Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

inşallah ya özlüyorum eski muhabbetlerimizii 700 lü sayfalara bi anda gelmiştikk iyiyim napıyımm bugun anneme hediye aldımm cok güzel bi tişört ilk gördüğümde hayran kalmıştım anneme şimdiden göstermek zorunda kaldımm olmazsa falan 10 gün sonraya değiştirme yapmazlarr o yüzden denettirdimm

iyi yapmışsın tatlım, hayırlı olsun hediyen. beğendi mi bari:) Ben de hediye alcam daha, aklımda da pek bişey yok ama çantaya ihtiyacım var deyip duruyor bu ara çanta alırım belki

iyi yapmışsın tatlım, hayırlı olsun hediyen. beğendi mi bari:) Ben de hediye alcam daha, aklımda da pek bişey yok ama çantaya ihtiyacım var deyip duruyor bu ara çanta alırım belki
evet cok beğendi kuzum tam onun istediği gibiydi zaten boyu uzun seviyo uzun aldım kalçaları kapatıyo hafiften krem rengi dantel işlemeleri var belinde ince bi kemer varr evet çantada güzel fikirr bende önceki yıllarda almıştım çanta ama annem değil ben kullandım çoğunlukla cok güzeldi napıyımm

ne güzel beğendiyse kuzum, zor kısmı atlatmışsın
aynen ben de çantayı kendi zevkime göre alıp arada el koymayı düşünüyorum tatlım

sevındım canımm konuş sevdiğinle bol boll sinamekeyi bende yapıyodum ara verdımm saç rengini açıyo ya o yüzden ama sevgilimle buluştuktan sonra tekrar başlıcamm

kızlar çok cahil hissediyorum kendimi bu soruyu sorduğum için ama.. sinemeke nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor:26:

ne güzel beğendiyse kuzum, zor kısmı atlatmışsın
aynen ben de çantayı kendi zevkime göre alıp arada el koymayı düşünüyorum tatlım
biz kızlar az değiliz yaa giyim konusunda gözümüz hiç duymuyoo bugunn arkadasımla çarşıda işlerimiz vardıı hep gözüm mağazalardaa ki dolabımı ne zaman açsam tepeme kıyafetlerim düşüyoo

kızlar çok cahil hissediyorum kendimi bu soruyu sorduğum için ama.. sinemeke nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor:26:
sinameke aktardan alınan ota benzer bişey kuzumm onu alıyosun suda kaynatıyosun sonra içine bir kasık badem yağı,bir tanede eczaneden bemix ampul alıp koyuyosunn..saçları hem besliyo hemde uzatıyoo bemix ampul saç için cok iyi zaten sinameke otununda saç uzatma etkisi varmışş

aynen kuzum yaaa dolabımda yeni kıyafete yer yok ama açınca hala giyecek bir şey bulamıyorum:18:

aaa benim de yapasım geldi, aktarı ilk gördüğüm yerde alacağım tatlım, teşekkürler bilgilendirmen için

kızlar yemek yiyip geleyim size ilk geceyle ilgili gördüğüm o korkulu rüyamı anlatayım siz de yorumlarsınız

rica ederim tatlım gerçekten baya yumuşak yapıyoo ama kokusu biraz tuhaff bemixin sorma yaa bnde bulamıyorumm buluşucaz yakındaa bende genelde siyah renk kıyafet varr ama bütün bulusmalara siyah renkle gitmişimm bu sefer değişik renkler giymek istediğim için düşünüp duruyorummm :26:

merhabalar:)
ammavelakinin konusunu okumştm onun profilnden de burayı buldm. bu arada ammavelakin buradan da söylemk istedm sevginiz,aşknız çok hoş maşallah. allah sevgilinle tüm engelleri aşıp evleneblmenizi nasp eder. inş. hepimizin.
bu arada kızlar beni de aranza kabul edermısınız :)

valla ben burdayım canımm sedef başka bi ile gitti gezmeye hürrem buralarda ama bikaç kişiyle akıcı bi muhabbet olmuyo eskiden ne güzel herkes burdaydı en az 10 kişi oluyodu

Aynenn canım yaa eskiden ne güzeldi öyle :) toplanırız tekrardan inş. :)

İnş :) sedefi de özledik he :) Nolsn cnm yaa bugün biraz canım sıkıldı ama iim onun dışında

Hoşgeldin canımm :) Aaa ammavelakinin konusu mu varmışş okurum sonra :) tabi canım buyur gel :) Eee anlat bakalımm :)

Hoşgeldin canımm :) Aaa ammavelakinin konusu mu varmışş okurum sonra :) tabi canım buyur gel :) Eee anlat bakalımm :)

hoşbulduk=) evet sevgilisinin ayrı olduklarında attığı msjlarla ilgili bi konuydu
benimde 2yıllık ilişkim var evliliğe de maddi durumlr dolayısıyla 2-3 sene var evliliğe arada ilgisizlik dönemlermz oluyor şu an iyi gibi aramz sizin sevgililernzle aranz nasıl ilgi alaka durumları falan mesela? günde ne sıklıkla görüşüyorsnz kaç günde bi buluşuyosunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…