Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

içim acıdı suan yaa o kızada sana yaptıklarnı yapacaktırr canımm seni üzdü o kızı üzmeyecek mi sanıyosun bi insan neyse odur kolay kolay değişmezz sen üzme kendini o çocuk değişmediği sürece mutlu olamazlar zatennn

uff beni de ekleyin kızlar bu topiğe bende varım ...
4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır nişanlıyız ama nezaman evleneceğimiz meçhul bize kalsa hergün evleniyoruz ama bi sürü engel çıkıyor ve evlenemiyoruz. evlilik delisi olmuş derler ya öyle görünüyorum sanki bu yüzden. evet ama onunla evlenmek için deliriyorum onu çok seviyorum o benim hayatımın aşkı..onunla evlenmeyi çok istiyorum ama kavuşamıyoruz işte.. içim daraldı yine:44:

ayy canım kıyamam ya, 5 yıllık anıları bir anda kenara atmak çok zor, hatta imkansızdır ama onun nasıl biri olduğunu düşünerek kendini ondan soğutmaya çalış. 8 ayda msnden bi kaç kez yazarak ulaşmaya çalıştığını düşünen sonra da gidip başkasıyla çıkan biri için hiç üzülmeye değmez canım

kusra bakma kuzum önceki sayfada kalmış şimdi gördümm yazınııı.. deniyorum yaa aslında uzuyo ama istediğim kadar hızlı değil sinameke yapıyorum asla fön falan yapmıyorumm gerekmedikçe hep doğal haliyle saçlarımm şampuanımda birsürü yağlardan falan var..tşk ederim gürlüğü güzel bitekk bu gidişle çıt çıt almaktan baska çarem yokk

en azından adı var nişanlanmıssınız canm

hoşgeldin canımm. maşallah ilişkinize canını sıkma lütfen, nişanlanmışsınız ne güzel en azından ailelerin onayından geçmiş ilişki ve evlilik yolundaki ilk adımı atmışsınız, devamı da gelir hayırlısıyla... Ne gibi engeller çıkıyor peki:26:

hosgeldın canımm aramızaa ne güzel nişanlıymışsınızz inşallah düğününüzde hayırlısıyla olurr ne gibi engeller cıkıyo pekı canım özel değilsee :26:

şimdi thor izledim
birazdan ya life is beautiful ya da illusionist i izlerim
aslında daha önce izledim her ikisini de ama bıkmıyorum izlemekten çok hoş klasik filmler
ben film izleyince cok sıkılıyorum yaa kitap okuyuncada aynı şekilde hiç bi hobim yok ot gibiyim

olsun kuzum ya,çıt çıt al madem uzayana kadar, uzadıktan sonra da kendi saçlarını kullanırsın

ben film izleyince cok sıkılıyorum yaa kitap okuyuncada aynı şekilde hiç bi hobim yok ot gibiyim

kitap okumak ayrı bi zevk film izlemek ayrı bi zevk

ben ikisine de bayılıyorum sabahtan akşama kadar evden çıkmadan film izlediğim ve kitap okuduğum günler oldu
bu ara fantastik filmlere sardım

şimdi thor izledim
birazdan ya life is beautiful ya da illusionist i izlerim
aslında daha önce izledim her ikisini de ama bıkmıyorum izlemekten çok hoş klasik filmler

illusionist'i ben de çok seviyorum, life is beatiful'u izlemedim. izlenecekler listeme alayım hemenn

kitap okumak ayrı bi zevk film izlemek ayrı bi zevk

ben ikisine de bayılıyorum sabahtan akşama kadar evden çıkmadan film izlediğim ve kitap okuduğum günler oldu
bu ara fantastik filmlere sardım
ne güzell hiç sıkılmıyosundur benım gibiii

ne güzell hiç sıkılmıyosundur benım gibiii

aslında sen de tarzın olan bir filmi izlesen eminim çok seversin ve bağımlı olursun canım, sen aşk filmlerinden hoşlanırsın bence, izlemek istediğin zaman bana haber et sana çok güzel romantik filmler önereyim

hosgeldın canımm aramızaa ne güzel nişanlıymışsınızz inşallah düğününüzde hayırlısıyla olurr ne gibi engeller cıkıyo pekı canım özel değilsee :26:
kayınvalide nişanı bozmaya çalıştı uzun süre. evlilik için de bizi oyaladı durdu kaç yıldır. en sonunda çirkeflik üstüne çirkeflik. başka bi kız beğenmiş onu alacakmış. nişanlım beni bırakmadı. çok mücadele ettik birbirimiz için. sorun yok benimle ilgili olay kaşımın üstünde gözüm var onun ailesine layık değilim söylediği bu başka bişi yok. varsa da bilmiyorum yüzüme sölemedi alttan güreşti. herşeye rağmen birlikteyiz Allaha şükürler olsun. severken ayırmaya çalıştılar tırnaklarımı sökseler bu kadar canım yanmazdı. neyse nişanlım bi kaç aydır işini yoluna koydu rahatız en sonunda rahat bıraktı bizi ama hergün yeniden hortluycak diye aklım çıkıyo. sanki her zaman bizi takip ediyor gibi paranoyalar üretir oldum korkulu rüyam bu olacaktı aklıma gelmezdi...:44: evimiz herşeyimiz hazır kaç sefer gün aldık evlenmek için ama her seferinde bi olay çıkarıp engel oldu bize. maddi durumumuz da iyi şimdi en kısa zamanda evlenmeyi istiyoruz. çok yıprandık bu süreçte psikolojik olarak. nişanlımın da kendiyle ne gibi sorunu var ruh halini ben bile anlayamıyorum. aşkım ne zaman evleniriz düğün müğün gözümde yok artık diyorum. ona kalsa yarın hemen ama öyle olmuyor tabi.. artık tek başına benimle olduğu için.. gücümüz tükendi ama küllerimizden doğmaya çalışıyoruz...kafamızda çok karışık ama çok seviyoruz

evett mesela kitaplardada aşk tarzı olanları cok begenıyorum ipek ongunun bütün serisini bitirdimmm liseye giderkenn ondan sonrada kitap okumadım zaten zevkime hitap eden bulamadımm ne kadar sıkılgan bi insanım ya evet izleyeceğim zaman haber veririm canımm

üzüldüm canım valla böyle kayınvalide meselelerini okudukça korkuyorumm benımkiler suanda iyi gibiler bana karşı amaa herşey ciddiye binince ortaya cıkıyoo ama maşallah siz birbirinizi gerçekten sevmişsiniz ki bırakmamışsınızz çünkü kolay değil bunları yaşamakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…