Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet kuzum ben de kapadokya'daydım, benimki kısa 2 günlük bir geziydi ama yetti valla canım, çok güzel yerler gerçekten. arada böyle değişiklikler iyi geliyor insana

öbür tarafta zaten kurtuluşu yok canım sedef'in avukatı gerçekten çok iyiymiş 1200tl çok fazla ya hem sana şu ana kadar baban hiç bakmamış ki, çalışır durumda olabilirsin ama sana ne olursa olsun bakmak durumunda değil mi

evet mantıken öyle canım ama geleneklere göre ayıpmış bu durum babanın kızının evliliğine nişanına para yardımı yapmaması hukuk acısından kızın yaşı 18 i geçtiyse normalmiş ama bizim geleneklerimize göre ayıpmışş aradaki fark bu dedi yanı biz hukukla örf ve adetleri birbirine karıştırıyomuşuzz..evet fazla gerçekten edirnede yaşıyo olsaydm sedef o avukata götürürdü benı belki daha çüzi bi rakam söylerdiii

evet canım ya, belki ilerleyen zamanlarda daha iyi bir avukatla karşılaşırsınız belli mi olur

hakkaten çok şaşırdım yani
zaten bu sitede kime güveneceğimi şaşırdım artık kadından çok erkek kol geziyor

evet yaa perşembe gününü iple çekiyorummmm bebek kokusunu duyucammmmm

ne güzel kuzumm, valla benimki de yokluğumdan istifade ailesinin yanına gitti izmit'e o gelince de sırrımı açıklayacağım bakalım, çok korkuyorum ama

evet kuzumm fakeymişşş evliliği hamileliği hepsi yalanmış kazen ortaya cıkarmışş resimler baska bi kadına aitmişş

ayy çok ilginç gerçekten yaa, bi insan neden sanal alemde yalanlardan oluşan bir karakter kurar kii

açıkla kuzum o çocuk senı gerçekten seviyo ve senden vazgeçmeyecektir ne olursa olsunn evet ilginç gerçekten cokta mantıklı şeyler yazıyodu onun yazılarını muhakak okuyodumm.. erkektir belkide

açıkla kuzum o çocuk senı gerçekten seviyo ve senden vazgeçmeyecektir ne olursa olsunn evet ilginç gerçekten cokta mantıklı şeyler yazıyodu onun yazılarını muhakak okuyodumm.. erkektir belkide

evet olabilir canım, zaten erkekse daha da ilginç, kız kılığına bürünüp full time burda takılması çok garip.
bilemiyorum kuzum, bu yalanı kaldıracak kadar çok seviyor mudur ki, hem seviyorsa bile ben onun sevgisini haketmiyorum

olur mu hiç öyle şey canım ya seviyodur ve sen onun sevgisini hakediyosun ayrıca sende cok seviyosun kii üzme kendinii herşey düzelecekk dürüstlük gösterdiğinde bence bir kez daha aşık olacak sana

olur mu hiç öyle şey canım ya seviyodur ve sen onun sevgisini hakediyosun ayrıca sende cok seviyosun kii üzme kendinii herşey düzelecekk dürüstlük gösterdiğinde bence bir kez daha aşık olacak sana

inşallah öyle olur canım. çok ciddi bir yalan olduğu için korkuyorum bu kadar. en büyük korkum da onu kaybetmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…