Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlarrr aşkımmmm perşembe günü geliyoooo oh yaa özlemimiz dinecekk

gözünaydınn kuzummm 3 güncük kalmış, başlasın hazırlıklarr
ya bu arada kusura bakma tatlım mesaj kutum dolmuş
dün geldim aslında ama buraya uğradığımda kimse yoktu, yazmadım o yüzden, sonra da uyuyakalmışım zaten. Kısa süreliğine ayrı kalsak da özlemişim buraları.

kızlaaaaaarrrr ben geldimmmm

hoşgeldin tatlımm, aynı anda geldikk özledik valla

sağol canım senide cok özledim yaa evet az kaldııı çok şükürr anladım kuuzm olsun yorgunsundurr ee neler yaptınn

sağol canım senide cok özledim yaa evet az kaldııı çok şükürr anladım kuuzm olsun yorgunsundurr ee neler yaptınn

ben de özledim tatlımm çok yorucu ama çook güzeldi, 12 saat gidiş 12 saat dönüş 20 saat gezinin ardından ölmüş durumdayım:18:. Bir de geziyi kısa kestik pazartesi derse girmek zorunda kaldık çünkü, iyiki öyle yapmışız yoksa yollarda bayılır kalırdım valla
ee ne giyeceğine kara verdin mi bakalım kuzum

ne güzell gezmişsin eglenmişsinnn valla tam olarak karar veremedım canım yaa kot elbise hala aklımda ama açık renk kotla beyaz tişört ve beyaz ayakkabı mı giysem diyorumm yarında bi çarşıda bakınıcam güzel bişeyler bulabilecek miyim diyee :26:rahat abartı olmamak ve cok güzel görünmek istiyorumm

evet kuzum bence de en iyisi o kot elbisen gayet sade ve şıktı, tatlı bir babetle de kombinleyebilirsin.

evet kuzum bence de en iyisi o kot elbisen gayet sade ve şıktı, tatlı bir babetle de kombinleyebilirsin.
sevgilimin boyu uzun oldugu ıcınn babetle ben biraz kısa kalıyorum komik durmuyo gerçi ama topukluyla daha uyumlu görünüyoruz o yüzden beyaz topuklu sandaletlerimi düşünmüştümmm bilmiyorum yaa bu gidişle cok çirkin gidicem yanına

18 yaşını geçtiğin için öyle oluyor sanırım canım, aslında keşke peşini bırakmayıp alsaydın ne yapıp edip, manevi olarak bi yararı dokunmuyor maddi olarak bi tuzu bulunsaydı en azından hayatında. Ama zorlu bir süreçtir tabi dava olayları, yıpranma ihtimalin de vardı, o yüzden hayırlısı budur umarım kuzum...

avukat cok ümitsiz konuştu yaa annemde vazgeçti bosver diyo şimdii artık ikna edememm

a evet canım, topuklu sandelet de gayet güzel durur, ben normal topuklu olarak düşündüğüm için söylememiştim ama sandalet güzel olur gerçekten de. öyle düşünme, çook güzel olacaksın

aa sen de mi tatildeydin canım evet özledik valla
gayet iyiyim canımm sen nasılsın neler yaptın eglendin mi bakalımm
süperdi canım ya, eskişehir çok güzelmiş. hem kuzenimi de özlemişim. bol bol gezdik. bi de orası ucuz geldi bana, 3 tane ayakkabı aldım şehrin edirneyle alakası yok, kocaman, ve çok rahat kimse kimseye laf atmıyo bakmıyo. rahat rahat dolaşabiliyosun. bayıldım yani
bu arada özel mesaj 10 dkda 1 gidiyo, buradan yazıyım nafakayla ilgili durumu tatlım. hakim gerek görememe gibi bi durumu yok, çünkü sen okusan da okumasan da nafaka isteyebiliyosun. çünkü o senin öz baban ve seni bakmak zorunda. maddi durumu hiç olmasa bile en düşük nafaka miktarını veriyolar. mutlaka çıkıyo yani. ayrıca nafakayı sadece sen babana değil, kan bağı olan herkes herkese açabiliyor. ama bu davayı açabilmen için 2 önemli gerekçeden biri olması lazım. biri seni yıllarca bakmaması. ki bu sende var. mesela yaşlı babalar oğullarına açıyolarmış beni bakmıyolar diye.. ve bu bakmama durumunda mutlaka nafaka çıkıyomuş. diğer bi gerekçe de sana fiziksel şiddette bulunması. mesela bıçak çekmesi bile yeterli nafaka alabilmen için. ama duruşmalar baya uzuyo, benim 5 ay sürdü. 4 duruşmam oldu. ancak karara bağlandı. ama karara bağlandığı günden itibaren değil davayı açtığın günden itibaren nafakayı hesaplıyolar. mesela 100 tl nafaka çıktıysa, nafakanın çıktığı ay 500 tl alıyosun.
bi de evet yardım nafakası altında açıyosun davayı, sonra nafakayı vermezse icra takibine aldırıyosun. ben öyle yaptım yani.
baban karşı dava açmak isteyebilir, ama bu kabul edilmiyo, seni görmediği kanıtlanınca. mesela benimki de istemiş, ama kabul edilmemiş. benimki de gerekçesine yazmış '' o beni baksın, benim işim yok çalışmıyorum, kendimi bile bakamıyorum'' diye bi sürü yalan.. gerekçesinde bunlar yazıyodu. ama benim avukatım ''ist gibi bi yerde karısı ve oğluyla x semtinde çalışmayarak yaşayamıcağını, çalışmasa bile beni bakmakla yükümlü biyolojik babam olduğundan işe girip öyle yardım yapabileceğini'' vs yazmıştı gerekçesine. hakim de nafakaya karar vermişti, burada avukat çok önemli bi faktör canım, onlara göre nafaka davaları küçük davalar, bazılar uğraşmak istemiyo, başıma geldi çünkü.
dava masraflarına gelirsek.. benim şimdi bulduğum çok iyi bi avukat ve daha adamla konuşmaya gittiğim an verdi dilekçeyi, ''ben senin ne yapmak istediğini anladım, gözün parada değil, anladım ki ona ''ben de varım hayatında'' mesajını verip rahatsız etmek istiyosun, içinde kin var, ve ben senin kinini inş birazcık olsun alırım, tek istediğim bu'' dedi. sağolsun hiç para almadı. benim arkadaşımın kuzeni çalışıyodu orda. o bu davaların dosya işleriyle uğraşıyo. avukatım da sadece ''arkadaşınla konuş dosyaları adliyeye götürdüğünde ondan kaç para dosya parası aldılarsa o kadarını verirsin arkadaşına'' dedi. o da 30 tl tuttu. verdim arkadaşıma, o kadar. ama diğer avukatım böyle değildi, üstelik o akrabamdı ve danışman ücreti bile almıştı

aa evet canım topuklu sandalet de çok güzel olur. ben normal topuklu olarak düşünmüştüm o yüzden söylemedim ama sandalet de güzel olur gerçekten. öyle düşünme, çook güzel olacaksın

avukat cok ümitsiz konuştu yaa annemde vazgeçti bosver diyo şimdii artık ikna edememm

ümitsiz konuşuyorsa haklısın vazgeçmekte canım, hayırlısı olsun, bırak Allah'ından bulsun artık

ne güzelmiş seninkisi canım yaa..evet aslında bana bakmak zorunda nafaka vermek zorunda ama dediğin gibi avukat pek uğraşmak istemedi heralde eğer beni tutarsanız 1.200 tl verirsiniz dedi..tabi bu miktar suan bizim için fazla bide kazanamama ihtimalinizde var deyince annem ugraşma falan dedi..çalışamayacak durumda olmam lazmmış hakimin nafakayı bağlaması içinn..ya aslında çevreden herkes şahit bana hiç bakmadıgına ama gel gör ki annem dışında kimse şahitlik yapmaz ki annemın şahitliğinide pek tamama tutmazlar sonuçta eski eşii yalanda söyleyebilir diye düşünebilirlerr

evet tatlım sandalet düşündüm bende ama yarında bi çarşıya göz atıcam neler var diyee belki cok güzel bişey bulur alırım
acayip ümitsiz konustu yaa alamazsınız büyük ihtimal dedii karşı dava açarr hem çalışabilecek kendine bakabilecek durumdasın ve yaştasın dedii aslında parasında değilim rahatsız olsun istiyorumm üzülsün istiyorumm böyle rahat rahat gezmesin istiyorum ama öbür tarafa kaldı heralde napalım

canım sen evli değilmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…