- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.881
ben sana ediyim sen hurreme hurremde actravtive(nicki salladım he yazamadım anladınız siz)
anladım cnm evett hayırlısı olsun senın ıcınninsanın sevdiğiyle olunca heryer cennet gelir gibi geliyo bnaa
tam o sırada dizlerinin üstüne çöküp benimle evlenir misin diyeydi iyi olcadı da demedi. zaten öldürsen diyemez anamızın babamızın akrabamızın yanında. utangaçtır :)
hımm evet ya insan tuhaf olur heralde aile konusundada ben kısmetse 2 bucuk saatlik mesafeye gidicem ama emınımm evlenmeye yakınn içim burkulmaya başlarr annemden ayrılıcam diyeanamı babamı özleyeceğim diye dertlenmeye başladım ben. hepsi bir arada olsa olmaz mıydı
ay cok tatlı yaa ne kadarmış buuu
kızlar nası
yaa, ben bunu benimkine okutayım.. benimki de aşırı özgüvenli.. babamdan istemişti zaten beni geçtiğimiz bayram :)) '' ben kızıınızla evlemek istiyorum '' dedi pat diye.. babamın hoşuna gitti tabi ama, ben tabi iptal :))
yaa, ben bunu benimkine okutayım.. benimki de aşırı özgüvenli.. babamdan istemişti zaten beni geçtiğimiz bayram :)) '' ben kızıınızla evlemek istiyorum '' dedi pat diye.. babamın hoşuna gitti tabi ama, ben tabi iptal :))
hımm evet ya insan tuhaf olur heralde aile konusundada ben kısmetse 2 bucuk saatlik mesafeye gidicem ama emınımm evlenmeye yakınn içim burkulmaya başlarr annemden ayrılıcam diye
evet cok güzel kaçırma bencee günlük giyip rahatlıkla cıkılabilecek bi elbiseeya limangodan baktım 9.90 misda kacırmıyım dedim oyle gundelik dısarıya giderken guzel olur yazın diye
evet cok güzel kaçırma bencee günlük giyip rahatlıkla cıkılabilecek bi elbisee
biliyorum canımben hiç söylemeyeyim gideceğim mesafeyi. seninkinin üstüne 20 saat filan koy ortalama. abooooo... napcam ben :)
hahahhhhhhdiyorumki 10 taksite boldiriyim her ay 1 lira oderim
yok kuzum yaa olur muu hergun her aksam gel muhabbet edelimmm çeyizciklerini göster nişanlığını göster bizlerede fikir olsunnşimdi siz beni kovarsınız da. adım atmışsın evliliğe; hadi ordan diye :)
hahahhhhhhanneannemin lafı aklıma geldi sen böyle deyince yaa liseye giderken para istiyodum 2 tl den fazla vermez zatenn diyodu kızım hepsini harcamada aksama ekmek alırız gerisiylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?