Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ayy bu kayınvalide, görümce, elti meseleleri çok zor ya.. Ben de çok korkuyorum bu tarz şeyler yaşamaktan
Allah yardımcınız olsun, kayınvalidenizin içine de yumuşaklık versin..
Ayrıca maşallah size, herşeye rağmen birliktesiniz, karşılığını da alırsınız inşallah.

hemde hiç kolay değil yaşayan bilirmiş ya Allah kimseye yaşatmasın diye dua ettik yaşadıklarımızdan. ama düşmanlarımızı da Allah bildiği gibi yapsın
sevgili olabilmek içinde 8 ay bekleyerek kaç kişiyle mücadele ettik...
nişanlı olabilmek içinde çok mücadele etmiştik onu başardık çok şükür sıra evlilikte inşallah
bizim hikayemiz hep mücadele ile geçiyor ...anlamıyorum neden böyleyiz biz :44:

amin canım cok zordur emınım yaa..olsun ama birbirinizin değerini daha iyi anlarsınızz kolay bu günlere gelememişsinizz Allahım mükafatını verir inşallah

canlarım ben çıkıyorum, o kadar uykum var ki kendimi veremedim buraya...
öpüyorum hepinizi, iyi geceler

bnim 3 senelik bi ilişkim var. ikimizde 21 yaşındayız .onun bu sene okulu bitiyor.ama benim daha iki sene var.daha benim okulum bitcek.aynı şehre atancaz falan filan var bayağ.onun iş bulması askerlik.off off

bnim 3 senelik bi ilişkim var. ikimizde 21 yaşındayız .onun bu sene okulu bitiyor.ama benim daha iki sene var.daha benim okulum bitcek.aynı şehre atancaz falan filan var bayağ.onun iş bulması askerlik.off off

hoşgeldin canım.. ümitsizliğe kapılma burdaki bi çok kişinin aynı konuda sıkıntıları var. inşallah engelleri atlatıp kavuşuruz hayırlısıyla...

hmm Allah yardımcın olsn canm zor walla.ama unutmaktan baska care yok gıbı

aklıma gekdikçe gözlerim doluor Haklısınız unutmaktan başka çarem yok :26:
Allah sizi sevdiğinize bağışlasın kızlar

sorma canım ya, bu aralar pek ıssız buralar, ben de uğrayamadım, yarın da kapadokya gezisine gidiyorum 3 günlüğüne. burada eskisi gibi muhabbetleri özledim

Ooowww...Sende mi Brütüs Bnde 2 gecedir giremiorum benimkiyle gece telde konuştuğumuz için..Aynenn bende özledimm....Ammavelakin,Semiramis,Sedef,Atractive,hürremland,qwen..hey gidi qünler Bu arada iyi yolculuklar tatlımm,umarım güzel geçer :)

valla ben burdayım canımm sedef başka bi ile gitti gezmeye hürrem buralarda ama bikaç kişiyle akıcı bi muhabbet olmuyo eskiden ne güzel herkes burdaydı en az 10 kişi oluyodu

sağolasın kuzumm bi gidip şöyle güzel bir stres atayım, gezeyim göreyim de dönüşüm muhteşem olsun inş. geldikten sonra muhabbetlere tam gaz devam diğer kızlar da o zamana aktifleşmiş olurlar inşallah
sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışmaların canım?

valla ben burdayım canımm sedef başka bi ile gitti gezmeye hürrem buralarda ama bikaç kişiyle akıcı bi muhabbet olmuyo eskiden ne güzel herkes burdaydı en az 10 kişi oluyodu

kuzum merak etme durgunluk evremiz bi geçsin, sedef tatilinden gelsin ben 3 günlük gezimi yapıp geleyim, kızlar da sıkıntılarını halletsin, dönüşlerimiz muhteşem olacak inşallahh:13: eee nasılsın ne yapıyorsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…