- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.481
hoşbulduk=) evet sevgilisinin ayrı olduklarında attığı msjlarla ilgili bi konuydu
benimde 2yıllık ilişkim var evliliğe de maddi durumlr dolayısıyla 2-3 sene var evliliğe arada ilgisizlik dönemlermz oluyor şu an iyi gibi aramz sizin sevgililernzle aranz nasıl ilgi alaka durumları falan mesela? günde ne sıklıkla görüşüyorsnz kaç günde bi buluşuyosunz
mrb canımm hosgeldin aramızaamerhabalar:)
ammavelakinin konusunu okumştm onun profilnden de burayı buldm. bu arada ammavelakin buradan da söylemk istedm sevginiz,aşknız çok hoş maşallah. allah sevgilinle tüm engelleri aşıp evleneblmenizi nasp eder. inş. hepimizin.
bu arada kızlar beni de aranza kabul edermısınız :)
fıstıklar ben sınamekı yapacegım:)) yemek yıyıcem bırazda mat çöüp gelerım aksama ancaaa 1 e dogru gelebılırım emmaaa.muckk
evet bende özledim kader arkadasımı yaaAynenn canım yaa eskiden ne güzeldi öyle :) toplanırız tekrardan inş. :)
İnş :) sedefi de özledik he :) Nolsn cnm yaa bugün biraz canım sıkıldı ama iim onun dışında
:) Anladım canım okurum sonra:)
Öncelikle mutluluklar dilerim canım, inşallah herşey gönlünüzce olur, tük zorlukları atlatırsınız..Yaşınız kaç? okuyo veya çalışıyo musunuz?
Biz 3 senedir tanışıyoruz 2 senedir de çıkıyoruz ben 18 'O' 19 yaşındaa..üniversiteye hazırlanıyoruz..Bizimde sorunlu dönemlerimiz oluyodu ama çok şükür atlattık, her ilişkide oluyo canını sıkma.Mühim olan 'hazarsız' bi şekilde atlatmak..Biz ortalama haftada bir görüşüyoruz, bugün görüştük mesela:) O telefon kullanmıyo sınav için ama günde en az 2 defa konuşuyoruz bazen daha fazla da olabiliyo..
Sende durumlar nasıL?
zamanla ilişkilerde heyecan azaldıgı için sanırımm ister istemez bi uzaklaşma olabiliyo bide artık iş güç derkenn doğal böyle şeyler canım üzülme sevgilin seni sevmese hala senınle olmazdııcnm ben 21 sevgilim 22 yaşında ikimiz de açıköğretm okuyorz sevgilim çalışyor yaklaşık 6aydır falan aynı şehrlerdeyiz aslında ama aramızda 2 saat kadar mesafe var o yüzden 2-3 haftada bi görüşyorz, telefonlada sadece yatarken ve sabah kalktığmzda konuşuyorz. önceden daha çok görüşmk ve konuşmak istiyodu çok üzülüyorum aklma geldkçe
evet bende özledim kader arkadasımı yaaneden canın sıkıldı kuzum :26:
olur öyle şeyler canım taktıgını sanmıyorummm kızmış olsaa seni seviyorum falan demezz erkekler kolay kolayy bu durumlarda dediyse bişey yoktur emın olYa ben bugün benimkiyle görüştüm..O sırada katalog vardı yanımda avonunki çıkardım bakıcam die aldı elimden 'bunlara bakıp ne anlıosunuz' felan dedi gülerek..O da bakıyodu :) Bende gülerek kızlara mı bakıyosun dedim o da gülerek bak şu güzel bu güzel felan yaptı..bende çok beğendiysen al kitabının arasına koy dedimm..O da tamam dedi..Bende aynen şunu dedim 'Tamam bende David Beckham'ın boxerlı resmini koyarım' dedim..Bi bakış attıSalaklık yaptım farkındayımm..İnsan resmini koyarım der 'boxerlı resim' ağır oluyo..Gerçi giderken güldü, seni seviyorum felan dedi ama bilmiyorum onu tanıyorum sinir oldu o lafıma umarım unutur bi an önce o lafımı.. :26:
cnm ben 21 sevgilim 22 yaşında ikimiz de açıköğretm okuyorz sevgilim çalışyor yaklaşık 6aydır falan aynı şehrlerdeyiz aslında ama aramızda 2 saat kadar mesafe var o yüzden 2-3 haftada bi görüşyorz, telefonlada sadece yatarken ve sabah kalktığmzda konuşuyorz. önceden daha çok görüşmk ve konuşmak istiyodu çok üzülüyorum aklma geldkçe
slm kuzum hosgeldinnslmmmm aşkla dolu bi akşam diliyorum hepinize
niye bilmem mutluyum da bugün
kızlar rüyamı anlatayım sizlere rüyamda fatihin annesini gördümm gülümsedik birbirimize hepp..sonra bana söz yüzüğü yollamışş mor renk üstünde F&S yazıyo ve tarih varr tarihe okadar baktımm tek hatırladıgım 7 yada 27 rakamı yazdıgı off unutmasaydım ne güzel olurduumor rengi araştırdım huzur,para demekmişş yüzük takmakta bekarlar için evliliğe ve sadık bi işe işaretmişş çevremdeki insanlar ve araştırmalarım bunları söylediii ama bi umut doldu içimee benım rüyalarım hep çıkar çünküü
kız kedıimi7m sen 18 yasında mısın
çtırmışsın kız sen daha bende senı 23 -24 sanıyorum olgun bi kişiliğin var herhalde
kızlar rüyamı anlatayım sizlere rüyamda fatihin annesini gördümm gülümsedik birbirimize hepp..sonra bana söz yüzüğü yollamışş mor renk üstünde F&S yazıyo ve tarih varr tarihe okadar baktımm tek hatırladıgım 7 yada 27 rakamı yazdıgı off unutmasaydım ne güzel olurduumor rengi araştırdım huzur,para demekmişş yüzük takmakta bekarlar için evliliğe ve sadık bi işe işaretmişş çevremdeki insanlar ve araştırmalarım bunları söylediii ama bi umut doldu içimee benım rüyalarım hep çıkar çünküü
evet düşününce bende öyle diyorum ama insan yine de eskileri hatrlayıp üzülüyozamanla ilişkilerde heyecan azaldıgı için sanırımm ister istemez bi uzaklaşma olabiliyo bide artık iş güç derkenn doğal böyle şeyler canım üzülme sevgilin seni sevmese hala senınle olmazdıı
Hımm anladım canımm..Diyorum ya her ilişkide sarsıntılı dönemler oluyoo..Sevgilin çalışıyomuş bide maddi açıdan sıkıntı yapıyo olabilir kendisine.en iyisi üstüne gitme, rayına oturur zamanla..Aranızda ciddi bi sorunda yoksa canını sıkma fazla görüşemiyoruz diye..hem bak 2 3 haftada görüşüyomuşsunuz :)
olur öyle şeyler canım taktıgını sanmıyorummm kızmış olsaa seni seviyorum falan demezz erkekler kolay kolayy bu durumlarda dediyse bişey yoktur emın ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?