Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tam o sırada dizlerinin üstüne çöküp benimle evlenir misin diyeydi iyi olcadı da demedi. zaten öldürsen diyemez anamızın babamızın akrabamızın yanında. utangaçtır :)

yaa, ben bunu benimkine okutayım.. benimki de aşırı özgüvenli.. babamdan istemişti zaten beni geçtiğimiz bayram :)) '' ben kızıınızla evlemek istiyorum '' dedi pat diye.. babamın hoşuna gitti tabi ama, ben tabi iptal :))

anamı babamı özleyeceğim diye dertlenmeye başladım ben. hepsi bir arada olsa olmaz mıydı
hımm evet ya insan tuhaf olur heralde aile konusundada ben kısmetse 2 bucuk saatlik mesafeye gidicem ama emınımm evlenmeye yakınn içim burkulmaya başlarr annemden ayrılıcam diye

ee her eve iki utangaç ya da iki rahat olmuyor. O utangaç ben rahat :) dengeleyeceğiz inşallah birbirimizi.

ben hiç söylemeyeyim gideceğim mesafeyi. seninkinin üstüne 20 saat filan koy ortalama. abooooo... napcam ben :)
biliyorum canım ya insanın sevdiğiyle olunca anlayış saygı hepsi olunca bence ne kadar üzülsede sevgisi aşkı ağır basar..benım dayım yengem için fransaya yerleştii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…