- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.361
nmuhteşem yüzyılı izledim geldım kuzummm nasılsınn
ah ah benımkisi askerde değill amaa 2 yıldır bekliyorumm ve en az bi 2 yıl daha uzaktan uzağa kavuşacağımız günü beklicemmmevet uzun dönem ve ilk uzun ayrılığımız5,5 yıl hep yanyana olunca ayrılık çok daha zorlamıştı belki arada uzak kalsaydık böyle olmazdık ama bitti gitti çok şükür
Gelecekse beklenen beklemek güzeldir....Özleyecekse özlenen özlemek güzeldir....ve sevecekse sevilen:İŞTE O HERŞEYE BEDELDİR...... demiş özdemir asaf bizimki de o misalonu beklemesi bile ayrı güzel
ah ah benımkisi askerde değill amaa 2 yıldır bekliyorumm ve en az bi 2 yıl daha uzaktan uzağa kavuşacağımız günü beklicemmmevet hep yanyana olunca ayrı olmak cok daha zor gelir cnmm ama bitmiş bencede az kalmışş
bana morali bozuksaa uzaklaşırr pek konuşmazz ama başka şeye morali bozuksa konuşurr sadece gülmezz hiçyabrular sıze bı soru
sevgılınızın moralı bozuk olunca sızden uzaklasır mı yakınlasır mı
iyiyimm bir hafta sonra falan aşkım geliyo cok mutluyumm onun yanı sıra 9 mayıs annemın dogum günüü 13 mayıs anneler günüüü iki özel gün üst üste gelecek param yokk napıcam diye düşünüp duruyorummmn
:) hoşgeldn cnm..İyiyim sn:)
yabrular sıze bı soru
sevgılınızın moralı bozuk olunca sızden uzaklasır mı yakınlasır mı
ah ah benımkisi askerde değill amaa 2 yıldır bekliyorumm ve en az bi 2 yıl daha uzaktan uzağa kavuşacağımız günü beklicemmmevet hep yanyana olunca ayrı olmak cok daha zor gelir cnmm ama bitmiş bencede az kalmışş
tmm canım iyi gecelerrrsebep ben değilsem yakınlaşır ama durgun olurben özel yöntemlerimle onun neşesini yerine getiririm tabi
evvet tek tesellim o az kaldı diyebiliyoruz artık 20 mayısa gün sayıyorum artık plakalra düşücez ya o zaman daha çabuk geçer
neyse kızlar size iyi geceler bol sohbetleryarın iş güç sabahın köründe kalkıcam grşzzzz
kızlar yaa saç almayı düşünüyorum çıt çıt oluyo yaa aranızda kullanan varmı yada bildiğiniz ne kadar fiyatları bide uzun süreli kullanılabiliyo dmiiii
ayy cok sevındımm kullanan oldugunaacanm bn kullanıyorum cokta memnunum altıparmaktan almıstım.ama 4 yıl once 200 tl ydi.. gercek saç,3lü genişlikte 4 parça.röfle bıle yaptırdım onlara
ayy cok sevındımm kullanan oldugunaa4 yıl önce almışsın hala güzel duruyolar dmi kuzumm bide boyu ne kadar ben cok uzun istiyorumm kalçaya yakın falann sanırım onlar daha pahalı oluyoo :26:
helloooo beybiler
hosgeldın canımmmm nasılsın bakalım iyisin dmiiihelloooo beybiler
bakım derken ne yapılıyo mesela :26: evett gerçi saçlarımın gürlüğünden memnunum ama daha gür ve upuzun olsunlar dmiiiihala guzeller canım arada bakım yapıyorum tabı ayda bır falan
bnmkı popoma kadardı saf gıbı estıler kestım sımdı belıme yakınlar yınede ama sacı gur gosterıyor havalı duruyor gercı artık kendı sacımla renk ayrımından dolayı ve sevgılımın gunah oldugunu soyleyip istemedıgınden berı takamıyorum:26:
hi beybııı kızım nerlerdesın sen yaaaa.dun gece ılk geceyı konustuk bak kacırdın senın ilgi alanın
bakım derken ne yapılıyo mesela :26: evett gerçi saçlarımın gürlüğünden memnunum ama daha gür ve upuzun olsunlar dmiiiiben bikere takmıştımm sevgilimle devamlı sarıldığımızdann çıtçıtlar aşağı kaymıştı hepp ama memnundumm o zaman kuaförde çalışıyodum ordan takıyodumm ama bana 2.el ucları kırılmış hepp sana 150 tl ye veririm diyo 6 parçaa..başka bi yere sordumm 6 parça 200 tl dedii hemde yepyeniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?