı sonraki zamanlarda acı azalmaya baslar zaten devamlı ilişkide aynı acı yasanması mumkun degil

Kaderden bahsedilmiş..
"Kaderden bahsedilince susunuz" demiş Peygamber efendimiz(sav)
Çünkü çok derin bi konu.,
Yanlışlığa düşmenizi istemem

çok kötüyüm kızlar eski sevgilim burda bahsetmiştim 5 yıllık olan artık başkasının

benim öldüğüm gün bugündür heralde

çok kötüyüm kızlar eski sevgilim burda bahsetmiştim 5 yıllık olan artık başkasının
Eki Görüntüle 405243
benim öldüğüm gün bugündür heralde
hımmmm cok üzüldüm senın adınaa barışmak için hiç çaba sarfetmedimi peki bu cocuk neden bitmişti ilişkiniz :26:

iyiyim canım sağol sen nasılsın herkes öyle diyo bakalım iş güç derken anlamadan geçer inşallah gene şimdiye kadar olduğu gibi
senınki uzun dönemdi dmi canımm bizim kısa dönem yaptıgı ıcın hemen geçmiştii Allaha şükür zaten ayrı şehirlerdeyizz bide uzun dönem olsaydı cok zor olurduu

evet uzun dönem ve ilk uzun ayrılığımız 5,5 yıl hep yanyana olunca ayrılık çok daha zorlamıştı belki arada uzak kalsaydık böyle olmazdık ama bitti gitti çok şükür

Gelecekse beklenen beklemek güzeldir....Özleyecekse özlenen özlemek güzeldir....ve sevecekse sevilen:İŞTE O HERŞEYE BEDELDİR...... demiş özdemir asaf bizimki de o misal onu beklemesi bile ayrı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…