- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.801
yadırgamak amacıyla değil ama tuhaf geldi bana bilmiyorumm :26:Ayy evet öyleymiş ciddenn :26:
yadırgamak amacıyla değil ama tuhaf geldi bana bilmiyorumm :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=373710 profili bu kızlar yazdıgı cvplardan bulursunuz resımlerinide :26:
aynen hayat onların açısındanda zordur yaa bu kendisini kadın gibi hissetmek tamamen genlerden kaynaklanıyooBiliyoruz canımm yadırmadığını dediğin gibi tuhaf geliyo..Allah yardımcıları olsunn ne diyebiliriz ki başka :S
Benim kafam karıştı kuzucum bu merwosh'un 2.üyeliği miymiş yoksa başka biri miymiş :s
alemsinizz yaaBenim kafam karıştı kuzucum bu merwosh'un 2.üyeliği miymiş yoksa başka biri miymiş :s
evett sonunda eski halimize kavuştuk yaakızlar konuyu 6 zıyaretcı okuyor amma rağbet goruyoruz
alemsinizz yaayok kuzmmm bu cok ayrı birisi mervoshla alakası yook geçende gördüm sadece topikte sizinle paylaştımm
mervoshla alakası yok ama öyle bi şüphem olmadı sadece lens topiğinde gördüm bunu anladım travesti oldugunuuayyy 2. üyelik dıye kapatmıslar kızzzz
semıramıs afferın kız o olmasın bıde ahahayyyttt ajan gıbısın vallah bide tahmının dogru cıkmalı
ayyy ne korkinççç
iyi geceler canımm görüşmek üzereeKızlar pc nin şarjı bitiyo diğer tarafta alamicamm :s hadi ii gclr
hahahAyy ben de iyice karıştırdım ortalığı oradan oraya atlarken
iyi geceler cnm hosgeldın napıyosun bakalımiyi geceler kızlaaar :))
hangi filmi izliyosun canım severım korku filmleriniiibi korku filmi izliyorum son bolumune atlattım filmi vizyon filmi goruntu iyi degil diye len ne bicim bişiymis korktum he
iyi geceler cnm hosgeldın napıyosun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?