- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.521
Yok canım seninle bi alakası yoktur bence..Erkekler daha çok takıyo maddiyatı, sorumlulukları daha ağır ondandır..Sen ona destek ol zamanla atlatırsınız..
ayy canım amiiin. evet hatırladım seni yorum yapmıştın konuma. hoşgeldin aramızaçok çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve duaların için
kuzuumm rüyan ne güzelmiş yaasen tez zamanda gidiyorsun demedi demee, bak 7. ayda falan bi adım mı atacak acaba sevgilin, yüzük falan alır belki sana
canım erkekler böyle şeyleri çok kıskanıyorlar ya, sevgilimden biliyorumama giderken güldü ve seni seviyorum dediyse tavır yaptığını sanmıyorum, zaten ilk telefon konuşmanızda belli olur, bozma moralini
canım üzülme erkekler iş hayatına atılınca hayatın gerçekleriyle yüzleşiyorlar ve psikolojik olarak baya çöküntüye geçiyorlar, biraz adapte olsun işine ve maddi olarak da rahata kavuşsun o zaman herşey eskiye döner inşallah
Biz 2 veya 3 istiyoruz tatlım. eğer 1 kız 1 erkek olursa 3.yü düşünmeye de bilirim ama aynı cinsiyet olursa 3.yü isterim. Hep 2 kızım 1 oğlum olsun, oğlum en büyük olsun diye içimden geçiyor ama hayırlısı inşallahh..
evet kuzum, erkekler öyle, bir de boxer falan demişsin ya onu hiç çekemezAynenn bende kıskanırım ama takmam onda durum öyle değil sanki gerçektende olan bişey varmış gibi davranır..İnşallah canım yaa
:) aynen bende oğlanı veya oğlanları:) büyük isterimm.. Abimden olsa gerek büyük olunca sanki onları sürekli koruyup, kollayacak, zor anlarında her zaman destek olcakmış gibi geliyo..abimle öyleyiz mesela o yüzden bende öyle isterimm.. İnşallah hepimiz hayırlısıyla miniklerimizi kucağımıza alcağımız günleri görürüz
iyi gidiyo cok şükür canımm buluşmaya gün sayıyoruz işte napalımmHoşbulduk canım iyiyim sağol yorgunum bahar temizliği yaptık
Sen nasılsınn erkek arkadaşıınla nasıl gidiyor canım ?
ela da badede güzel isimlerr 2 kızınız olursa ikisinide koyarsınızz:) güzellermişş :) bizim kız hazır da (Ela ben pek beğenmiorum ama o seviyo diye tamam tamam diorum :) bana kalırsa Bade olsunn :) erkeğe bulamamdık daha :) ben 2 erkek diorum(ikiz)o tekk :)
aynen belli olmazda uçarım ozaman sevinçtennnn işteehiçç belli olmaz o işler tatlımm, hiç ummadığın anda oluyor böyle hayırlı işler, bi bakmışız yaza sözlüsünn
aynen benımkide kız cocuklarını daha cok seviyoo hayalimiz hep bebeğimiz olması oldugu ıcın ismi 'hayal' olacak kısmetseeevet kuzum, erkekler öyle, bir de boxer falan demişsin ya onu hiç çekemez
Amin kuzumm inşallahh
evet canım ben de öyle düşünüyorum, benim abim yok ama abisi olan arkadaşlarıma çok özenirim, koruyup kollasın kızçelerimi
ama sevgilim de tam tersi ilk çocuğunun kız olmasını istiyor, kız çocuklarına karşı bir zaafı var, bir de kızlar babaya düşkün olur muhabbeti var ya, çok şımartırlar babaları kesin kızları olursa
Ay bir de ben çocuklarım olur da sevgilim onlarla benden fazla ilgilenirse çok kıskanırım yaa, insan çocuğunu kıskanmaz gerçi ama bana şimdi öyle geliyor
olsun kuzum hayırlsıyla olsun da uçuşunda yoldaşlık ederiz sanaaynen belli olmazda uçarım ozaman sevinçtennnn iştee
evet uçarız birliktee sen sözlü sayılırsın zatenn:13:olsun kuzum hayırlsıyla olsun da uçuşunda yoldaşlık ederiz sana
aynen benımkide kız cocuklarını daha cok seviyoo hayalimiz hep bebeğimiz olması oldugu ıcın ismi 'hayal' olacak kısmetseebuarada 3 gün sensız napıcam bilmiyorum yaa sedefçimde yoookk
evet uçarız birliktee sen sözlü sayılırsın zatenn:13:ya şu mesajlarda 10 dk beklemek beni öldürüyo kuzum ya keşke devamlı atılabilse rahatla msjlaşabilsekkk
inşallah kuzum berrada cok güzel isimmmçok anlamlı canıım, hayırlısıyla evlenip mutlu mesut alırsınız kucağınıza "hayal"inizi inşallah, biz de "berra"mızı
kuzumm ben arada girerim telefondan, gerçi tlfndan girince konuya cevap vermek biraz zor oluyor ama özelden mesajla falan anlaşırız, haberleşiriz tatlım
kıyamamm evet beklmek cok zorr prolar hiç beklemiyolar ne güzelll ama o da ücretli yaa gerek yok şimdilikkaynen canım yaa, şu an dk.mın dolmasını bekliyorumbi tek pro üyeler 10 dakika beklemiyorlarmış mesaj atarken
inşallah kuzum berrada cok güzel isimmmevet özelden muhakkak msj at banaa :13: sedefçime de özel msj attım hala cvp vermedii babamla ilgili buarada telefondan nasıl giriyosun kkya canm turkcell mi hattın :26:
aynen turkcell kuzummevet canım turkcell hattım, 5000 her yöne sms yapınca artık 100 mb internet de hediye veriyor. evdeyken burdaki netten giriyorum zaten, dışarıda kullanıma da yetiyor. aslında turkcell bana diğerlerine göre pahalı geliyor ama diğerleri her yerde çok çekmiyor, sevgilim faturalı vodafone kullanıyor 1000dk ve 5000sms her yöne 30 tl ödüyor aylık, o da uygun geliyor aslında ama internet paketi yok işte
sizin hatlarınız ne canım? gerçi sevgilin tim'de çalışıyordu di mi, turkcell'dir o zaman herhalde
aynen turkcell kuzummbaşka hat kullanması yasakmışş ama o da vodafone düşünüyoo daha avantajlıymışş 9 tl ye seçtiğin bi numarayla 1600 dk mı ne konusuyomuşsun 1 ay boyuncaa o tarifeyi araştırıyoduu..peki googleden mi yazıyosun başka bi yerden mi giriyosunn :26:
anladım kuzum sağol verdiğin bilgiler içinaa o da çok uygunmuş canım. ben de yeni telefon almayı düşünüyorum. alınca yeni paketler araştıracağım.
ilk girdiğimde google'a kadınlar kulübü forum yazdım o şekilde girdim, sonra da telefonumun ayarları var kuzum, oradan sık kullanılanlar'a ekledim, artık hemen kolayca oraya tıklayıp giriyorum
teşekkürler canım aminamin canım en kısa zamanda seninde karşına sevebileceğin seni seven bi insan cıkar inşallah
anladım kuzum sağol verdiğin bilgiler içinhangi model almayı düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?