Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

merhaba kızlar. ben bu konuya ilk sayfalarda yorum atmıştım. 5 yıldır tık yok diye. Geçen pazar istemeye geldiler ve uzakta oldukları içinde söz de kestik. Nişan temmuzda. Düğün Allah kerim :)

merhaba kızlar. ben bu konuya ilk sayfalarda yorum atmıştım. 5 yıldır tık yok diye. Geçen pazar istemeye geldiler ve uzakta oldukları içinde söz de kestik. Nişan temmuzda. Düğün Allah kerim :)

benim de onbeş gün içinde nişanım var ya :) hem isteme hem söz hem nişan olacak üçü bir arada, heyecandan geberiyorum ama

ayyyyy cooook sevındımmm ilk nişanı seninle yapıcaz yaniii Allahım tamamına erdirsinn darısı benım ve diğer kızların başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…