- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.941
değilim kuzummm sadece sevgilim varr
değilim kuzummm sadece sevgilim varrcanım sen evli değilmisin?
anladm cnm olabilirrpardon canım ya başkasıyla karıştırdım sanırım
evet kuzum ben de kapadokya'daydım, benimki kısa 2 günlük bir geziydi ama yetti valla canım, çok güzel yerler gerçekten. arada böyle değişiklikler iyi geliyor insanaaa sen de mi tatildeydin canım evet özledik valla
süperdi canım ya, eskişehir çok güzelmiş. hem kuzenimi de özlemişim. bol bol gezdik. bi de orası ucuz geldi bana, 3 tane ayakkabı aldımşehrin edirneyle alakası yok, kocaman, ve çok rahat kimse kimseye laf atmıyo bakmıyo. rahat rahat dolaşabiliyosun. bayıldım yani
bu arada özel mesaj 10 dkda 1 gidiyo, buradan yazıyım nafakayla ilgili durumu tatlım. hakim gerek görememe gibi bi durumu yok, çünkü sen okusan da okumasan da nafaka isteyebiliyosun. çünkü o senin öz baban ve seni bakmak zorunda. maddi durumu hiç olmasa bile en düşük nafaka miktarını veriyolar. mutlaka çıkıyo yani. ayrıca nafakayı sadece sen babana değil, kan bağı olan herkes herkese açabiliyor. ama bu davayı açabilmen için 2 önemli gerekçeden biri olması lazım. biri seni yıllarca bakmaması. ki bu sende var. mesela yaşlı babalar oğullarına açıyolarmış beni bakmıyolar diye.. ve bu bakmama durumunda mutlaka nafaka çıkıyomuş. diğer bi gerekçe de sana fiziksel şiddette bulunması. mesela bıçak çekmesi bile yeterli nafaka alabilmen için. ama duruşmalar baya uzuyo, benim 5 ay sürdü. 4 duruşmam oldu. ancak karara bağlandı. ama karara bağlandığı günden itibaren değil davayı açtığın günden itibaren nafakayı hesaplıyolar. mesela 100 tl nafaka çıktıysa, nafakanın çıktığı ay 500 tl alıyosun.
bi de evet yardım nafakası altında açıyosun davayı, sonra nafakayı vermezse icra takibine aldırıyosun. ben öyle yaptım yani.
baban karşı dava açmak isteyebilir, ama bu kabul edilmiyo, seni görmediği kanıtlanınca. mesela benimki de istemiş, ama kabul edilmemiş. benimki de gerekçesine yazmış '' o beni baksın, benim işim yok çalışmıyorum, kendimi bile bakamıyorum'' diye bi sürü yalan.. gerekçesinde bunlar yazıyodu. ama benim avukatım ''ist gibi bi yerde karısı ve oğluyla x semtinde çalışmayarak yaşayamıcağını, çalışmasa bile beni bakmakla yükümlü biyolojik babam olduğundan işe girip öyle yardım yapabileceğini'' vs yazmıştı gerekçesine. hakim de nafakaya karar vermişti, burada avukat çok önemli bi faktör canım, onlara göre nafaka davaları küçük davalar, bazılar uğraşmak istemiyo, başıma geldi çünkü.
dava masraflarına gelirsek.. benim şimdi bulduğum çok iyi bi avukat ve daha adamla konuşmaya gittiğim an verdi dilekçeyi, ''ben senin ne yapmak istediğini anladım, gözün parada değil, anladım ki ona ''ben de varım hayatında'' mesajını verip rahatsız etmek istiyosun, içinde kin var, ve ben senin kinini inş birazcık olsun alırım, tek istediğim bu'' dedi. sağolsun hiç para almadı. benim arkadaşımın kuzeni çalışıyodu orda. o bu davaların dosya işleriyle uğraşıyo. avukatım da sadece ''arkadaşınla konuş dosyaları adliyeye götürdüğünde ondan kaç para dosya parası aldılarsa o kadarını verirsin arkadaşına'' dedi. o da 30 tl tuttu. verdim arkadaşıma, o kadar. ama diğer avukatım böyle değildi, üstelik o akrabamdı ve danışman ücreti bile almıştı
evet tatlım sandalet düşündüm bende ama yarında bi çarşıya göz atıcam neler var diyee belki cok güzel bişey bulur alırım
acayip ümitsiz konustu yaa alamazsınız büyük ihtimal dedii karşı dava açarr hem çalışabilecek kendine bakabilecek durumdasın ve yaştasın dedii aslında parasında değilim rahatsız olsun istiyorumm üzülsün istiyorumm böyle rahat rahat gezmesin istiyorum ama öbür tarafa kaldı heralde napalım
evet mantıken öyle canım ama geleneklere göre ayıpmış bu durum babanın kızının evliliğine nişanına para yardımı yapmaması hukuk acısından kızın yaşı 18 i geçtiyse normalmiş ama bizim geleneklerimize göre ayıpmışş aradaki fark bu dedi yanı biz hukukla örf ve adetleri birbirine karıştırıyomuşuzz..evet fazla gerçekten edirnede yaşıyo olsaydm sedef o avukata götürürdü benı belki daha çüzi bi rakam söylerdiiievet kuzum ben de kapadokya'daydım, benimki kısa 2 günlük bir geziydi ama yetti valla canım, çok güzel yerler gerçekten. arada böyle değişiklikler iyi geliyor insana
öbür tarafta zaten kurtuluşu yok canımsedef'in avukatı gerçekten çok iyiymiş 1200tl çok fazla ya hem sana şu ana kadar baban hiç bakmamış ki, çalışır durumda olabilirsin ama sana ne olursa olsun bakmak durumunda değil mi
evet mantıken öyle canım ama geleneklere göre ayıpmış bu durum babanın kızının evliliğine nişanına para yardımı yapmaması hukuk acısından kızın yaşı 18 i geçtiyse normalmiş ama bizim geleneklerimize göre ayıpmışş aradaki fark bu dedi yanı biz hukukla örf ve adetleri birbirine karıştırıyomuşuzz..evet fazla gerçekten edirnede yaşıyo olsaydm sedef o avukata götürürdü benı belki daha çüzi bi rakam söylerdiii
evet tatlım bakalım hayırlısı ya zaten suanda acayip mutluyummm o yüzden onu takmıyorummevet canım ya, belki ilerleyen zamanlarda daha iyi bir avukatla karşılaşırsınız belli mi olur
canım ewet kız mı erkek mı bellı değil ama fotolar baskasınınmış kazen acıklamıs bunu son actıgı konusunda ama konu silinmiş okuyamıyoruz malesef
canım demekkı ruh sağlığı yerınde değilmiş hayal dunyasında yasıyordu demek bence travesti felan olabilir çocuk dogurma hayalını burda hayal edıyor olabılır yada sureklı guzelsın yorumlarını duymaya alısık olmadıgından sanal alemde kendını tatmın edıyor olabılır
cok yazık
evet tatlım bakalım hayırlısı ya zaten suanda acayip mutluyummm o yüzden onu takmıyorumm
evet yaa perşembe gününü iple çekiyorummmm bebek kokusunu duyucammmmmen iyisi kuzummm, sen sevgilicine odaklann
evet kuzumm fakeymişşş evliliği hamileliği hepsi yalanmış kazen ortaya cıkarmışş resimler baska bi kadına aitmişşanaam merwosh fake miymişşş
evet yaa perşembe gününü iple çekiyorummmm bebek kokusunu duyucammmmm
evet kuzumm fakeymişşş evliliği hamileliği hepsi yalanmış kazen ortaya cıkarmışş resimler baska bi kadına aitmişş
açıkla kuzum o çocuk senı gerçekten seviyo ve senden vazgeçmeyecektir ne olursa olsunnne güzel kuzumm, valla benimki de yokluğumdan istifade ailesinin yanına gitti izmit'eo gelince de sırrımı açıklayacağım bakalım, çok korkuyorum ama
ayy çok ilginç gerçekten yaa, bi insan neden sanal alemde yalanlardan oluşan bir karakter kurar kii
açıkla kuzum o çocuk senı gerçekten seviyo ve senden vazgeçmeyecektir ne olursa olsunnevet ilginç gerçekten cokta mantıklı şeyler yazıyodu onun yazılarını muhakak okuyodumm.. erkektir belkide
olur mu hiç öyle şey canım ya seviyodur ve sen onun sevgisini hakediyosun ayrıca sende cok seviyosun kiievet olabilir canım, zaten erkekse daha da ilginç, kız kılığına bürünüp full time burda takılması çok garip.
bilemiyorum kuzum, bu yalanı kaldıracak kadar çok seviyor mudur ki, hem seviyorsa bile ben onun sevgisini haketmiyorum
olur mu hiç öyle şey canım ya seviyodur ve sen onun sevgisini hakediyosun ayrıca sende cok seviyosun kiiüzme kendinii herşey düzelecekk dürüstlük gösterdiğinde bence bir kez daha aşık olacak sana
inşallah öyle olur canım. çok ciddi bir yalan olduğu için korkuyorum bu kadar. en büyük korkum da onu kaybetmek...
ammavelakincim ne yalanı bu canım merak ettim özel msjlada söyleyebilirsin istersen tabi anlatmak istersen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?