Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aldım ben olmayınca yolluyon parayı yatırıyolar hesaba ama genelde oluyor ya bide kaliteli urunler geliyor

ben almadım valla canımm düşünüyorum almayı uygun bulursam en cok ayakkabılar dikkatimi çekio ama ayak numaram benım cok farkedıyo bazısında 36 olurken bazısında 37 oluyo tam net numaramı bilemiyorum :26:

bende yatayım artık kızlarr yarın fazla geç kalkamıcamm malumm adliyeye gidicemm hepinize Allah rahatlık versinn iyi geceler öpüldünüzz

kızlar buarada merwoshun fake cıkması konusunda ne dusunuyosunuz
bi insan baskasının resımlerını kendı dıye nıye yutturur kı.baskasının bedenıyle övününce noluyo anlamadım ilginç yani

neee fake miymiş
inanamıyorum yaniii kız olup da başka bir kızın resimlerini mi paylaşmış yoksa erkek de bir kızın resimlerini mi kullanmış
çok şaşırdım ben ona yaaa

neee fake miymiş
inanamıyorum yaniii kız olup da başka bir kızın resimlerini mi paylaşmış yoksa erkek de bir kızın resimlerini mi kullanmış
çok şaşırdım ben ona yaaa
canım ewet kız mı erkek mı bellı değil ama fotolar baskasınınmış kazen acıklamıs bunu son actıgı konusunda ama konu silinmiş okuyamıyoruz malesef
canım demekkı ruh sağlığı yerınde değilmiş hayal dunyasında yasıyordu demek bence travesti felan olabilir çocuk dogurma hayalını burda hayal edıyor olabılır yada sureklı guzelsın yorumlarını duymaya alısık olmadıgından sanal alemde kendını tatmın edıyor olabılır
cok yazık
kızlarrr aşkımmmm perşembe günü geliyoooo oh yaa özlemimiz dinecekk

aaa canım az kalmıs hadı gozun aydın bakalımmmm bol şansss bol eğlence

sağol kuzum evet cok az kaldıı

Barıştık canım,özür diledi..Bide buluştuk bugün :) iyi çok şükür :107:
sevindimm senın adınaa ilişkilerde olabiliyo böyle şeyler yaa tadı tuzu onlardaa bugun gittim avukata bu arada açabilirmişim okudugum ıcın ama yardım nafakası adı altında acacakmışım ne kadar aşağılayıcıı babam olarak değilde bana yardım yapsın diye bunu herkese açabilirmişsin teyzene dayına bile maddi durumu iyi bana yardımda bulunsun diye açarmışsın..vazgeçtim bende hiçbişeyini istemiyorum onun..gene elini kolunu sallayarak rahat rahat gezecek

Tadı tuzu da saçma sapan nedenlerden de oldu mu insanın canı çok sıkılıyo,ama geçti çok şükür:)
Hımm üzüldüm canım ya :26: Sıkma sen güzel canını Allah muhtaç ettirmez inşallah..Allah hakkını bırakmaz kesinlikle sen bunu aklına getir,içini ferah tut..

evet vazgeçtim zatennn uğraşamam onunlaa hayatta daha önemli şeylerim var benımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…