Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım avukat çok fazla para söylemiş, ama dediğim gibi benim eski avukata da biz çok paralar yedirdik ve hiç uğraşmadı. onların da hakkıdır gerçi ama bana avukatım kendi ağzıyla söyledi, sadece dosya ücreti masrafı oluyo bu davalarda, geri kalanı extra masraflar ya da vicdana kalmış bişey dedi. allah ondan razı olsun. keşke aynı ilde olsaydık ya, eminim seninle de çok ilgilenirdi.
bi de şöyle bişey var, babanın maddi durumu nasıl bilmem ama çıkan nafaka parası avukat ücretini bile karşılayamıyorsa gerçekten insan kötü hissediyo kendini. ben mesela 2 yıl önce 1000 tl kadar masraf yaptım. avukat da nafakanı 300 tl isteriz vs demişti. ben de yaptığım masrafı 3 ayda geri alırım diye seviniyodum saf gibi.. ama öyle olmuyor, uğraşmayan bi avukatsa hiç olmuyor. bana 75 tl nafaka çıktı. onu da zaten alamadım, ödemedi. yani ben hem maddi hem manevi sarsıldım. olan yine bana oldu. o yüzden hiç masraf yapma derim ben, ama başka bi avukatla görüşebilirsin. en azından bi şansını daha dene
bi de annen şahitlik yapamıyor malesef. kan bağı olmayan biri olursa daha çok önemseniyomuş. ama akrabaların da yapabiliyomuş. bizim bi komşumuz şahitlik yapmıştı sağolsun.
aynen tatlım, ne olursa olsun bakmak zorunda. semiramis çalışsa da okumasa da bakmak zorunda. bana da avukat söylemişti bunu. çünkü benim seneye okulum bitiyo, eğer gerekiyosa açık öğretime yazılayım demiştim. hiç gerek yok demişti. nafakada yaş sınırı da yok. sen istediğin müddetçe vermek zorundaymış, soyadın değişene kadar..

keşke aynı ilde olsaydık yaa cok iyi olurdu ama napalım işte..maddi durumu cokta mükemmel değil yaa evi var bide çalışıyo fabrika otobüsleri varya onları kullanıyomuş son bikaç aydır bugunkü avukatta öyle söyledii masrafın cok olur alacağın miktar cok az olur dedi..şahitte sorun olacakk kimse bana şahitlik yapmazz bizim burda şahitlikten herkes korkuyo evet bakmak zorunda aslında ben 18 yaşını geçtim diye onun cocugu olmaktan çıkmadm yaniii cok saçma bu olay bana aöfde okuyorum diye avukat ozaman alman daha zor dedi..ama dedıgın gibi uğraşmak istememiş olabilirr suanda maddi olarak tam iyi değiliz ama bi süre sonra açabilirim ancak annemde bu konuda desteklerse tabiii

bu akşam nette bi sorunum var ya yazdıklarım gitmemiş, neyse canım kısacası zamana bırak demek istemiştim. belki ilerde para kazanınca açarsın, belki de değmez deyip açmazsın. ben sadece 2. kez şansımı denemek istedim. ama çok zor bi süreç, inan hep haber bekliyorum, bu sırada sürekli stres halindeyim, bir an önce sonuçlansa da ben de ona göre hayatımı çizsem. eğer kazanırsam içimde büyük bi rahatlama olucak, kazanamazsam da içimdeki kinle yaşamayı öğrenmek zorundayım. ikimiz için de hayırlısı ne ise o olsun.

hosgeldın canım napıyosunn

naapiim fıstık konuları gezıyodum yorum yapıyodum oyle
bi tane kızın konusu vardı resmen benım sewgılımın ozellıklerını anlatıyor kac kardes kac yasında bılmem ne .. lan dedımmm yoksam boynuzu yıyom mu
şaka tabi işin esprisi ama aklıma gldı yanııı bnmkıylen aynı özellıkler

amin kuzum inşallah kazanırsın yaa..ee onurla nasıl gidiyoo iyisiniz dmii

hahahh evet yaa bazı konular insanı gerçekten anlatabiliyo ayy aldatılmak cok zor ağır bişeydir dmi yaa fatihin öyle bişey yaptıgnı düşünemiyorum öldüğüm gün olur herkes sevgilisine bizim kadar cok güveniyodur :26:

hosgeldınn ipekcimm ee kendınden bahset bakalımm

hoşbuldum teşekkür ederim .. eveeet :) benimde 2 senelik bi ilişkim var ammavelakin 2 sene daha bişey olmaz bizden gibi gözüküyor okuldu askerlikti böyle uzayıp gidio ya, ilişkinin bozulmasından korkuyorum. zaten rölantide gidiyoz var mı aranızda 4 5 yıl sürdüren

anladım canım arada sevgi olduktan sonra sürer ya biz 4 bucuk yıldır tanışıyoruz ama 2 yıldır sevgiliyizz ve daha 2-3 yıl bizede bişey görünmüyo askerlik okul falan bitti ama iş durumu var maddi toparlanma varr yanı sadece okul ve askerlikle bitmiyomuş

amin kuzum inşallah kazanırsın yaa..ee onurla nasıl gidiyoo iyisiniz dmii

iyiyiz çok şükür kuzum ama ben eskişehire giderken sözleşmemizi götürmeyi unutmuşum. her ay dönümümüzde okuduğumuz bi yazı var, o da aydönümümüzde benim yanımda yoktu, ben okuyamadım ama biz de şöyle yaptık. onur kendi kağıdını cümle cümle okudu ben de ardından tekrar ettim. andımızı okur gibi bu ayı da öyle devirdik bakalım
sizin nasıl gidiyor, ne zaman gelicek eniştemiz

perşembe günü gelecek kısmetse canım 10 arabasıyla gelecek nasıl bi sözleşme buu merak ettmmm

perşembe günü gelecek kısmetse canım 10 arabasıyla gelecek nasıl bi sözleşme buu merak ettmmm

oo süpermiş yaa benimki de perşembe günü gelicek, gerçi ben daha bugün geçirdim benimkini keşana, senin için kendimden çok sevinirim perşembe günü inan ki
sözleşmede birbirimize bazı şeyler için söz verdik, o söz verdiğimiz şeyler yazıyo, bi gün tarayıcıdan geçirip buraya koyarım tatlım görürsün şimdi tam anlatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…