- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.561
iyiyim kuzum sen nasılsın ben hayat devam ediyoru izliyodummm geldim şimdiiN'apıyosunuz?
Yok mu kimse?
yooo genelde herkesin şu sıra işleri var canım sedefle ammavelakin evde değiller zatenn bi tek sen takılmıyosunkimse takılmıyo snaırım artık burda
tmm canım bekliyorummmakrabalar bızde fıstıklar onlar gıdınce gırerım
yooo genelde herkesin şu sıra işleri var canım sedefle ammavelakin evde değiller zatenn bi tek sen takılmıyosun
son günlerde seni göremiyorum o yüzden öyle dedim hürrem falan buralarda neden hemen sinirleniyosun kiine demek sadece sen takılmıyorsun ben takılıyorum sanıyodum ama sen takılmıyo olarak görüyosun demek ki
yapma ya demek herkesin işi var bi tek ben takılmıyorum vay canına
son günlerde seni göremiyorum o yüzden öyle dedim hürrem falan buralarda neden hemen sinirleniyosun kii
laf sokmadım kii açık açık yazdım senı göremiyorum diyee sinirlerin bozuk sanırım tartışmayalım durduk yere..senin laf sokmana sinirlendim ben etkiye tepki gösteririm
iyi o zaman size bol muhabbetler
iyiyim kuzum sen nasılsın ben hayat devam ediyoru izliyodummm geldim şimdii
bana bişey oldugu yok ki canım gayet sakinim yanlış anladı heralde direk tepki gösterdii okuduysan görmüşsündürKızlar n'oluyo ya sizeSakin olun lütfeenn
iyiyim bendee bu hafta geliyo aşkım o yüzden mutluyummmmİyiyim canımm..Ne var ne yok?
bana bişey oldugu yok ki canım gayet sakinim yanlış anladı heralde direk tepki gösterdii okuduysan görmüşsündür
olur böyle şeyler ya morali falan bozuktur belkiii..herkesin işleri var şu sıra o yüzden topik cok durgunnEvet ters bişey dememişsin yanlış anladı heralde.. :26:
iyiyim bendee bu hafta geliyo aşkım o yüzden mutluyummmmsende ne oldu sevgilin kızmış mı bişey dedi mi :26:
kızmış olsaa kesin söylerdi canım ya biz kadınlar susabiliyoruz ama onlar susmuyolarrHenüz konuşmadık :26:
kızmış olsaa kesin söylerdi canım ya biz kadınlar susabiliyoruz ama onlar susmuyolarr
hahahhh ayy inşallahhh hiç beklemiyorum şu sıralar amaBilmiyorum ki canım :26: Tüm gün dershanede konuşamıyoruz bide tel kullanmıyo-kullandırtmıyoruz sınav dolayısıyla o yüzden..akşam arardı normalde ama bilemiyorum, uyumadan önce arar büyük ihtimal..Dünkü gibi değilim bende dün tedirgindim ama geçti tedirginliğimO değişik biraz kırmamak için susar ama içi içini yer, fena kıskanır..bilemiyorum artık Sevindim bu hafta görüşmenize :) kız sen rüyanda 7'li bişey görmüştün ya bi baktın seninki 7 mayısta teklif felan yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?