- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.421
hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın
içim acıdı suan yaa o kızada sana yaptıklarnı yapacaktırr canımm seni üzdü o kızı üzmeyecek mi sanıyosun bi insan neyse odur kolay kolay değişmezz sen üzme kendini o çocuk değişmediği sürece mutlu olamazlar zatennnnefes alamıorum şuankendisi ayrıldı seni üzüorum ben deişemiorum filan die 8 ay filan olmuştu arkadaşlarına ona ulaşmaya çalıştım o umursamadı beni filan demiş msnden yazmıştı bi kaç kez bende merak eden adam çıkar eve gelir filan demiştim bilmiorum ya böyle olmamalıydı başım çatlıo şuann napıcam ben
hangi filmleri izliyosun bakıyımmmfilm izledim bi mola verdim kk ya bakmak için şimdi yine bi tane daha film izlicem
hangi filmleri izliyosun bakıyımmm
nefes alamıorum şuankendisi ayrıldı seni üzüorum ben deişemiorum filan die 8 ay filan olmuştu arkadaşlarına ona ulaşmaya çalıştım o umursamadı beni filan demiş msnden yazmıştı bi kaç kez bende merak eden adam çıkar eve gelir filan demiştim bilmiorum ya böyle olmamalıydı başım çatlıo şuann napıcam ben
kusra bakma kuzum önceki sayfada kalmış şimdi gördümm yazınııı.. deniyorum yaa aslında uzuyo ama istediğim kadar hızlı değil sinameke yapıyorum asla fön falan yapmıyorumm gerekmedikçe hep doğal haliyle saçlarımm şampuanımda birsürü yağlardan falan var..tşk ederim gürlüğü güzel bitekk bu gidişle çıt çıt almaktan baska çarem yokkcanım benim, aslında seninkiler de uzar ama işte saçların bir "uzamama" dönemi oluyor. sen de o dönemdesin sanırım. böyle saç uzaması için kürler, bakımlar falan denedin mi hiç? Gerçi saçların böyle de gayet güzel tatlım
uff beni de ekleyin kızlar bu topiğe bende varım ...
4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır nişanlıyız ama nezaman evleneceğimiz meçhulbize kalsa hergün evleniyoruz ama bi sürü engel çıkıyor ve evlenemiyoruz. evlilik delisi olmuş derler ya öyle görünüyorum sanki bu yüzden. evet ama onunla evlenmek için deliriyorum onu çok seviyorum o benim hayatımın aşkı..onunla evlenmeyi çok istiyorum ama kavuşamıyoruz işte.. içim daraldı yine:44:
uff beni de ekleyin kızlar bu topiğe bende varım ...
4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır nişanlıyız ama nezaman evleneceğimiz meçhulbize kalsa hergün evleniyoruz ama bi sürü engel çıkıyor ve evlenemiyoruz. evlilik delisi olmuş derler ya öyle görünüyorum sanki bu yüzden. evet ama onunla evlenmek için deliriyorum onu çok seviyorum o benim hayatımın aşkı..onunla evlenmeyi çok istiyorum ama kavuşamıyoruz işte.. içim daraldı yine:44:
hosgeldın canımm aramızaauff beni de ekleyin kızlar bu topiğe bende varım ...
ben film izleyince cok sıkılıyorum yaa kitap okuyuncada aynı şekilde hiç bi hobim yok ot gibiyimşimdi thor izledim
birazdan ya life is beautiful ya da illusionist i izlerim
aslında daha önce izledim her ikisini de ama bıkmıyorum izlemekten çok hoş klasik filmler
kusra bakma kuzum önceki sayfada kalmış şimdi gördümm yazınııı.. deniyorum yaa aslında uzuyo ama istediğim kadar hızlı değil sinameke yapıyorum asla fön falan yapmıyorumm gerekmedikçe hep doğal haliyle saçlarımm şampuanımda birsürü yağlardan falan var..tşk ederim gürlüğü güzel bitekk bu gidişle çıt çıt almaktan baska çarem yokk
ben film izleyince cok sıkılıyorum yaa kitap okuyuncada aynı şekilde hiç bi hobim yok ot gibiyim
evet kısmetse öyle yapıcamm canımmolsun kuzum ya,çıt çıt al madem uzayana kadar, uzadıktan sonra da kendi saçlarını kullanırsın
şimdi thor izledim
birazdan ya life is beautiful ya da illusionist i izlerim
aslında daha önce izledim her ikisini de ama bıkmıyorum izlemekten çok hoş klasik filmler
ne güzell hiç sıkılmıyosundur benım gibiiikitap okumak ayrı bi zevk film izlemek ayrı bi zevk
ben ikisine de bayılıyorum sabahtan akşama kadar evden çıkmadan film izlediğim ve kitap okuduğum günler oldu
bu ara fantastik filmlere sardım
ne güzell hiç sıkılmıyosundur benım gibiii
kayınvalide nişanı bozmaya çalıştı uzun süre. evlilik için de bizi oyaladı durdu kaç yıldır. en sonunda çirkeflik üstüne çirkeflik. başka bi kız beğenmiş onu alacakmış. nişanlım beni bırakmadı. çok mücadele ettik birbirimiz için. sorun yok benimle ilgili olay kaşımın üstünde gözüm var onun ailesine layık değilim söylediği bu başka bişi yok. varsa da bilmiyorum yüzüme sölemedi alttan güreşti. herşeye rağmen birlikteyiz Allaha şükürler olsun. severken ayırmaya çalıştılar tırnaklarımı sökseler bu kadar canım yanmazdı. neyse nişanlım bi kaç aydır işini yoluna koydu rahatız en sonunda rahat bıraktı bizi ama hergün yeniden hortluycak diye aklım çıkıyo. sanki her zaman bizi takip ediyor gibi paranoyalar üretir oldum korkulu rüyam bu olacaktı aklıma gelmezdi...:44: evimiz herşeyimiz hazır kaç sefer gün aldık evlenmek için ama her seferinde bi olay çıkarıp engel oldu bize. maddi durumumuz da iyi şimdi en kısa zamanda evlenmeyi istiyoruz. çok yıprandık bu süreçte psikolojik olarak. nişanlımın da kendiyle ne gibi sorunu var ruh halini ben bile anlayamıyorum. aşkım ne zaman evleniriz düğün müğün gözümde yok artık diyorum. ona kalsa yarın hemen ama öyle olmuyor tabi.. artık tek başına benimle olduğu için.. gücümüz tükendi ama küllerimizden doğmaya çalışıyoruz...kafamızda çok karışık ama çok seviyoruzhosgeldın canımm aramızaane güzel nişanlıymışsınızz inşallah düğününüzde hayırlısıyla olurr ne gibi engeller cıkıyo pekı canım özel değilsee :26:
evett mesela kitaplardada aşk tarzı olanları cok begenıyorum ipek ongunun bütün serisini bitirdimmm liseye giderkenn ondan sonrada kitap okumadım zaten zevkime hitap eden bulamadımm ne kadar sıkılgan bi insanım yaaslında sen de tarzın olan bir filmi izlesen eminim çok seversin ve bağımlı olursun canım, sen aşk filmlerinden hoşlanırsın bence, izlemek istediğin zaman bana haber et sana çok güzel romantik filmler önereyim
üzüldüm canım valla böyle kayınvalide meselelerini okudukça korkuyorumm benımkiler suanda iyi gibiler bana karşı amaa herşey ciddiye binince ortaya cıkıyookayınvalide nişanı bozmaya çalıştı uzun süre. evlilik için de bizi oyaladı durdu kaç yıldır. en sonunda çirkeflik üstüne çirkeflik. başka bi kız beğenmiş onu alacakmış. nişanlım beni bırakmadı. çok mücadele ettik birbirimiz için. sorun yok benimle ilgili olay kaşımın üstünde gözüm var onun ailesine layık değilim söylediği bu başka bişi yok. varsa da bilmiyorum yüzüme sölemedi alttan güreşti. herşeye rağmen birlikteyiz Allaha şükürler olsun. severken ayırmaya çalıştılar tırnaklarımı sökseler bu kadar canım yanmazdı. neyse nişanlım bi kaç aydır işini yoluna koydu rahatız en sonunda rahat bıraktı bizi ama hergün yeniden hortluycak diye aklım çıkıyo. sanki her zaman bizi takip ediyor gibi paranoyalar üretir oldum korkulu rüyam bu olacaktı aklıma gelmezdi...:44: evimiz herşeyimiz hazır kaç sefer gün aldık evlenmek için ama her seferinde bi olay çıkarıp engel oldu bize. maddi durumumuz da iyi şimdi en kısa zamanda evlenmeyi istiyoruz. çok yıprandık bu süreçte psikolojik olarak. nişanlımın da kendiyle ne gibi sorunu var ruh halini ben bile anlayamıyorum. aşkım ne zaman evleniriz düğün müğün gözümde yok artık diyorum. ona kalsa yarın hemen ama öyle olmuyor tabi.. artık tek başına benimle olduğu için.. gücümüz tükendi ama küllerimizden doğmaya çalışıyoruz...kafamızda çok karışık ama çok seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?