Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

güzel ama değişik olmuşş çook şaşırmışsındırr illa tek taş pırlanta falanda değil yaa gözlerine bakıp eşim olur musun dese insana yeterr

hımmm aklına gelmedi heralde canımm çoğu erkek yapmıyomuş zatenn benımki yapar mı bilmiyorum ama ben beklerim yaniiii

Canım atanınca uzağa gitti o Normaldede görüşemiyoruz. Görüştüğümüz ilk andada istemeye geldiler. belki eder; bir umut bakalım. Yoksa ben edeyim bari :) ayrıca ben eskişehirdeyim; onun ailesi trabzonda. okulda tanıştık eskişehirde. kendisi doğuda görev yapıyor. dağıldık dört bir yana :)

aa sende mi trabzonlulara gelin gidiyorsun :))

anladım cnm evlenince trabzonda yaşıcaksınız sanırım..

anladım cnm evlenince trabzonda yaşıcaksınız sanırım..

yok canım. ben atanamazsam onun görev yaptığı yerde yaşayacağız. Olur da kazara atanırsam neresi olursa oraya. Memleketinde yaşamayı düşünmüyor kendiside. Marmara bölgesi terchimiz. tabi evlenince değişir mi bilmem bu erkekler belli olmaz; ille memleketimde diyebilir :)

ben sana ediyim sen hurreme hurremde actravtive(nicki salladım he yazamadım anladınız siz)
evet yaa bizde birbirimize ederizzz ben sana ediyorummm gwenciğimm hayatımın kadınııı benımle evlenir misinnnnnn :132: (tek taşıda kaptınn kızz hadi iyisin gene)

anladım cnm evett hayırlısı olsun senın ıcınn insanın sevdiğiyle olunca heryer cennet gelir gibi geliyo bnaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…