- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.541
iphone benım aşkımda varr ama memnun değil pekk adam akıllı kullanamadı bile hemen dokunmatiği bozulduu resım çekmesinide begenmiyoduucanım iphone çok istiyorum ama çook pahalı yasevgilim ben kpssyle atanana kadar sabret telefon almak için diyor ama artık telefonum baya eskidi
iphone alamazsam htc'nin telefonları bu ara gözüme çok çarpıyor ondan alabilirim kuzum.
bu gece de topikte kimse kalmamış yaaa
mrb kuzum hosgeldınnn mutlusun sanırımmmherkese merhabaaaaa
mrb kuzum hosgeldınnn mutlusun sanırımmm
gelişme var mı konustunuz muu tatlım :26:iyi canım fena degil işte
iphone benım aşkımda varr ama memnun değil pekk adam akıllı kullanamadı bile hemen dokunmatiği bozulduu resım çekmesinide begenmiyoduudokunmatıkler güzel ama işte gündüz ekran gözükmüyo msjlaşmak zor oluyoo..bende nokıa x2 var memnunum baya sağlam çıktı evet bebişim her zamanki halii son günlerde genelde kimse kalmıyoo
tmm kuzumm yokluğunu hissedicemm iyi yolculuklar şimdidenn öptüm bende iyi gecelerrevet kuzum ya, iphonedan çok şikayet duyuyorum aslında ama almadan önce telefonları iyice bir araştırcam bakalım.
Tatlım ben çıkayım, yarın erken kalkcam, yarın akşam 9 gibi de yola çıkcaz, çıkmadan önce uğrarım yine, çok öpüyorumm, iyi geceler
kızlık zarıyla ilgili topicteydim sonra netten doktorlara gelen soruları okumaya basladım hala cıkamadım he
bende o topıkteyım beybı engın bilgilerimle aydınlatıyorum konu sahıbesını
anlattıgı seyın aynısı bı arkadasımın basına geldı kız
aman cok sinir bir olay ya insan kendinden suphelenir acaba yaptımmı biriyle diye iyice psikopata baglıyolar kızlarıya bide anlamadıgım sey su kızlık zarıyla ilgili vajinanın 2-3 cm icerisinde diyolar ama siz anlayamazsınız doktor bakmalı diyorlar nasıl oluyo oyle
bu işi resmiyete dökmenin tek yolu onunla bir gününüzü harika geçirip akşamda herşey bitti diyeceksiniz bunda kararlı olucaksınız ...sevmiyorsa ciddi düşünmüyorsa çeker gider seviyorsa vazgeçemez resmiyete döker4 yıllık ilişkim var hala resmiyete dökemedik maalesef. Kısa zamanda tanışıp evlenen insanları görünce çok üzülüyorum. Biz uzun yıllar ilişkimiz için emek vermişken ve sonuca vardıramamışken insanlar 3 günde ilişkilerini evliliğe taşıyorlar. Sanırım bir şanssızlık var bizde olmuyor bir türlü hiçbirşey yoluna girmiyor. Umudumu kaybettim artık. İnşallah yoluna girer herşey. Bazen hiç evlenemeyecekmişiz gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun ne diyelim...
bu işi resmiyete dökmenin tek yolu onunla bir gününüzü harika geçirip akşamda herşey bitti diyeceksiniz bunda kararlı olucaksınız ...sevmiyorsa ciddi düşünmüyorsa çeker gider seviyorsa vazgeçemez resmiyete dökerdeneyen arkadaşlarım üç tane var sadece biri ayrıldı
cesareti olan yapsın bence hiç değilse iyiyse de kötüyse de sonuç netleşecekonun dışında iş,okul,kredi borcu hepsi hikaye
bu işi resmiyete dökmenin tek yolu onunla bir gününüzü harika geçirip akşamda herşey bitti diyeceksiniz bunda kararlı olucaksınız ...sevmiyorsa ciddi düşünmüyorsa çeker gider seviyorsa vazgeçemez resmiyete dökerdeneyen arkadaşlarım üç tane var sadece biri ayrıldı
cesareti olan yapsın bence hiç değilse iyiyse de kötüyse de sonuç netleşecekonun dışında iş,okul,kredi borcu hepsi hikaye
katılıyorumm aslında bende o yazıya gördüğüm anda cvp verecektim ama kırıcı olmak ve tartışmaya girmek istemedim..cok yanlış bi düşünce zaten bizi sevmeseler bunca yıldır bizimle olmazlardı..tam tersi mantıklı akıllı bi erkek okulunu askerliğini,işini yoluna koymadan zaten bişeylere kalkışmazz..adam ciddi değilse zaten kendisni belli ederr her türlüü ama o kişi anlamaz ya da anlamak istemezz..bişeyler illa yüzük demekte değildir ayrıca herşey zamanla olur yeterki arada gerçek sevgi olsunben de son cümleye katılmamakla birlikte taktiğinizi de doğru ve işe yarar bulmuyorum açıkçası.
Kendi adıma konuşayım, ben bu ilişkiye 3.5 yılımı vermişim, sadece geçirdiğimiz "1" harika(!) günden kaynaklanan hevesle mi işi resmiyete dökecek? Yok o zaman ben almayayım...
Ayrıca adam okurken nasıl evlenecek?
bende seni çoooook özlicem canım yaa hayırlı yolculuklarrCanlarım ben birazdan yola çıkıyorum, hepinizi çok özleyeceğimm, hakkınızı helal edinn. öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?