- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.401
iyiyim canımm çıt çıt almayı düşünüyorumdaa onunla ilgili araştırma yapıyorumm yaza bele kadar saçlarla girmek ıstıyorumm böyle kısa kısa olmuyo yaahoşbulduk canımm. dün bizsiz neler konuşmuşsunuz siz öylee
hoşbulduk kuzummm, artık kuzenim gittii, evde de herkes yattı, oturuyorum öyle tek başıma, Allah'tan siz varsınızsiz napıyosunuz bakalımm, nasıl gidiyor?
iyiyim canımm çıt çıt almayı düşünüyorumdaa onunla ilgili araştırma yapıyorumm yaza bele kadar saçlarla girmek ıstıyorumm böyle kısa kısa olmuyo yaa
oksijenli suyu tam bilemiyorum ama papatya suyuda açıyomuş canımm hemde zararsızz kuaförde açtırmada saman gibi olur saçlarınsaçlarının gürlüğü gayet iyi ama madem uzun istiyorsun bulabilirsen uygun ve de güzel al tabi kuzum
Ben de saçlarımın rengini oksijen suyuyla açmak istiyorum ya, gerçi yazın denizde açılıyor ama yaza kadar beklemek istemiyorum. oksijen suyunun saça zararı var mıdır acaba:26:
iyiyim canımm çıt çıt almayı düşünüyorumdaa onunla ilgili araştırma yapıyorumm yaza bele kadar saçlarla girmek ıstıyorumm böyle kısa kısa olmuyo yaa
oksijenli suyu tam bilemiyorum ama papatya suyuda açıyomuş canımm hemde zararsızz kuaförde açtırmada saman gibi olur saçların
boyalı saça etki etmezmiş papatya suyu öyle biliyorum benn kuzummcanım benim kardeşim denemişti papatya suyunu 1 hafta boyunca kullanıp güneşlendiği halde pek işe yaramadısaç rengine ve de yapısına göre değişiyordur gerçi. ben de bir deneyeyim, hem saçları besliyormuş papatya suyu. kuaföre kestirmek için bile gitmeye korkuyorum zaten
kuzum sizin aranız iyi di mi şimdi
topikte artık hiç eskisi gibi muhabbet olmuyo yaa
hımmmm cok üzüldüm senın adınaa barışmak için hiç çaba sarfetmedimi peki bu cocuk neden bitmişti ilişkiniz :26:
nefes alamıorum şuanne zaman ayrılmıstınız
ay bu gercekten cok kotu bı durum Allah korusun
evet öyle cnm sedef falan yokk bır hafta sonra gelicem demiştibu aralar herkesin bir işi çıktı sanırım, ben 2-3 gündür doğru dürüst giremedim mesela kuzum
boyalı saça etki etmezmiş papatya suyu öyle biliyorum benn kuzummevet maşallah baya iyiyiz önümüzdeki hafta %99.9 geliyoo inşallah bi aksilik cıkmazsaa
benım arkadasım yapmıştı çünkü bi kaç ton açılmıştı saçlarıı sarıya dönmüştü hafiftenn ondan biliyorum bendeeboyalı değildi saçları canım ama uygulamayı mı yanlış yaptık anlamadım ki
evet öyle cnm sedef falan yokk bır hafta sonra gelicem demiştikeşke saçlarım senınkiler kadar uzun olsaydıda hiç gerek kalmasaydı bunca masrafaaa
iyiyiz kuzum hoşgeldinn sen nasılsınn neler yapıyosunnsohbetiniz bol olsun kızlar
nasılsınız
nefes alamıorum şuankendisi ayrıldı seni üzüorum ben deişemiorum filan die 8 ay filan olmuştu arkadaşlarına ona ulaşmaya çalıştım o umursamadı beni filan demiş msnden yazmıştı bi kaç kez bende merak eden adam çıkar eve gelir filan demiştim bilmiorum ya böyle olmamalıydı başım çatlıo şuann napıcam ben
sohbetiniz bol olsun kızlar
nasılsınız
iyiyiz kuzum hoşgeldinn sen nasılsınn neler yapıyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?