- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.441
kayınvalide nişanı bozmaya çalıştı uzun süre. evlilik için de bizi oyaladı durdu kaç yıldır. en sonunda çirkeflik üstüne çirkeflik. başka bi kız beğenmiş onu alacakmış. nişanlım beni bırakmadı. çok mücadele ettik birbirimiz için. sorun yok benimle ilgili olay kaşımın üstünde gözüm var onun ailesine layık değilim söylediği bu başka bişi yok. varsa da bilmiyorum yüzüme sölemedi alttan güreşti. herşeye rağmen birlikteyiz Allaha şükürler olsun. severken ayırmaya çalıştılar tırnaklarımı sökseler bu kadar canım yanmazdı. neyse nişanlım bi kaç aydır işini yoluna koydu rahatız en sonunda rahat bıraktı bizi ama hergün yeniden hortluycak diye aklım çıkıyo. sanki her zaman bizi takip ediyor gibi paranoyalar üretir oldum korkulu rüyam bu olacaktı aklıma gelmezdi...:44: evimiz herşeyimiz hazır kaç sefer gün aldık evlenmek için ama her seferinde bi olay çıkarıp engel oldu bize. maddi durumumuz da iyi şimdi en kısa zamanda evlenmeyi istiyoruz. çok yıprandık bu süreçte psikolojik olarak. nişanlımın da kendiyle ne gibi sorunu var ruh halini ben bile anlayamıyorum. aşkım ne zaman evleniriz düğün müğün gözümde yok artık diyorum. ona kalsa yarın hemen ama öyle olmuyor tabi.. artık tek başına benimle olduğu için.. gücümüz tükendi ama küllerimizden doğmaya çalışıyoruz...kafamızda çok karışık ama çok seviyoruz
hemde hiç kolay değilüzüldüm canım valla böyle kayınvalide meselelerini okudukça korkuyorumm benımkiler suanda iyi gibiler bana karşı amaa herşey ciddiye binince ortaya cıkıyooama maşallah siz birbirinizi gerçekten sevmişsiniz ki bırakmamışsınızz çünkü kolay değil bunları yaşamakk
amin canım cok zordur emınım yaa..olsun ama birbirinizin değerini daha iyi anlarsınızz kolay bu günlere gelememişsinizz Allahım mükafatını verir inşallahhemde hiç kolay değilyaşayan bilirmiş ya Allah kimseye yaşatmasın diye dua ettik yaşadıklarımızdan. ama düşmanlarımızı da Allah bildiği gibi yapsın
sevgili olabilmek içinde 8 ay bekleyerek kaç kişiyle mücadele ettik...
nişanlı olabilmek içinde çok mücadele etmiştik onu başardık çok şükür sıra evlilikte inşallah
bizim hikayemiz hep mücadele ile geçiyor ...anlamıyorum neden böyleyiz biz :44:
tmm canım olsun iyi geceler görüşürüzcanlarım ben çıkıyorum, o kadar uykum var ki kendimi veremedim buraya...
öpüyorum hepinizi, iyi geceler
bnim 3 senelik bi ilişkim var. ikimizde 21 yaşındayız .onun bu sene okulu bitiyor.ama benim daha iki sene var.daha benim okulum bitcek.aynı şehre atancaz falan filan var bayağ.onun iş bulması askerlik.off off
Bu topiğin tadı mı kalmadı nenerdesinizz lnnnnnnnn :95:
hmm Allah yardımcın olsn canm zor walla.ama unutmaktan baska care yok gıbı
aklıma gekdikçe gözlerim doluoriçim acıdı suan yaa o kızada sana yaptıklarnı yapacaktırr canımm seni üzdü o kızı üzmeyecek mi sanıyosun bi insan neyse odur kolay kolay değişmezz sen üzme kendini o çocuk değişmediği sürece mutlu olamazlar zatennn
sorma canım ya, bu aralar pek ıssız buralar, ben de uğrayamadım, yarın da kapadokya gezisine gidiyorum 3 günlüğüne. burada eskisi gibi muhabbetleri özledim
sorma kuzum artık kimse uğramıyo pekk kızlarda sorunları oldugunda genelde msnden muhabbet ediyolar o yüzden buraya pek yazmıyolarBu topiğin tadı mı kalmadı nenerdesinizz lnnnnnnnn :95:
amin canım en kısa zamanda seninde karşına sevebileceğin seni seven bi insan cıkar inşallahaklıma gekdikçe gözlerim doluorHaklısınız unutmaktan başka çarem yok :26:
Allah sizi sevdiğinize bağışlasın kızlar
valla ben burdayım canımm sedef başka bi ile gitti gezmeye hürrem buralarda ama bikaç kişiyle akıcı bi muhabbet olmuyo eskiden ne güzel herkes burdaydı en az 10 kişi oluyoduOoowww...Sende mi BrütüsBnde 2 gecedir giremiorum benimkiyle gece telde konuştuğumuz için..Aynenn bende özledimm....Ammavelakin,Semiramis,Sedef,Atractive,hürremland,qwen..hey gidi qünler Bu arada iyi yolculuklar tatlımm,umarım güzel geçer :)
hosgeldın canımm nasılsın seninki başladı mı işefıstıklarrrrrr
yok yaw kızlar sadece bu arA takılamadık herkesın ısı vardı ondan
hosgeldın canımm nasılsın seninki başladı mı işe
sağolasın kuzummOoowww...Sende mi BrütüsBnde 2 gecedir giremiorum benimkiyle gece telde konuştuğumuz için..Aynenn bende özledimm....Ammavelakin,Semiramis,Sedef,Atractive,hürremland,qwen..hey gidi qünler Bu arada iyi yolculuklar tatlımm,umarım güzel geçer :)
valla ben burdayım canımm sedef başka bi ile gitti gezmeye hürrem buralarda ama bikaç kişiyle akıcı bi muhabbet olmuyo eskiden ne güzel herkes burdaydı en az 10 kişi oluyodu
anladım canım arkadası falandır yaa kızma hemennbaşladı canm ama konusamadık daha, aradım azonce mesgul ıkı sAAttır gerı de dönmedi kımle konusyosa artık
başladı canm ama konusamadık daha, aradım azonce mesgul ıkı sAAttır gerı de dönmedi kımle konusyosa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?