Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Belli olmaz bu işler

İnşallah canımm Yok canımm Lys açıklandıktan sonra tercih kitapçıkları var ordan belli oluyo 2012 puanları..Arkadaşın 2011'in puanlarından bahsediyo olabilir
Arkadaşın ne istiyo alanı ne?

İnşallah canımm Yok canımm Lys açıklandıktan sonra tercih kitapçıkları var ordan belli oluyo 2012 puanları..Arkadaşın 2011'in puanlarından bahsediyo olabilir
Arkadaşın ne istiyo alanı ne?
arkadasım girmedi sınava okuyo üniv çocuk gelişimi sadece öyle dedi geçende konusu açılıncaa bende daha erken belli olmamıştır dedım geçen yılın puanlarıdır dedım ama değil bu yılın diyo kuzenım var bu yıl giren o da hosteslik düşünüyo ya da sinema tv gazetecilik falan puanı 275 bakalım olacak mı bi yer

Hımm anladım canımm...Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınn..

ot yaşamakta neymiş
bugün komedi olsun dedim i love you phillip morris izledim
yiyip içip yatmak ot gibi yaşamak tıpkı benım gibii komedi filmlerini bende cok severim yaa eskiden kuzenımle film izleme gecelerimiz olurduu ne güzeldi o günlerr

Sağol canımm cümlemiz inşallah...aynenn dediğin gibi bitmiyo koşuşturmaca
evet kuzum yüksek yerlerde dayın abin amcan varsa güzel bi iş buluyosunn onun dışında cok şanslı olmak lazım..adam liseyi bile okumamışş iki kelime edemiyo masa başında

Öyle deme canım yaa...Hepimizin 'ot' diye tabir ettiğimiz dönemleri olmuştur bende bu aralar öyle hissediyorum mesela Biraz canlanmak gerek..Sende hobiler edin, çık, gez,dolaş..Sana iyi gelicek uğraşlar bull :)

yiyip içip yatmak ot gibi yaşamak tıpkı benım gibii komedi filmlerini bende cok severim yaa eskiden kuzenımle film izleme gecelerimiz olurduu ne güzeldi o günlerr

bazen bende yiyip içip yatsam mı diyorum
boş günüm olmuyor hiç evde bi tek akşamları duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…