Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iyiyim canımm çıt çıt almayı düşünüyorumdaa onunla ilgili araştırma yapıyorumm yaza bele kadar saçlarla girmek ıstıyorumm böyle kısa kısa olmuyo yaa

iyiyim canımm çıt çıt almayı düşünüyorumdaa onunla ilgili araştırma yapıyorumm yaza bele kadar saçlarla girmek ıstıyorumm böyle kısa kısa olmuyo yaa

saçlarının gürlüğü gayet iyi ama madem uzun istiyorsun bulabilirsen uygun ve de güzel al tabi kuzum
Ben de saçlarımın rengini oksijen suyuyla açmak istiyorum ya, gerçi yazın denizde açılıyor ama yaza kadar beklemek istemiyorum. oksijen suyunun saça zararı var mıdır acaba:26:

oksijenli suyu tam bilemiyorum ama papatya suyuda açıyomuş canımm hemde zararsızz kuaförde açtırmada saman gibi olur saçların

oksijenli suyu tam bilemiyorum ama papatya suyuda açıyomuş canımm hemde zararsızz kuaförde açtırmada saman gibi olur saçların

canım benim kardeşim denemişti papatya suyunu 1 hafta boyunca kullanıp güneşlendiği halde pek işe yaramadı saç rengine ve de yapısına göre değişiyordur gerçi. ben de bir deneyeyim, hem saçları besliyormuş papatya suyu. kuaföre kestirmek için bile gitmeye korkuyorum zaten
kuzum sizin aranız iyi di mi şimdi

boyalı saça etki etmezmiş papatya suyu öyle biliyorum benn kuzumm evet maşallah baya iyiyiz önümüzdeki hafta %99.9 geliyoo inşallah bi aksilik cıkmazsaa

hımmmm cok üzüldüm senın adınaa barışmak için hiç çaba sarfetmedimi peki bu cocuk neden bitmişti ilişkiniz :26:

ne zaman ayrılmıstınız
ay bu gercekten cok kotu bı durum Allah korusun
nefes alamıorum şuan kendisi ayrıldı seni üzüorum ben deişemiorum filan die 8 ay filan olmuştu arkadaşlarına ona ulaşmaya çalıştım o umursamadı beni filan demiş msnden yazmıştı bi kaç kez bende merak eden adam çıkar eve gelir filan demiştim bilmiorum ya böyle olmamalıydı başım çatlıo şuann napıcam ben

evet öyle cnm sedef falan yokk bır hafta sonra gelicem demişti keşke saçlarım senınkiler kadar uzun olsaydıda hiç gerek kalmasaydı bunca masrafaaa

canım benim, aslında seninkiler de uzar ama işte saçların bir "uzamama" dönemi oluyor. sen de o dönemdesin sanırım. böyle saç uzaması için kürler, bakımlar falan denedin mi hiç? Gerçi saçların böyle de gayet güzel tatlım

hmm Allah yardımcın olsn canm zor walla.ama unutmaktan baska care yok gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…