- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.461
inşallah ya özlüyorum eski muhabbetlerimizii 700 lü sayfalara bi anda gelmiştikksağolasın kuzummbi gidip şöyle güzel bir stres atayım, gezeyim göreyim de dönüşüm muhteşem olsun inş. geldikten sonra muhabbetlere tam gaz devam diğer kızlar da o zamana aktifleşmiş olurlar inşallah
sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışmaların canım?
kuzum merak etme durgunluk evremiz bi geçsin, sedef tatilinden gelsin ben 3 günlük gezimi yapıp geleyim, kızlar da sıkıntılarını halletsin, dönüşlerimiz muhteşem olacak inşallahh:13: eee nasılsın ne yapıyorsun kuzum
inşallah ya özlüyorum eski muhabbetlerimizii 700 lü sayfalara bi anda gelmiştikkiyiyim napıyımm bugun anneme hediye aldımm cok güzel bi tişört ilk gördüğümde hayran kalmıştım anneme şimdiden göstermek zorunda kaldımm olmazsa falan 10 gün sonraya değiştirme yapmazlarr o yüzden denettirdimm
evet cok beğendi kuzum tam onun istediği gibiydi zaten boyu uzun seviyo uzun aldım kalçaları kapatıyo hafiften krem rengi dantel işlemeleri var belinde ince bi kemer varriyi yapmışsın tatlım, hayırlı olsun hediyen. beğendi mi bari:) Ben de hediye alcam daha, aklımda da pek bişey yok ama çantaya ihtiyacım var deyip duruyor bu araçanta alırım belki
anladım canım arkadası falandır yaa kızma hemenn
evet canım öyledir tabii..buarada mesleği üzerine bi işe mi başladı sevgilincanım arkadaslarıdır zaten yaaa bu kadar uzun onlarla konusuo işle ılgılı yada aılesı
sevındım canımm konuş sevdiğinle bol bollkızlar sımdı sinameki kürü yapıcM AHANDA ARIO :))9
evet cok beğendi kuzum tam onun istediği gibiydi zaten boyu uzun seviyo uzun aldım kalçaları kapatıyo hafiften krem rengi dantel işlemeleri var belinde ince bi kemer varrevet çantada güzel fikirr bende önceki yıllarda almıştım çanta ama annem değil ben kullandım çoğunlukla cok güzeldi napıyımm
sevındım canımm konuş sevdiğinle bol bollsinamekeyi bende yapıyodum ara verdımm saç rengini açıyo ya o yüzden ama sevgilimle buluştuktan sonra tekrar başlıcamm
biz kızlar az değiliz yaa giyim konusunda gözümüz hiç duymuyoo bugunn arkadasımla çarşıda işlerimiz vardıı hep gözüm mağazalardaa ki dolabımı ne zaman açsam tepeme kıyafetlerim düşüyoone güzel beğendiyse kuzum, zor kısmı atlatmışsın
aynen ben de çantayı kendi zevkime göre alıp arada el koymayı düşünüyorum tatlım
sinameke aktardan alınan ota benzer bişey kuzumm onu alıyosun suda kaynatıyosun sonra içine bir kasık badem yağı,bir tanede eczaneden bemix ampul alıp koyuyosunn..saçları hem besliyo hemde uzatıyoo bemix ampul saç için cok iyi zaten sinameke otununda saç uzatma etkisi varmışşkızlar çok cahil hissediyorum kendimi bu soruyu sorduğum için ama.. sinemeke nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor:26:
aynen kuzum yaaabiz kızlar az değiliz yaa giyim konusunda gözümüz hiç duymuyoo bugunn arkadasımla çarşıda işlerimiz vardıı hep gözüm mağazalardaa ki dolabımı ne zaman açsam tepeme kıyafetlerim düşüyoo
sinameke aktardan alınan ota benzer bişey kuzumm onu alıyosun suda kaynatıyosun sonra içine bir kasık badem yağı,bir tanede eczaneden bemix ampul alıp koyuyosunn..saçları hem besliyo hemde uzatıyoo bemix ampul saç için cok iyi zaten sinameke otununda saç uzatma etkisi varmışş
rica ederim tatlım gerçekten baya yumuşak yapıyoo ama kokusu biraz tuhaff bemixinaynen kuzum yaaadolabımda yeni kıyafete yer yok ama açınca hala giyecek bir şey bulamıyorum:18:
aaa benim de yapasım geldi, aktarı ilk gördüğüm yerde alacağım tatlım, teşekkürler bilgilendirmen için
afiyet olsun kuzummm tm bende aksam gördüğüm rüyayı anlatayım sizlereeekızlar yemek yiyip geleyim size ilk geceyle ilgili gördüğüm o korkulu rüyamı anlatayımsiz de yorumlarsınız
valla ben burdayım canımm sedef başka bi ile gitti gezmeye hürrem buralarda ama bikaç kişiyle akıcı bi muhabbet olmuyo eskiden ne güzel herkes burdaydı en az 10 kişi oluyodu
sağolasın kuzummbi gidip şöyle güzel bir stres atayım, gezeyim göreyim de dönüşüm muhteşem olsun inş. geldikten sonra muhabbetlere tam gaz devam diğer kızlar da o zamana aktifleşmiş olurlar inşallah
sen nasılsın, nasıl gidiyor çalışmaların canım?
Hıhı çok iyi gelir sanaiyiyim cnm çalışmalar akşamları dışında ii gdiyo akşamları pek çalışamıorum çok çbk gçyo zman..bide cnm çok skılıyo :s
kuzum merak etme durgunluk evremiz bi geçsin, sedef tatilinden gelsin ben 3 günlük gezimi yapıp geleyim, kızlar da sıkıntılarını halletsin, dönüşlerimiz muhteşem olacak inşallahh:13: eee nasılsın ne yapıyorsun kuzum
merhabalar:)
ammavelakinin konusunu okumştm onun profilnden de burayı buldm. bu arada ammavelakin buradan da söylemk istedm sevginiz,aşknız çok hoş maşallah. allah sevgilinle tüm engelleri aşıp evleneblmenizi nasp eder. inş. hepimizin.
bu arada kızlar beni de aranza kabul edermısınız :)
Hoşgeldin canımm :) Aaa ammavelakinin konusu mu varmışş okurum sonra :) tabi canım buyur gel :) Eee anlat bakalımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?