- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.581
hahahhh ayy inşallahhh hiç beklemiyorum şu sıralar amaevet benım rüyalarım bunca zaman hep çıktı büyük ihtimal 7 rakamı barındıran bi tarih olacak sözümüzz benımki önceden kızdıgında hep söylenirdii ama askerden sonra sakinleştii susuyo artık ben dırdırlanıyorummm
ben inanıyorum yaa bi gün teklif edecekk içimdeki ses bunu hep söylüyoo sabredip beklicem başka çarem yookkBelli olmaz bu işler
ben inanıyorum yaa bi gün teklif edecekk içimdeki ses bunu hep söylüyoo sabredip beklicem başka çarem yookkbuarada okulların puanları belli oldu mu canım geçende arkadasım belli oldu puanlar cok yüksek falan dedi de
arkadasım girmedi sınava okuyo üniv çocuk gelişimi sadece öyle dedi geçende konusu açılıncaa bende daha erken belli olmamıştır dedım geçen yılın puanlarıdır dedım ama değil bu yılın diyoİnşallah canımmYok canımm Lys açıklandıktan sonra tercih kitapçıkları var ordan belli oluyo 2012 puanları..Arkadaşın 2011'in puanlarından bahsediyo olabilir
Arkadaşın ne istiyo alanı ne?
kızlar merhaba bende geldim
hosgeldın kuzumm nasılsın neler yapıyosunn ilişkin nasıllllkızlar merhaba bende geldim
arkadasım girmedi sınava okuyo üniv çocuk gelişimi sadece öyle dedi geçende konusu açılıncaa bende daha erken belli olmamıştır dedım geçen yılın puanlarıdır dedım ama değil bu yılın diyokuzenım var bu yıl giren o da hosteslik düşünüyo ya da sinema tv gazetecilik falan puanı 275 bakalım olacak mı bi yer
evett sende buyur gel canımmmgece kuşları kaynatıyorsunuz yine
evett sende buyur gel canımmmnapıyosun bakalımmm
amin kuzum inşallah sende güzel bi bölüme girersinn hayatını kurtarırsınnHımm anladım canımm...Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınn..
sen benım gibi ot gibi yaşamıyosun canımm ne güzel hobilerin varrben yine film izledim geldim
sen benım gibi ot gibi yaşamıyosun canımm ne güzel hobilerin varrhangi filmi izledin bu sefer bakalım
amin kuzum inşallah sende güzel bi bölüme girersinn hayatını kurtarırsınngerçi sadece okumaklada bitmiyo ve bu durum cok sinir bozucuu
yiyip içip yatmak ot gibi yaşamak tıpkı benım gibiiot yaşamakta neymiş
bugün komedi olsun dedim i love you phillip morris izledim
evet kuzum yüksek yerlerde dayın abin amcan varsa güzel bi iş buluyosunn onun dışında cok şanslı olmak lazım..adam liseyi bile okumamışş iki kelime edemiyo masa başındaSağol canımm cümlemiz inşallah...aynenn dediğin gibi bitmiyo koşuşturmaca
yiyip içip yatmak ot gibi yaşamak tıpkı benım gibiikomedi filmlerini bende cok severim yaa eskiden kuzenımle film izleme gecelerimiz olurduu ne güzeldi o günlerr
Öyle deme canım yaa...Hepimizin 'ot' diye tabir ettiğimiz dönemleri olmuşturbende bu aralar öyle hissediyorum mesela Biraz canlanmak gerek..Sende hobiler edin, çık, gez,dolaş..Sana iyi gelicek uğraşlar bull :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?