Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iphone benım aşkımda varr ama memnun değil pekk adam akıllı kullanamadı bile hemen dokunmatiği bozulduu resım çekmesinide begenmiyoduu dokunmatıkler güzel ama işte gündüz ekran gözükmüyo msjlaşmak zor oluyoo..bende nokıa x2 var memnunum baya sağlam çıktı evet bebişim her zamanki halii son günlerde genelde kimse kalmıyoo

evet kuzum ya, iphonedan çok şikayet duyuyorum aslında ama almadan önce telefonları iyice bir araştırcam bakalım.
Tatlım ben çıkayım, yarın erken kalkcam, yarın akşam 9 gibi de yola çıkcaz, çıkmadan önce uğrarım yine, çok öpüyorumm, iyi geceler

tmm kuzumm yokluğunu hissedicemm iyi yolculuklar şimdidenn öptüm bende iyi gecelerr

fıstıklar ben geldım geç oldu ama ders calıstım banyo yaptım vs .. yok muydu bugun kımsecıkler havadıs felan var mı kızlar anlatın bakam

bende o topıkteyım beybı engın bilgilerimle aydınlatıyorum konu sahıbesını
anlattıgı seyın aynısı bı arkadasımın basına geldı kız

aman cok sinir bir olay ya insan kendinden suphelenir acaba yaptımmı biriyle diye iyice psikopata baglıyolar kızları ya bide anlamadıgım sey su kızlık zarıyla ilgili vajinanın 2-3 cm icerisinde diyolar ama siz anlayamazsınız doktor bakmalı diyorlar nasıl oluyo oyle

canm doktor anlar tabı kısı kendı kendını nasıl muayene edıcek hadı kızlık zarını gordu ok ta yırtılmıs mı zedelenmiş mi duruyor mu tam anlayaaz kı 2 cam ıcerde bıde sonucta işin uzmanı koyar teşhisi

işte bu zıhnıyettekı erkekler boyle bacım hemen ewlenmeden beraber olur hemde kan gelmeyınce bakıre deilsin der.cahil kopekler

bu işi resmiyete dökmenin tek yolu onunla bir gününüzü harika geçirip akşamda herşey bitti diyeceksiniz bunda kararlı olucaksınız ...sevmiyorsa ciddi düşünmüyorsa çeker gider seviyorsa vazgeçemez resmiyete döker deneyen arkadaşlarım üç tane var sadece biri ayrıldı
cesareti olan yapsın bence hiç değilse iyiyse de kötüyse de sonuç netleşecek onun dışında iş,okul,kredi borcu hepsi hikaye

taktık dogru da olabılır tutadabilir ama son cumlen oyle değil arkadasım işi iyi olmyan okulu bıtırmeyen kredı borcu olan ınsan nasıl evlensın evlenmek cok masraflı 50bini gözden cıkarmak demek hadı herseyın en ucuzu oldu kısa kısa 30 bin dıyelım ama sadece düğün oldu bıttıyle kalmıyor bunun geçimi var iki tarafında ekonomık olarak hazır olması lazım bilhassa erkeklerın.zaten karşı taraf adamın nıyetının ne oldugunu bılıyordur evlenmek ıstıyor mu ıstemıyor mu.yanı bu taktık her ilişkide sökmez bence

ben de son cümleye katılmamakla birlikte taktiğinizi de doğru ve işe yarar bulmuyorum açıkçası.
Kendi adıma konuşayım, ben bu ilişkiye 3.5 yılımı vermişim, sadece geçirdiğimiz "1" harika(!) günden kaynaklanan hevesle mi işi resmiyete dökecek? Yok o zaman ben almayayım...
Ayrıca adam okurken nasıl evlenecek?

Son düzenleme:
Canlarım ben birazdan yola çıkıyorum, hepinizi çok özleyeceğimm, hakkınızı helal edinn. öpüyorumm

katılıyorumm aslında bende o yazıya gördüğüm anda cvp verecektim ama kırıcı olmak ve tartışmaya girmek istemedim..cok yanlış bi düşünce zaten bizi sevmeseler bunca yıldır bizimle olmazlardı..tam tersi mantıklı akıllı bi erkek okulunu askerliğini,işini yoluna koymadan zaten bişeylere kalkışmazz..adam ciddi değilse zaten kendisni belli ederr her türlüü ama o kişi anlamaz ya da anlamak istemezz..bişeyler illa yüzük demekte değildir ayrıca herşey zamanla olur yeterki arada gerçek sevgi olsun bende cok istiyorum sözlenelim nişanlanalım ama sevgilim 'ben senı bu durumda alıpta günahına giremem üzemem seni' diyo..biz kızlar mantıklı düşünemiyoruzz acele ediyoruz aslında oturup düşünüldüğünde erkeklerde haklılar yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…