Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Yok canım seninle bi alakası yoktur bence..Erkekler daha çok takıyo maddiyatı, sorumlulukları daha ağır ondandır..Sen ona destek ol zamanla atlatırsınız..

kızlar çok tşk ederim desteklerinz için. inş. dediğiniz gibi olur. benm şimdi çıkmam gerek yine muhabbetlernze katılmak isterim. iyi gecelerr

:) aynen bende oğlanı veya oğlanları:) büyük isterimm.. Abimden olsa gerek büyük olunca sanki onları sürekli koruyup, kollayacak, zor anlarında her zaman destek olcakmış gibi geliyo..abimle öyleyiz mesela o yüzden bende öyle isterimm.. İnşallah hepimiz hayırlısıyla miniklerimizi kucağımıza alcağımız günleri görürüz

Kızlar benimde çıkmam gerek..Annem de gidip gelip taş atıyo kalk çalış diye Gece konuşmazsam benimkiyle girerim büyük ihtimal..İyi akşamlar öpüyorum hepinizi..

Aynenn bende kıskanırım ama takmam onda durum öyle değil sanki gerçektende olan bişey varmış gibi davranır..İnşallah canım yaa
evet kuzum, erkekler öyle, bir de boxer falan demişsin ya onu hiç çekemez

Amin kuzumm inşallahh
evet canım ben de öyle düşünüyorum, benim abim yok ama abisi olan arkadaşlarıma çok özenirim, koruyup kollasın kızçelerimi
ama sevgilim de tam tersi ilk çocuğunun kız olmasını istiyor, kız çocuklarına karşı bir zaafı var, bir de kızlar babaya düşkün olur muhabbeti var ya, çok şımartırlar babaları kesin kızları olursa

Ay bir de ben çocuklarım olur da sevgilim onlarla benden fazla ilgilenirse çok kıskanırım yaa, insan çocuğunu kıskanmaz gerçi ama bana şimdi öyle geliyor

:) güzellermişş :) bizim kız hazır da (Ela ben pek beğenmiorum ama o seviyo diye tamam tamam diorum :) bana kalırsa Bade olsunn :) erkeğe bulamamdık daha :) ben 2 erkek diorum(ikiz) o tekk :)
ela da badede güzel isimlerr 2 kızınız olursa ikisinide koyarsınızz

aynen benımkide kız cocuklarını daha cok seviyoo hayalimiz hep bebeğimiz olması oldugu ıcın ismi 'hayal' olacak kısmetsee buarada 3 gün sensız napıcam bilmiyorum yaa sedefçimde yoookk

aynen benımkide kız cocuklarını daha cok seviyoo hayalimiz hep bebeğimiz olması oldugu ıcın ismi 'hayal' olacak kısmetsee buarada 3 gün sensız napıcam bilmiyorum yaa sedefçimde yoookk

çok anlamlı canıım, hayırlısıyla evlenip mutlu mesut alırsınız kucağınıza "hayal"inizi inşallah, biz de "berra"mızı
kuzumm ben arada girerim telefondan, gerçi tlfndan girince konuya cevap vermek biraz zor oluyor ama özelden mesajla falan anlaşırız, haberleşiriz tatlım

evet uçarız birliktee sen sözlü sayılırsın zatenn:13: ya şu mesajlarda 10 dk beklemek beni öldürüyo kuzum ya keşke devamlı atılabilse rahatla msjlaşabilsekkk

aynen canım yaa, şu an dk.mın dolmasını bekliyorum bi tek pro üyeler 10 dakika beklemiyorlarmış mesaj atarken

inşallah kuzum berrada cok güzel isimmm evet özelden muhakkak msj at banaa :13: sedefçime de özel msj attım hala cvp vermedii babamla ilgili buarada telefondan nasıl giriyosun kkya canm turkcell mi hattın :26:

inşallah kuzum berrada cok güzel isimmm evet özelden muhakkak msj at banaa :13: sedefçime de özel msj attım hala cvp vermedii babamla ilgili buarada telefondan nasıl giriyosun kkya canm turkcell mi hattın :26:

evet canım turkcell hattım, 5000 her yöne sms yapınca artık 100 mb internet de hediye veriyor. evdeyken burdaki netten giriyorum zaten, dışarıda kullanıma da yetiyor. aslında turkcell bana diğerlerine göre pahalı geliyor ama diğerleri her yerde çok çekmiyor, sevgilim faturalı vodafone kullanıyor 1000dk ve 5000sms her yöne 30 tl ödüyor aylık, o da uygun geliyor aslında ama internet paketi yok işte
sizin hatlarınız ne canım? gerçi sevgilin tim'de çalışıyordu di mi, turkcell'dir o zaman herhalde

aynen turkcell kuzumm başka hat kullanması yasakmışş ama o da vodafone düşünüyoo daha avantajlıymışş 9 tl ye seçtiğin bi numarayla 1600 dk mı ne konusuyomuşsun 1 ay boyuncaa o tarifeyi araştırıyoduu..peki googleden mi yazıyosun başka bi yerden mi giriyosunn :26:

aa o da çok uygunmuş canım. ben de yeni telefon almayı düşünüyorum. alınca yeni paketler araştıracağım.
ilk girdiğimde google'a kadınlar kulübü forum yazdım o şekilde girdim, sonra da telefonumun ayarları var kuzum, oradan sık kullanılanlar'a ekledim, artık hemen kolayca oraya tıklayıp giriyorum

anladım kuzum sağol verdiğin bilgiler için hangi model almayı düşünüyosun

anladım kuzum sağol verdiğin bilgiler için hangi model almayı düşünüyosun

canım iphone çok istiyorum ama çook pahalı ya sevgilim ben kpssyle atanana kadar sabret telefon almak için diyor ama artık telefonum baya eskidi
iphone alamazsam htc'nin telefonları bu ara gözüme çok çarpıyor ondan alabilirim kuzum.
bu gece de topikte kimse kalmamış yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…