Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Öyle deme canım yaa...Hepimizin 'ot' diye tabir ettiğimiz dönemleri olmuştur bende bu aralar öyle hissediyorum mesela Biraz canlanmak gerek..Sende hobiler edin, çık, gez,dolaş..Sana iyi gelicek uğraşlar bull :)
geziyorumda eylülde kısmetse muhasebe ingilizce kursuna falan yazılıcamm belgeler almayı planlıyorumm hem zaman geçer hemde bişeyler öğrenmiş olurumm bi ara sinirden ağlıyodumm bi işe yaramıyorum diye o dönemi atlattım Allahtann

evet kuzum yüksek yerlerde dayın abin amcan varsa güzel bi iş buluyosunn onun dışında cok şanslı olmak lazım..adam liseyi bile okumamışş iki kelime edemiyo masa başında

Aynenn etrafımda da var canımm..Alay etmiyorum ama adam 2 kelime ediyo onu da yanlış ediyo ama diş hekimliği,eczacılık,hukuk okuyo..Çok çalışan insanlarda boşta kalıyo..Ben çevremde bunu gözledimm..Anca çok iyi bi bölüm ve üniv'i kazanıcan öyle iyi olcak hem işin hem maaşın..

:)) Ne güzel bak uğraşırsın işte O dönemler kötü oluyo atlatmışsın Allah'tan :)

:)) Ne güzel bak uğraşırsın işte O dönemler kötü oluyo atlatmışsın Allah'tan :)
aynen canımm bide arkadaslarımda olduu yani vardı aslında ama görüşmüyoduk pek artık bensiz duramıyolarr ya onlar geliyolar ya benı illa çağırıyolar

evet öyle valla hayat cok zor gerçektenn

neler yapıyosun bi gün boyunca mesela canım anlat bizlere fikir olurr belkiiii

sabah erken uyanıp kpss için ders çalışyorum
tabi okulumun sabah olmadığı günlerde
öğleden sonra aşk'la buluşuyorum akşama kadar onunla gez toz vs...
akşam eve yorgun argın dönüyorum bende film açıp yatağa uzanıp keyif yapıyorum

( bu tatil günlerim )

okul varken apayrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…