- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.381
hosgeldın canımmmm nasılsın bakalım iyisin dmiii
benım bi tanıdıgmında sinemaya gitmişlerr çıtçıtı düşmüş kafasından iki saat saç aramışlarr adam diyomuş hala ne aradıgımızı anlayamadımmfıyatları cok ıyımıs canım yaaa kacırma ozaman..
ben sac kremlı bekletıyorum felan arada yumusasın dıye zeyınyaglı suda felan bekletıyorum
bnm çıtçıtlarda ıkı kere sewgılımın elınde kaldı bu ne yaa offf dıe savuruwerdı
fıyatları cok ıyımıs canım yaaa kacırma ozaman..
ben sac kremlı bekletıyorum felan arada yumusasın dıye zeyınyaglı suda felan bekletıyorum
bnm çıtçıtlarda ıkı kere sewgılımın elınde kaldı bu ne yaa offf dıe savuruwerdı
İyi geceler kızlaarr, ben geldimm
puff cok sıkıcı hayat cekicem gitcem
hosgeldınnn bebişimmm napıyosunnn bakalımmİyi geceler kızlaarr, ben geldimm
atroş senın nıye moralın bozuktu cicim
kuzum nasıl oldunn gelişme var mııpuff cok sıkıcı hayat cekicem gitcem
artıkkkkk çıtçıtların elinde kalıcak kadar ne yaptıysanız
iyiyim cnm napıyımm urfanın etrafı türküsünü dinliyorumm cook hosuma gidiyo nedense yaaaidare ederim işte cankım sen nasılsın
iyiyim cnm napıyımm urfanın etrafı türküsünü dinliyorumm cook hosuma gidiyo nedense yaaa
ahahahyyttt
cok fenasın kızzz nelerede dıkkat edıyon
beybım oyle seyler yapmıyoduk yaaa sarılıyoduk takıldı eli işte heralde çıtçıt kısmıda gevşeyince cıkıverdı
yoook kız alakası yok urfalı hiç tanıdıgım yok ama türkü cok hosuma gidiyooneden kız urfalı mı senin ki yoksa
adam demiş ya ne aradıgımızı anlamadım orda koptumbenım bi tanıdıgmında sinemaya gitmişlerr çıtçıtı düşmüş kafasından iki saat saç aramışlarr adam diyomuş hala ne aradıgımızı anlayamadımmevet ya fiyatları iyi geldi banada ama korkuyorumm kandırırlar diye gerçek saç değilse diye cok güvenilir bi yerden almam lazım sonuçta onca para yanii bikere veriyosunn
konuşmak istemiyorum bu konuyu burda
sonuçta onun adını bile ağzıma alsam değer vermiş olurum o benimkini anmıyor bile bende anmıcam
hoşbulduk canımm. dün bizsiz neler konuşmuşsunuz siz öyleehoşgeldiniz beybılerrrr
gwen sen ne yaptın anam var mı senın hanzodan bır ses bır nefess
hosgeldınnn bebişimmm napıyosunnn bakalımm
anlıyorum canım hevesın kaçmıştır haklısın ama seviyosan sabrett herşeyin bi zamanı varr sen kaçarsan o ısrar ederr
aksam 4-5 dk konustuk o iyi konusuyo seviyom falan filan diyor o tarz konusuyor yani ben sogugum ona karsı kapatırkende iyi aksamlar dedim kapattım ne bilim moralim bozuk hala icim sıkılıyor hevesim kactı
aynen bende cok gülmüştümm erkekler anlamıyo pek öyle şeylerdenn gerçi benımki anlıyoo bana hangi rengın yakışacağını bile biliyooo ahh ahhadam demiş ya ne aradıgımızı anlamadım orda koptum
beybı ıstersen msnden dertlesebılırız gene??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?