Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ah ah benımkisi askerde değill amaa 2 yıldır bekliyorumm ve en az bi 2 yıl daha uzaktan uzağa kavuşacağımız günü beklicemmm evet hep yanyana olunca ayrı olmak cok daha zor gelir cnmm ama bitmiş bencede az kalmışş

sureklı bırlıkte olmakta eskıtır be yawrum ılıskıyı bu yandan bak tesellı ol

yabrular sıze bı soru

sevgılınızın moralı bozuk olunca sızden uzaklasır mı yakınlasır mı

sebep ben değilsem yakınlaşır ama durgun olur ben özel yöntemlerimle onun neşesini yerine getiririm tabi

evvet tek tesellim o az kaldı diyebiliyoruz artık 20 mayısa gün sayıyorum artık plakalra düşücez ya o zaman daha çabuk geçer

neyse kızlar size iyi geceler bol sohbetler yarın iş güç sabahın köründe kalkıcam grşzzzz

tmm canım iyi gecelerrr

kızlar yaa saç almayı düşünüyorum çıt çıt oluyo yaa aranızda kullanan varmı yada bildiğiniz ne kadar fiyatları bide uzun süreli kullanılabiliyo dmiiii

kızlar yaa saç almayı düşünüyorum çıt çıt oluyo yaa aranızda kullanan varmı yada bildiğiniz ne kadar fiyatları bide uzun süreli kullanılabiliyo dmiiii

canm bn kullanıyorum cokta memnunum altıparmaktan almıstım.ama 4 yıl once 200 tl ydi.. gercek saç,3lü genişlikte 4 parça.röfle bıle yaptırdım onlara

canm bn kullanıyorum cokta memnunum altıparmaktan almıstım.ama 4 yıl once 200 tl ydi.. gercek saç,3lü genişlikte 4 parça.röfle bıle yaptırdım onlara
ayy cok sevındımm kullanan oldugunaa 4 yıl önce almışsın hala güzel duruyolar dmi kuzumm bide boyu ne kadar ben cok uzun istiyorumm kalçaya yakın falann sanırım onlar daha pahalı oluyoo :26:

ayy cok sevındımm kullanan oldugunaa 4 yıl önce almışsın hala güzel duruyolar dmi kuzumm bide boyu ne kadar ben cok uzun istiyorumm kalçaya yakın falann sanırım onlar daha pahalı oluyoo :26:

hala guzeller canım arada bakım yapıyorum tabı ayda bır falan
bnmkı popoma kadardı saf gıbı estıler kestım sımdı belıme yakınlar yınede ama sacı gur gosterıyor havalı duruyor gercı artık kendı sacımla renk ayrımından dolayı ve sevgılımın gunah oldugunu soyleyip istemedıgınden berı takamıyorum:26:

bakım derken ne yapılıyo mesela :26: evett gerçi saçlarımın gürlüğünden memnunum ama daha gür ve upuzun olsunlar dmiiii ben bikere takmıştımm sevgilimle devamlı sarıldığımızdann çıtçıtlar aşağı kaymıştı hepp ama memnundumm o zaman kuaförde çalışıyodum ordan takıyodumm ama bana 2.el ucları kırılmış hepp sana 150 tl ye veririm diyo 6 parçaa..başka bi yere sordumm 6 parça 200 tl dedii hemde yepyeniii

hi beybııı kızım nerlerdesın sen yaaaa.dun gece ılk geceyı konustuk bak kacırdın senın ilgi alanın

kızım moralim bozuktu işte canım girmek bileemmmmm istemedi yani
ilk geceyi mikızım siz beni ne sanıyoresiniz ilgi alanımmış pehhh ben ilk geceden aşırı tırsıyorum be bu arada aklıma geldi bakk
aa iyi iç çamaşır konusunda zevkliyim yani üstüme sağlık yani

fıyatları cok ıyımıs canım yaaa kacırma ozaman..
ben sac kremlı bekletıyorum felan arada yumusasın dıye zeyınyaglı suda felan bekletıyorum
bnm çıtçıtlarda ıkı kere sewgılımın elınde kaldı bu ne yaa offf dıe savuruwerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…