- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.501
yüreğime indirme kızzzkızzzz 2027 de mi evlencen yoksa
şaka kız şaka hayır olsun bacı
evet düşününce bende öyle diyorum ama insan yine de eskileri hatrlayıp üzülüyo
teşekkür ederm cnm dediğin gibi işe girdi greli daha çok ilgisizleşti hayattan soğudu sanki bi de yeni işine alışamadı falan inş hayatı düzene girnce düzelr herşey :s
slm kuzum hosgeldinnbende mutluyum ve umutluyumm rüyamdan dolayı sanırımmm bide benımki haftaya geliyoo bi aksilik cıkmazsaaa
sanmıyorum canımm tabi sevgilinin karakterini sen daha iyi bilirsinn ama benımkisi kızsa bana asla seni seviyorum demezz gönlünü alana kadarr soğuk konuşurr yirim onu yaaBilmiyorumki canım yaa :26: konuşmadık daha bakalımm tepkisi olcak mıı :26: İnşallah uzatmaz.
evet mor renk iyidirr normaldede huzur verici renk olarak geçer mor..amin canım inşallah bakalımmmHadi bakalım hayırlısı canımm :) mor renk iyiymiş bak :) güzel haberlerinizi bekliyoruz kısa sürede :) yeter ki içini ferah tut
evet insan cok heyecanlanıyoo şimdiden aklıma geldikçe kalbim hızlı hızlı atıyooohoşbulduukbana da bugün bi tanıdığım o tarafa gitcek pazar günü götürim seni de dedi ama istemem dedim bigüncük yetmez bana bidaha görücem ve bırakmıcam innşallaaaah buna hazırladım kendimi umarım almaya da gidebilirim ayy düşüncesi bile heyecanlandırıyo
bende 2 yada 3 tane istiyorummm hatta bizimkilerin isimleri bile hazırr 2 kız 1 erkek olarak hesapladık nedenseeKızlar günü sorusu :) Kaç çocuk istiyosunuz??
Ben 3 tane istiyorum ama benimki 2 tane diyo :) açıkçası böyle istiyorumm..İlk gebeliğimdeikizlerim olsunn :) ikiside erkek(kızlar pın pın ediyolar,kavga ediyolar,etrafımda gördüğüm ikiz kızlarda durumlar böyle..güzel anlaşanlar varsa o ayrı:) 3.'sü kız olsunn :) Tek kız olsunn nazlı büyütücem ben onuu :) Benimki 2 tane istiyo bi kız bi erkek :)
ayy canım amiiin. evet hatırladım seni yorum yapmıştın konuma. hoşgeldin aramızamerhabalar:)
ammavelakinin konusunu okumştm onun profilnden de burayı buldm. bu arada ammavelakin buradan da söylemk istedm sevginiz,aşknız çok hoş maşallah. allah sevgilinle tüm engelleri aşıp evleneblmenizi nasp eder. inş. hepimizin.
bu arada kızlar beni de aranza kabul edermısınız :)
kızlar rüyamı anlatayım sizlere rüyamda fatihin annesini gördümm gülümsedik birbirimize hepp..sonra bana söz yüzüğü yollamışş mor renk üstünde F&S yazıyo ve tarih varr tarihe okadar baktımm tek hatırladıgım 7 yada 27 rakamı yazdıgı off unutmasaydım ne güzel olurduumor rengi araştırdım huzur,para demekmişş yüzük takmakta bekarlar için evliliğe ve sadık bi işe işaretmişş çevremdeki insanlar ve araştırmalarım bunları söylediii ama bi umut doldu içimee benım rüyalarım hep çıkar çünküü
canım erkekler böyle şeyleri çok kıskanıyorlar ya, sevgilimden biliyorumYa ben bugün benimkiyle görüştüm..O sırada katalog vardı yanımda avonunki çıkardım bakıcam die aldı elimden 'bunlara bakıp ne anlıosunuz' felan dedi gülerek..O da bakıyodu :) Bende gülerek kızlara mı bakıyosun dedim o da gülerek bak şu güzel bu güzel felan yaptı..bende çok beğendiysen al kitabının arasına koy dedimm..O da tamam dedi..Bende aynen şunu dedim 'Tamam bende David Beckham'ın boxerlı resmini koyarım' dedim..Bi bakış attıSalaklık yaptım farkındayımm..İnsan resmini koyarım der 'boxerlı resim' ağır oluyo..Gerçi giderken güldü, seni seviyorum felan dedi ama bilmiyorum onu tanıyorum sinir oldu o lafıma umarım unutur bi an önce o lafımı.. :26:
evet düşününce bende öyle diyorum ama insan yine de eskileri hatrlayıp üzülüyo
teşekkür ederm cnm dediğin gibi işe girdi greli daha çok ilgisizleşti hayattan soğudu sanki bi de yeni işine alışamadı falan inş hayatı düzene girnce düzelr herşey :s
mrb canım hoşgeldin nasılsın neler yapıyosunMerhaba kızlarrrr
sanmıyorum canımm tabi sevgilinin karakterini sen daha iyi bilirsinn ama benımkisi kızsa bana asla seni seviyorum demezz gönlünü alana kadarr soğuk konuşurr yirim onu yaa
ağzın bal yesinnn kuzummm hiç beklemiyorum amaa bakalımmm eğer öyle bişey olursa gerçekten şaşırırımmmmayy canım amiiin. evet hatırladım seni yorum yapmıştın konuma. hoşgeldin aramızaçok çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve duaların için
kuzuumm rüyan ne güzelmiş yaasen tez zamanda gidiyorsun demedi demee, bak 7. ayda falan bi adım mı atacak acaba sevgilin, yüzük falan alır belki sana
canım erkekler böyle şeyleri çok kıskanıyorlar ya, sevgilimden biliyorumama giderken güldü ve seni seviyorum dediyse tavır yaptığını sanmıyorum, zaten ilk telefon konuşmanızda belli olur, bozma moralini
canım üzülme erkekler iş hayatına atılınca hayatın gerçekleriyle yüzleşiyorlar ve psikolojik olarak baya çöküntüye geçiyorlar, biraz adapte olsun işine ve maddi olarak da rahata kavuşsun o zaman herşey eskiye döner inşallah
olsun sende özür dilersin bi anda farketmeden öyle söyledım dersınn ama bence unutmamıştırr yanı insan gerçekten kızdıgı bişeyi unutmaz heraldeBilmemki o anlık unuttu, üstelemedi fazla..Gece konuşunca aklına gelse birden kızar tekrar
mrb canım hoşgeldin nasılsın neler yapıyosun
Kızlar günü sorusu :) Kaç çocuk istiyosunuz??
Ben 3 tane istiyorum ama benimki 2 tane diyo :) açıkçası böyle istiyorumm..İlk gebeliğimdeikizlerim olsunn :) ikiside erkek(kızlar pın pın ediyolar,kavga ediyolar,etrafımda gördüğüm ikiz kızlarda durumlar böyle..güzel anlaşanlar varsa o ayrı:) 3.'sü kız olsunn :) Tek kız olsunn nazlı büyütücem ben onuu :) Benimki 2 tane istiyo bi kız bi erkek :)
evet insan cok heyecanlanıyoo şimdiden aklıma geldikçe kalbim hızlı hızlı atıyooo
bende 2 yada 3 tane istiyorummm hatta bizimkilerin isimleri bile hazırr 2 kız 1 erkek olarak hesapladık nedenseehayal,sahil,demirr
Kızlar günü sorusu :) Kaç çocuk istiyosunuz??
canım erkekler böyle şeyleri çok kıskanıyorlar ya, sevgilimden biliyorumama giderken güldü ve seni seviyorum dediyse tavır yaptığını sanmıyorum, zaten ilk telefon konuşmanızda belli olur, bozma moralini
ağzın bal yesinnn kuzummm hiç beklemiyorum amaa bakalımmm eğer öyle bişey olursa gerçekten şaşırırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?