Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Yok canım seninle bi alakası yoktur bence..Erkekler daha çok takıyo maddiyatı, sorumlulukları daha ağır ondandır..Sen ona destek ol zamanla atlatırsınız..

slm kuzum hosgeldinn bende mutluyum ve umutluyumm rüyamdan dolayı sanırımmm bide benımki haftaya geliyoo bi aksilik cıkmazsaaa

hoşbulduuk bana da bugün bi tanıdığım o tarafa gitcek pazar günü götürim seni de dedi ama istemem dedim bigüncük yetmez bana bidaha görücem ve bırakmıcam innşallaaaah buna hazırladım kendimi umarım almaya da gidebilirim ayy düşüncesi bile heyecanlandırıyo

Son düzenleme:
Bilmiyorumki canım yaa :26: konuşmadık daha bakalımm tepkisi olcak mıı :26: İnşallah uzatmaz.
sanmıyorum canımm tabi sevgilinin karakterini sen daha iyi bilirsinn ama benımkisi kızsa bana asla seni seviyorum demezz gönlünü alana kadarr soğuk konuşurr yirim onu yaa

evet insan cok heyecanlanıyoo şimdiden aklıma geldikçe kalbim hızlı hızlı atıyooo

Kızlar günü sorusu :) Kaç çocuk istiyosunuz??
Ben 3 tane istiyorum ama benimki 2 tane diyo :) açıkçası böyle istiyorumm..İlk gebeliğimde ikizlerim olsunn :) ikiside erkek(kızlar pın pın ediyolar,kavga ediyolar,etrafımda gördüğüm ikiz kızlarda durumlar böyle..güzel anlaşanlar varsa o ayrı:) 3.'sü kız olsunn :) Tek kız olsunn nazlı büyütücem ben onuu :) Benimki 2 tane istiyo bi kız bi erkek :)

bende 2 yada 3 tane istiyorummm hatta bizimkilerin isimleri bile hazırr 2 kız 1 erkek olarak hesapladık nedensee hayal,sahil,demirr

ayy canım amiiin. evet hatırladım seni yorum yapmıştın konuma. hoşgeldin aramıza çok çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve duaların için

kuzuumm rüyan ne güzelmiş yaa sen tez zamanda gidiyorsun demedi demee, bak 7. ayda falan bi adım mı atacak acaba sevgilin, yüzük falan alır belki sana

canım erkekler böyle şeyleri çok kıskanıyorlar ya, sevgilimden biliyorum ama giderken güldü ve seni seviyorum dediyse tavır yaptığını sanmıyorum, zaten ilk telefon konuşmanızda belli olur, bozma moralini

canım üzülme erkekler iş hayatına atılınca hayatın gerçekleriyle yüzleşiyorlar ve psikolojik olarak baya çöküntüye geçiyorlar, biraz adapte olsun işine ve maddi olarak da rahata kavuşsun o zaman herşey eskiye döner inşallah

ağzın bal yesinnn kuzummm hiç beklemiyorum amaa bakalımmm eğer öyle bişey olursa gerçekten şaşırırımmmm

Bilmemki o anlık unuttu, üstelemedi fazla..Gece konuşunca aklına gelse birden kızar tekrar
olsun sende özür dilersin bi anda farketmeden öyle söyledım dersınn ama bence unutmamıştırr yanı insan gerçekten kızdıgı bişeyi unutmaz heralde

2 tanee bi kız bi erkek önce kız olması en büyük dileği ama neymiş babaya aşık olurmuşmuş bakalım ona benim yapamadıklarımı yaptırtıcak bi bıcırık olsa fena olmaz tabi

evet insan cok heyecanlanıyoo şimdiden aklıma geldikçe kalbim hızlı hızlı atıyooo

darısı başıma diyim o zaman ne yaparım diye hayalini bile kuruyorum valla

bende 2 yada 3 tane istiyorummm hatta bizimkilerin isimleri bile hazırr 2 kız 1 erkek olarak hesapladık nedensee hayal,sahil,demirr

:) güzellermişş :) bizim kız hazır da (Ela ben pek beğenmiorum ama o seviyo diye tamam tamam diorum :) bana kalırsa Bade olsunn :) erkeğe bulamamdık daha :) ben 2 erkek diorum(ikiz) o tekk :)

Biz 2 veya 3 istiyoruz tatlım. eğer 1 kız 1 erkek olursa 3.yü düşünmeye de bilirim ama aynı cinsiyet olursa 3.yü isterim. Hep 2 kızım 1 oğlum olsun, oğlum en büyük olsun diye içimden geçiyor ama hayırlısı inşallahh..

Aynenn bende kıskanırım ama takmam onda durum öyle değil sanki gerçektende olan bişey varmış gibi davranır..İnşallah canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…