- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.601
geziyorumda eylülde kısmetse muhasebe ingilizce kursuna falan yazılıcamm belgeler almayı planlıyorumm hem zaman geçer hemde bişeyler öğrenmiş olurummÖyle deme canım yaa...Hepimizin 'ot' diye tabir ettiğimiz dönemleri olmuşturbende bu aralar öyle hissediyorum mesela Biraz canlanmak gerek..Sende hobiler edin, çık, gez,dolaş..Sana iyi gelicek uğraşlar bull :)
hosgeldın kuzumm nasılsın neler yapıyosunn ilişkin nasıllll
ahh ne güzell keşke senın yerınde olabilsemmmbazen bende yiyip içip yatsam mı diyorum
boş günüm olmuyor hiç evde bi tek akşamları duruyorum
hosgeldın fıstık nasılsın bakalımmm moralin falan iyi dmiiiben uzun zamandır ot modunda dolanıyorum
evet kuzum yüksek yerlerde dayın abin amcan varsa güzel bi iş buluyosunn onun dışında cok şanslı olmak lazım..adam liseyi bile okumamışş iki kelime edemiyo masa başında
ahh ne güzell keşke senın yerınde olabilsemmm
bende iyiyimmm bu hafta kısmetse aşkımla buluşuyoruzz heyecandan kalbimm fırlıcak şimdidennniyiyim tatlım sen nasılsın? biz çok iyiyiz bu aralar sevdiceğimle
neler yapıyosun bi gün boyunca mesela canım anlat bizlere fikir olurr belkiiiiyok yok bu kadar aksiyon herkese fazla
geziyorumda eylülde kısmetse muhasebe ingilizce kursuna falan yazılıcamm belgeler almayı planlıyorumm hem zaman geçer hemde bişeyler öğrenmiş olurummbi ara sinirden ağlıyodumm bi işe yaramıyorum diye o dönemi atlattım Allahtann
bu çözüm bana cok iyi gelecekk gerçi eylülde hem kurslara gidicemm hem ehliyet alıcamm hem sınavlarım olacak onlara gidip gelicemm yaz sonu yoğunluğum başlıyo yaniiikızlar bu aralar bende ot takılıyorumhadi buna bi çözüm bulalım
ben uzun zamandır ot modunda dolanıyorum
hosgeldın fıstık nasılsın bakalımmm moralin falan iyi dmiii
Aynenn canımm :) Bende öyleyim bu aralar
aynen canımm bide arkadaslarımda olduu yani vardı aslında ama görüşmüyoduk pek artık bensiz duramıyolarr ya onlar geliyolar ya benı illa çağırıyolar:)) Ne güzel bak uğraşırsın işteO dönemler kötü oluyo atlatmışsın Allah'tan :)
evet öyle valla hayat cok zor gerçektennAynenn etrafımda da var canımm..Alay etmiyorum ama adam 2 kelime ediyo onu da yanlış ediyo ama diş hekimliği,eczacılık,hukuk okuyo..Çok çalışan insanlarda boşta kalıyo..Ben çevremde bunu gözledimm..Anca çok iyi bi bölüm ve üniv'i kazanıcan öyle iyi olcak hem işin hem maaşın..
neler yapıyosun bi gün boyunca mesela canım anlat bizlere fikir olurr belkiiii
iyi yapmışsın bende yarın aksama kuzenlerimde olucam kısmetseebugun iyiyim cnm kuzenlerimleydim aksam cok guldum eglendim iyi geldi
iyi yapmışsın bende yarın aksama kuzenlerimde olucam kısmetsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?