- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.841
ama ben 10 yıl beklediiiiiiim :)))
inşallah yaa rüyamda iki oldu 7 rakamı görüyorumm temmuz ayına geliyo 7. ay olarak hesaplarsakk bakalım temmuzda bi değişiklikler olacak mıı
uu tamam ozaman canım. sen çoktan haketmişsin hepsini birden :) şaka bir yana şimdiden mutluluklar dilerim...
evett gerçi umut bağlamasam iyi olurr sonra benımkinin başının etini yerim çünküühmm temmuzun yedisi de olabiliir :))
evett gerçi umut bağlamasam iyi olurr sonra benımkinin başının etini yerim çünküü
evett zeyno bi arada cıkaracak hepsiniiaacayip heyecanlısınızdır siz şimdiii
aman yeme sakın, ters tepiyor çünkü :) tecrübeyle sabit
Valla çok heyecanlanacağımı düşündüm isteme de ama çok sakindim. damat fenaydı yalnız. İki büklüm oturdu; gıkı çıkmadı kıyamam :) İlk kez tanıştık ailelerle. uzakta olunca aileler böyle oluyor...
harbiden yapta bi bebek sevelim yaaayaparım tabi nolceksemiramisin dedigi gibi bide bebek yapıveririm
biliyorum canımm ters teptiğiniiaman yeme sakın, ters tepiyor çünkü :) tecrübeyle sabit
harbiden yapta bi bebek sevelim yaaa
siz kac senedir birlikteydiniz
biliyorum canımm ters teptiğiniievlenme teklifi nasıl oldu pekiiii
baya uzakmıydı aranız canım hangi illerdesiniz merak ettımValla çok heyecanlanacağımı düşündüm isteme de ama çok sakindim. damat fenaydı yalnız. İki büklüm oturdu; gıkı çıkmadı kıyamam :) İlk kez tanıştık ailelerle. uzakta olunca aileler böyle oluyor...
biz ortaokuldan tanışıyoruz canım.. orta okulda çıkıyorduk sonra o memleketine gitti, nişanlanmış, ben de sözlendim başka biriyle falan.. sonra yollarımız tekrar kesişti.. ama bi başlık açmıştım belki görmüşsündür.. benim ilk ve tek aşkım o :) yani toplarsan 13 sene ediyor :) ama ciddi olarak üç senedir birlikteyiz
tmm bekliyorum bakkk yarın sorarım nerde diyetamam bugun baslıyım calısmalara yarın elinde olur
biliyorum canımm ters teptiğiniievlenme teklifi nasıl oldu pekiiii
hımmm aklına gelmedi heralde canımm çoğu erkek yapmıyomuş zatenn benımki yapar mı bilmiyorum ama ben beklerim yaniiiievlenme teklifi mi :) evlenme teklifi almadım ben ya. aaaa şimdi aklıma geldi...
vay be onca seyden sonra yine birliktesiniz he super ya Allah bozmasın darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?