- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.861
güzel ama değişik olmuşş çook şaşırmışsındırrayrıydık, beni pazardan dönerken görmüş.. iki ay geçmişti kavgalıydık.. aradı, seni çarşıda gördüm, yirmi dakikan var mı diye.. var dedim.. gittim arabaya oturdum.. onların mahallesinden geçerken '' buralara iyi bak, çok göreceksin '' dedi :)) nasıl yani derken, '' evlenelim biz böyle olmuyor, ben başkasını istemiyorum hayatımda '' dedi.. ben şok tabi :)))
güzel ama değişik olmuşş çook şaşırmışsındırrilla tek taş pırlanta falanda değil yaa gözlerine bakıp eşim olur musun dese insana yeterr
hımmm aklına gelmedi heralde canımm çoğu erkek yapmıyomuş zatenn benımki yapar mı bilmiyorum ama ben beklerim yaniiii
Canım atanınca uzağa gitti o Normaldede görüşemiyoruz. Görüştüğümüz ilk andada istemeye geldiler. belki eder; bir umut bakalım. Yoksa ben edeyim bari :) ayrıca ben eskişehirdeyim; onun ailesi trabzonda. okulda tanıştık eskişehirde. kendisi doğuda görev yapıyor. dağıldık dört bir yana :)
benim de onbeş gün içinde nişanım var ya :) hem isteme hem söz hem nişan olacak üçü bir arada, heyecandan geberiyorum ama
bnde oyle ıstıyorum hepsı bı arada oluwersın haydeeee
ahhh ahhh sorma içimdeki yangınlarııııısemiramis goruyonmu kız biz kaldık evde he bu gidisle
evet güzel söyledinnn canımmaynen öyle.. o anı hiçbir şeye değişmem.. benim çift taş pırlantam var zaten.. gözleri
ahhh ahhh sorma içimdeki yangınlarııııısenınle birlikte biz burda yazışıp evlenme teklifi beklerkenn yaşlanıp gidiciiz galibaa
aa sende mi trabzonlulara gelin gidiyorsun :))
aynen öle canım. demekki sende gidiyorsun:)
sözde baa tek taş taktı cebinden çıkarıpta bu evlenme teklifi sayılır mı :)
anladım cnm evlenince trabzonda yaşıcaksınız sanırım..Canım atanınca uzağa gitti o Normaldede görüşemiyoruz. Görüştüğümüz ilk andada istemeye geldiler. belki eder; bir umut bakalım. Yoksa ben edeyim bari :) ayrıca ben eskişehirdeyim; onun ailesi trabzonda. okulda tanıştık eskişehirde. kendisi doğuda görev yapıyor. dağıldık dört bir yana :)
anladım cnm evlenince trabzonda yaşıcaksınız sanırım..
evet yaa bizde birbirimize ederizzz ben sana ediyorummm gwenciğimm hayatımın kadınııı benımle evlenir misinnnnnn :132: (tek taşıda kaptınn kızz hadi iyisin gene)ben sana ediyim sen hurreme hurremde actravtive(nicki salladım he yazamadım anladınız siz)
evet yaa bizde birbirimize ederizzz ben sana ediyorummm gwenciğimm hayatımın kadınııı benımle evlenir misinnnnnn :132: (tek taşıda kaptınn kızz hadi iyisin gene)
anladım cnm evett hayırlısı olsun senın ıcınnyok canım. ben atanamazsam onun görev yaptığı yerde yaşayacağız. Olur da kazara atanırsam neresi olursa oraya. Memleketinde yaşamayı düşünmüyor kendiside. Marmara bölgesi terchimiz. tabi evlenince değişir mi bilmem bu erkekler belli olmaz; ille memleketimde diyebilir :)
evet :)) e sayılır tabi daa uşak gelmiş istemiş tek taşı da takmış, daha ne isteysunn :)
bulamazsın tabiiii kaptın kaymak gibi beniiiihemen gel iste beni babamdan senden iyi kısmetmi bulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?