Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yooo genelde herkesin şu sıra işleri var canım sedefle ammavelakin evde değiller zatenn bi tek sen takılmıyosun

ne demek sadece sen takılmıyorsun ben takılıyorum sanıyodum ama sen takılmıyo olarak görüyosun demek ki
yapma ya demek herkesin işi var bi tek ben takılmıyorum vay canına

ne demek sadece sen takılmıyorsun ben takılıyorum sanıyodum ama sen takılmıyo olarak görüyosun demek ki
yapma ya demek herkesin işi var bi tek ben takılmıyorum vay canına
son günlerde seni göremiyorum o yüzden öyle dedim hürrem falan buralarda neden hemen sinirleniyosun kii

kızmış olsaa kesin söylerdi canım ya biz kadınlar susabiliyoruz ama onlar susmuyolarr

Bilmiyorum ki canım :26: Tüm gün dershanede konuşamıyoruz bide tel kullanmıyo-kullandırtmıyoruz sınav dolayısıyla o yüzden..akşam arardı normalde ama bilemiyorum, uyumadan önce arar büyük ihtimal..Dünkü gibi değilim bende dün tedirgindim ama geçti tedirginliğim O değişik biraz kırmamak için susar ama içi içini yer, fena kıskanır..bilemiyorum artık Sevindim bu hafta görüşmenize :) kız sen rüyanda 7'li bişey görmüştün ya bi baktın seninki 7 mayısta teklif felan yapar

hahahhh ayy inşallahhh hiç beklemiyorum şu sıralar ama evet benım rüyalarım bunca zaman hep çıktı büyük ihtimal 7 rakamı barındıran bi tarih olacak sözümüzz benımki önceden kızdıgında hep söylenirdii ama askerden sonra sakinleştii susuyo artık ben dırdırlanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…