Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bizde de tam tersi ya :) damat son derece sakin, benim elim ayağım birbirine karışıyor o günü düşündükçe :)

siz kac senedir birlikteydiniz

biz ortaokuldan tanışıyoruz canım.. orta okulda çıkıyorduk sonra o memleketine gitti, nişanlanmış, ben de sözlendim başka biriyle falan.. sonra yollarımız tekrar kesişti.. ama bi başlık açmıştım belki görmüşsündür.. benim ilk ve tek aşkım o :) yani toplarsan 13 sene ediyor :) ama ciddi olarak üç senedir birlikteyiz

Son düzenleme:
baya uzakmıydı aranız canım hangi illerdesiniz merak ettım evet ya erkekler öyle oluyolarmışş

vay be onca seyden sonra yine birliktesiniz he super ya Allah bozmasın darısı basımıza

biliyorum canımm ters teptiğinii evlenme teklifi nasıl oldu pekiiii

ayrıydık, beni pazardan dönerken görmüş.. iki ay geçmişti kavgalıydık.. aradı, seni çarşıda gördüm, yirmi dakikan var mı diye.. var dedim.. gittim arabaya oturdum.. onların mahallesinden geçerken '' buralara iyi bak, çok göreceksin '' dedi :)) nasıl yani derken, '' evlenelim biz böyle olmuyor, ben başkasını istemiyorum hayatımda '' dedi.. ben şok tabi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…