- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.821
olsun canmsemıramıs bnde yanlıs anlamısım karıstrdım ortalıgı
zeyno sende hosgeldın cnm
semıramıs bnde yanlıs anlamısım karıstrdım ortalıgı
zeyno sende hosgeldın cnm
bi korku filmi izliyorum son bolumune atlattım filmi vizyon filmi goruntu iyi degil diye len ne bicim bişiymis korktum he
aynen vallaney o bacı filmin adı..
yaa bn suan korku fılmı ızlesem acayıp tırsarım
hele o semıramısın yolladıgı resımlerden snra aman amann kalsn:18:
hangi filmi izliyosun canım severım korku filmleriniii
merhaba kızlar. ben bu konuya ilk sayfalarda yorum atmıştım. 5 yıldır tık yok diye. Geçen pazar istemeye geldiler ve uzakta oldukları içinde söz de kestik. Nişan temmuzda. Düğün Allah kerim :)
ayyyyy cooook sevındımmm ilk nişanı seninle yapıcaz yaniiimerhaba kızlar. ben bu konuya ilk sayfalarda yorum atmıştım. 5 yıldır tık yok diye. Geçen pazar istemeye geldiler ve uzakta oldukları içinde söz de kestik. Nişan temmuzda. Düğün Allah kerim :)
ben musallat 1 ve 2 yi izlemiştimm 2 gun korkudan evde tek basıma gezemedim :18:dehset kapanı
ne güzel yaa kızlarımız teker teker nişanlanıyolarr Allahım tamamına erdirsin canm senındebenim de onbeş gün içinde nişanım var ya :) hem isteme hem söz hem nişan olacak üçü bir arada, heyecandan geberiyorum ama
ayyyyy cooook sevındımmm ilk nişanı seninle yapıcaz yaniiiAllahım tamamına erdirsinn darısı benım ve diğer kızların başınaa
Sağol canım. İlk başlangıç benden oldu ama arkadışımız zeyno855; 15 gün sonra beni üçünü birden yaparak sollayacak :)
evett zeyno bi arada cıkaracak hepsiniiSağol canım. İlk başlangıç benden oldu ama arkadışımız zeyno855; 15 gün sonra beni üçünü birden yaparak sollayacak :)
ne güzel yaa kızlarımız teker teker nişanlanıyolarr Allahım tamamına erdirsin canm senınde
Sağol canım. İlk başlangıç benden oldu ama arkadışımız zeyno855; 15 gün sonra beni üçünü birden yaparak sollayacak :)
ben buna artı olarak bebeğide yapmayı düşünüyorumm moda zaten evlenmeden hamile kalmakkinat degilmi bende isteme soz nisan nikah dugun hepsini yapıcam
inat degilmi bende isteme soz nisan nikah dugun hepsini yapıcam
inat degilmi bende isteme soz nisan nikah dugun hepsini yapıcam
inşallah yaa rüyamda iki oldu 7 rakamı görüyorumm temmuz ayına geliyo 7. ay olarak hesaplarsakk bakalım temmuzda bi değişiklikler olacak mıısağol canıım, sizlerin de haberlerini alıcaz tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?