Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benım bi tanıdıgmında sinemaya gitmişlerr çıtçıtı düşmüş kafasından iki saat saç aramışlarr adam diyomuş hala ne aradıgımızı anlayamadımm evet ya fiyatları iyi geldi banada ama korkuyorumm kandırırlar diye gerçek saç değilse diye cok güvenilir bi yerden almam lazım sonuçta onca para yanii bikere veriyosunn

artıkkkkk çıtçıtların elinde kalıcak kadar ne yaptıysanız

aksam 4-5 dk konustuk o iyi konusuyo seviyom falan filan diyor o tarz konusuyor yani ben sogugum ona karsı kapatırkende iyi aksamlar dedim kapattım ne bilim moralim bozuk hala icim sıkılıyor hevesim kactı

Son düzenleme:
[video=youtube;yd1uEvyzCmM]http://www.youtube.com/watch?v=yd1uEvyzCmM&feature=related[/video]
ben cok romantik takılıyorum bu aksam

ahahahyyttt
cok fenasın kızzz nelerede dıkkat edıyon
beybım oyle seyler yapmıyoduk yaaa sarılıyoduk takıldı eli işte heralde çıtçıt kısmıda gevşeyince cıkıverdı

bilmicem artıkkk belkide saçından sıkıca tuttu bi salladı anladın sen onun neden yapıldığını ve böylece adamın elinde kaldı çıtçıtların olma mı yani

adam demiş ya ne aradıgımızı anlamadım orda koptum
konuşmak istemiyorum bu konuyu burda
sonuçta onun adını bile ağzıma alsam değer vermiş olurum o benimkini anmıyor bile bende anmıcam

beybı ıstersen msnden dertlesebılırız gene??

hoşgeldiniz beybılerrrr

gwen sen ne yaptın anam var mı senın hanzodan bır ses bır nefess
hoşbulduk canımm. dün bizsiz neler konuşmuşsunuz siz öylee

hosgeldınnn bebişimmm napıyosunnn bakalımm

hoşbulduk kuzummm, artık kuzenim gittii, evde de herkes yattı, oturuyorum öyle tek başıma, Allah'tan siz varsınız siz napıyosunuz bakalımm, nasıl gidiyor?

aksam 4-5 dk konustuk o iyi konusuyo seviyom falan filan diyor o tarz konusuyor yani ben sogugum ona karsı kapatırkende iyi aksamlar dedim kapattım ne bilim moralim bozuk hala icim sıkılıyor hevesim kactı
anlıyorum canım hevesın kaçmıştır haklısın ama seviyosan sabrett herşeyin bi zamanı varr sen kaçarsan o ısrar ederr

adam demiş ya ne aradıgımızı anlamadım orda koptum

beybı ıstersen msnden dertlesebılırız gene??
aynen bende cok gülmüştümm erkekler anlamıyo pek öyle şeylerdenn gerçi benımki anlıyoo bana hangi rengın yakışacağını bile biliyooo ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…