Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Biliyoruz canımm yadırmadığını dediğin gibi tuhaf geliyo..Allah yardımcıları olsunn ne diyebiliriz ki başka :S
aynen hayat onların açısındanda zordur yaa bu kendisini kadın gibi hissetmek tamamen genlerden kaynaklanıyoo kuaförde çalışırken geliyodu bi tane ama sadece sacları uzundu diğer heryeri bildiğin erkek onu ilk gördüğümde heralde yabancı bi erkek bu demiştimm taaa ki konusmasını duyup saçlarına maşa yaptırana kadarr..saçlarını yıkatıyodu ellerime yanağındaki kıllar batıyodu düşünn ailesi hacıya gidip gelmişler kızımız yoktu artık oldu diyolarmış cok iyi birisiydii ama insan çekiniyo

Son düzenleme:
ayyy 2. üyelik dıye kapatmıslar kızzzz
semıramıs afferın kız o olmasın bıde ahahayyyttt ajan gıbısın vallah bide tahmının dogru cıkmalı
ayyy ne korkinççç

ayyy 2. üyelik dıye kapatmıslar kızzzz
semıramıs afferın kız o olmasın bıde ahahayyyttt ajan gıbısın vallah bide tahmının dogru cıkmalı
ayyy ne korkinççç
mervoshla alakası yok ama öyle bi şüphem olmadı sadece lens topiğinde gördüm bunu anladım travesti oldugunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…